Hej
Har i ca 6 mån druckit varje dag börjar med 2 gl vin det sista tog jag även på morgonen och det slutade med 1 fl vin
Drack pga att jag lider av ångest!
Var ju jätteskönt i början, förvandlades till skuld skam och mer ångest...
Igår hände nått jag ALDRIG vill uppleva igen,råkade ta endast 2 gl vin, somnade vaknade av en fruktansvärd panikångest stark förvirring v7sste knappt var jag va!!! Aldrig blivit så rädd och vill aldrig uppleva igen..
Nu inne på 1dygn av nada alkohol, men darrig , skakig, kramp i benen
Nån som upplevt detta?????
När går det över, när läker hjärnan?

För säkerhets skull tycker jag du ska söka hjälp. Som hjärnspöken säger, det kan vara akut farligt. Det känns som att du kan behöva stöd och hjälp i vilket fall som. Önskar dig lycka till i din kamp! ♡

Li-Lo

Jag vill gärna ge samma råd. Du ska inte behöva ha det så här. Det finns hjälp. Ring 112 eller 1177, är det möjligt berätta gärna hur det gick för dig.

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

... att höra från dig. ♡ Panikångest kan vara nog så jobbigt att utstå, även om den i sig är ofarlig, hur mycket det än känns som att man ska dö. Som Li-Lo säger här ovan, du ska inte behöva ha det så här. Försök att orka söka professionell hjälp. Skickar massor med omtanke och kramar.

... och panikångest kan ibland ha liknande symtom. Det ena kanske inte utesluter det andra. Som sagt, jag är orolig. Förlåt att jag tjatar, men sök hjälp nu!

jessi75

Från mig oxå! Är oxå orolig!
Sök hjälp, speciellt om du har din dotter hemma, om det är dille så kan det vara farligt. Känn ingen skam eller skuld, dom är vana på akutmottagningar för såna här symptom. Du ska inte behöva gå igenom det här när det finns behandling för det.
Du får lugnande om du åker in och söker hjälp.
Kram❤️

Figthern

Lugnande nu ett par dagar...men är ju panik jag har ,....Ska på ett AA möte idag

Figthern

Ni inte ångest efter Ni slutade?
Hur länge vara det?