Mår så uselt. Allt går åt helvete. Iaf det viktigaste. Familjen, jobbet och sömnen.

Jag bor fantastiskt, har faktiskt bra lön, men ändå blir det fel. Jämt. Och då är alkoholen min bästa vän.

Trött på att vara jag. Önskar jag vore ”psykopat-känslig” ibland.

Tar campral nu men tror antabus måste vara nästa steg. Räknar inte alkoholfria dagar per vecka, utan per månad nu. Väldigt nära noll just nu

Just nu mår du uselt och har gjort ett tag till och från. På kort sikt dövade alkoholen detta och började ta större och större plats i ditt liv. Såhär vill du inte ha det. Du testar en medicin och funderar nu på en annan. Ofta är det just så, man behöver testa sig igenom olika typer av stöd så man hittar exakt det som passar en själv. Utöver medicin har du också hittat hit och skrivit lite om hur du har det just nu, bra jobbat! Finns något mer du tänker skulle vara hjälpsamt för dig?

Ibland tar det lite tid innan man får svar, skriv gärna flera gånger och berätta eller fråga och hoppas du hittar saker i andras trådar som hjälper eller inspirerar dig.

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen

Ensam43

Jag är uppvuxen med A hela mitt liv båda föräldrar var beroende av A. Jag känner mig ensam våga inte berätta för någon att jag dricker. Jag har ett bra jobb och folk lita på mig i mim dagligen liv. Jag är en bra mamma alltid funnit för mina barn och andra hela livet. Men vin är min störst problem klara inte dricka bara ett glass, blir jätte trött dagen efter, vill bara sova och sova

HittaVilse

"Räknar inte alkoholfria dagar per vecka, utan per månad nu. Väldigt nära noll just nu" -det där känner jag igen mig i. Otroligt jobbigt och självförnekande. Då lever man verkligen mitt i lögnen som man bygger upp, för sig själv och för andra. Det var ångesten och hjärtklappningen som räddade mig. Den gav mig insikten och motivationen.

För mig har hänt två gånger, förra året var jag nykter 18dec fram till mitten av mars och nu har jag varit nykter i tre veckor. Jag skriver här för att göra det synligt för mig själv och kunna komma tillbaks hit och komma ihåg.

Hoppas du finne vad som krävs för dig och lycka till.