Min bakgrund.. snart 40.. kanske syns på användarnamnet ;). Är uppvuxen med en mamma som jag har insett sen ca 10 år tillbaka var, eller snarare är alkoholist.. Dock är det mycket bättre nu än när jag var liten.
Nåja, gjorde en GBP 2010.. Blundade för problemen i många år.. började bara för ca 1 år sen att inse att jag var på gränsen till att bli alkis.. min räddning var mitt jobb åren innan.. Nu kör jag inte längre utan sitter inomhus, jobbar dock i skift och även då helger så att man är tvungen att anpassa drickandet.
Min svaghet är öl. Jag har alltid älskat öl och kommer alltid att göra det. Oavsett styrkan. Håller jag mig till öl så är det inga problem. Problemet är när jag får starkare saker. Det kan kännas bra en lång stund för att sen smälla till utan att jag är medveten om att det är på väg.. och det är läskigt.. Jag känner inget, för att sen vakna i soffan eller i sängen, om jag är hemma och dricker. Brukar som de flesta ta en öl eller vin för att varva ner efter jobbet, eller för att kunna sova.. jag har nu inte druckit på 5 dagar och har väldigt svårt att koppla av. Dessutom är jag lättirriterad och vill bara slå på ngt. Samt att jag har en huvudvärk som kommer och går. Jag har bestämt mig för att ta en vecka i taget. Vill inte sätta för höga mål än. Tyvärr så är jag en känslomänniska och när jag mår dåligt oavsett om jag mår dåligt över ngt jag har gjort eller om det är någon annan som mår dåligt och jag mår dåligt för att jag bryr mig om den personen, då tar jag till alkoholen. Bytte som sagt ett missbruk för ett annat. Tyvärr så har jag en tendens att bli elak när jag dricker, precis som jag lovade mig själv att inte bli eftersom att min mamma är sån när hon är full.. Jag säger vad jag tycker och tänker. Det händer sån tur inte varje gång, men när det väl gör det så är det inte roligt alls. En kollega som jag brukar vara ute med säger att mina ögon blir alldeles svarta.
Jag hoppas verkligen att jag klarar av det här. Att jag kan lära mig att dricka med måtta. Annars får jag sluta helt. Vill inte sabotera andras liv eller mitt.

Fjant77

i lördags.. Var på tatueringsmässan :D. Gick själv eftersom sambon hatar tatueringar, förutom de jag har men han vill inte att jag ska skaffa fler :p.. Nåväl. De säljer ju alkohol bl a där.. Tog ett glas bubbel och två öl... och det viktigaste. jag drack vatten mellan :D. De ställer ut kannor och glas eftersom att det blir fruktansvärt varmt i lokalen när det är mycket folk.... så det är bara att ta för sig :D. Sambon kom och hämtade mig vid 17-tiden och vi åkte iväg till F18 för att låta hunden springa lite fritt på fältet :D.

Hoppas att alla Ni kämpar haft en mycket bra helg :D <3

Fjant77

Jisses. tiden flyger fram :D. Sitter här på jobbet nu, jobbar extra idag :). Känns skönt att inte ha druckit en droppe denna vecka, bara alkoholfritt så som zero-läsk och kaffe :p. Känner mig rätt så nöjd med mig själv. Vet inte vad sambon tycker, han säger inget som vanligt. Vet inte om han saknar den tjejen som kunde släppa hämningarna och det är därför han håller på att fjanta sig om Jäger. Nåja, har frågat min bästa vän här på jobbet om han hade en tom flaska, men tyvärr så hade han ingen på lager. Sa att det inte var ngn brådska. Men jag tänker inte köpa ngn själv bara för att hälla ut det. Och tänker inte dricka upp det heller.. blääääää ><..

Hoppas att alla Ni kämpar haft en bra helg :D <3

Fjant77

Fortfarande inte ngn dag som jag varit onykter :D. Livet går sin gilla gång. Idag har jag varit ledig. Vilket är så skönt! Imorgon ska jag utsätta mig för en fobi.. Tandläkaren ><.. Lyckades bita sönder ngn tand.. vet inte om det är en gammal lagning, ny lagning eller ngt annat.. har iaf inte ont vilket är skönt :).

Sköt om Er alla kämpar! <3

Fjant77

Det var länge sen jag skrev här.. ursäkta...
Det går framåt.. mycket tack vare att jag har börjat köra igen... (började i oktober att variera mina arbetsuppgifter).... jag skulle aldrig riskera att köra onykter... fan heller.. jag brukar ringa och sjuka mig om jag inte har sovit..
Jag kan vara utan alkohol i över en vecka. Det känns bra :D.
Igår var jag hos företagsläkaren. Ska förlänga min högre behörighet. Det var 10 år sen jag tog det kortet. Jisses.. Tiden flyger fram. Syn och blodtryck var bra. Det enda man får vänta på är blodproven. Socker och levervärden.. Nu är jag nervös som fan. Även om jag inte dricker 3-4 ggr per vecka så kanske det syns iaf?? Nojig blir jag. OM det är ngt konstigt med proverna så hör de av sig, om en vecka. Vad händer om de inte är bra?? Hoppas att jag får hjälp isf. Den tar jag emot... Finns kollegor som har slutat eftersom de inte har velat ta emot hjälpen.....

Fjant77

Och blodproven var normala!!! :D..
Jag är överlycklig och kommer att fortsätta kämpa för att förändra hur mycket och när jag dricker :D.

Ni är ALLA mina idoler ni som kämpar!!! Kram!

Fjant77

Herregud!! Drömde om ett ex........att jag räddade honom från ett brinnande hus.... Var tvungen att messa honom och fråga hur det var..... det var okej :D..........
Han och jag... wow!! Vilken passion............. men vi skulle säkert ha dödat varandra efter ett tag... Men känslan i drömmen........... kärlek. Han var min och jag var hans..