Jag dricker nog nästan fem dagar/v. Och då är det nog ungefär en liter vin/kväll eller motsvarande. Jag fattar inte varför det verkar vara så himla svårt att sluta med det! Problemet för mig är kanske att jag just nu inte fåt några uppenbara konsekvenser av det. Jag lyckas sköta mitt jobb, som är flexibelt, och fixar dessutom att jobba lite extra någon gång ibland. Detta leder till att jag klarar ekonomin trots att jag är ensamstående förälder.
Men jag verkligen hatar mig själv och har noll självförtroende. Jag dricker för att bedöva mig. Det finns många saker jag tror att jag vill göra - tja, just nu är jag deprimerad så jag har ingen lust att göra nåt alls - men sånt som jag brukade vilka. Har flera psykiatriska diagnoser bl.a. GAD och återkommande depressioner. Har även tagit upp missbruket med vården, ganska nyligen. Med enorm ångest. Men det ledde inte till något särskilt. Tycker att det är konstigt då jag har ett minderårigt barn.
Skulle så gärna vilja leva. Utan att bedöva mig och fly från livet. Skulle så gärna vilja träffa en partner, det är omöjligt nu eftersom jag bara vill bedöva mig från allt.... och inte kan förmå mig sluta med det.

Nowayout

Ja absolut, jag börjar närma mig 50 och det är otroligt vilken skillnad det gör för utseendet då jag inte druckit på ett tag! Speciellt runt ögonen ?
Men allvarligt så är jag väldigt undrande, jag börjar närma mig 50 och har ännu inte fått några tydliga fysiska krämpor. Alltså, så att jag är tvungen att få vård. Trots att jag hållit på såhär i nästan 15 år.