Alkohol har gjort mig ful. Pluffsig, fet och allmänt ofräsch. Nu slutar jag dricka! Dag 8 idag utan alkohol. Det viktigaste är givetvis att sköna kroppen från detta nervgift, alla organ som tar stryk.

Men jag undrar så: hur lång tid tog det för er som slutat dricka innan ni började märka skillnad på ert utseende? Vad va det för positiva förändringar ni kunde se?

Emma79

Jag tycker att det gick rätt fort att få tillbaka den klara blicken, kanske någon vecka.

Ansiktsmuskulaturen blir ju typ bedövad av allt gift så jag kände nog att det tog nästan en månad innan jag liksom blev rörligare I all mimik.

Jag var rätt uppsvälld kring ögonen innan och det hade lagt sig helt efter 3-4 veckor men där såg jag resultat direkt, dag för dag. Investerade i en del ansiktsmasker oljor o dyl också för att få ordning på det ( placebo? Whatever makes you happy ).

Jag har gått ner ca ca 4 kilo på 6 veckor utan att göra någonting, har dessutom varit mer eller mindre sängliggande hela tiden pga en skada så ingen motion.

Det här försvunnit från under hakan- käklinjen är tillbaka! Från mage och lår.

Äter naturligt mindre och dricker mycket mer vatten.

Enda problemet är väl allt socker jag aldrig tidigare varit intresserad av men nu utsatts av under påsk.

? / Emma

Emma79

..brukar jag säga, men när det kommer till strömförande el-grejer blir det mer “don’t try that at home” ?

John-Erik

Christina Schollin säljer grejerna. Jag vill inte promota. Men det hjälper faktiskt huden direkt.
Det heter "Nu skin" Ingen alkishjälp men man törs gå ut efter en hård helg efter behandlingen som man gör själv.
Det finns andra som säljer också. Jag har ett lager nu så jag klarar mig ett år iaf.
Men ber om ursäkt om jag kom lite "off the line"
Bästa är att vara nykter då kommer den släta huden :-)

Ögonen blev klara och jag fick en stadigare blick successivt..Ju längre nykterheten skred desto nöjdare blev jag med utseendet.Vinmagen försvann snabbt till viss del.Men det tog drygt ett år innan jag såg mycket fräsch ut..Alla organ i kroppen pumpar blod och rensas från gift..Det tar ett tag innan kroppen äntligen får lättnad från gifthanteringen..Det visar sig i hälsa, mående och utseende. Grattis till ett bra livsval..Kram

Men kommer inte det vackra innefrån? Och såklart från våra organ som ska fungera normalt. Jag tror att det handlar om att man trivs och mår bra i att vara utan alkohol. Lyckan över det gör att man glittrar lite extra. Mår själ och mage bra så blir man vacker eller "snygg" som du frågar efter. Men många går ju ner i vikt av A-stopp, och bara det kan ju vara good-enough. Vet iaf att man kan lätt se på en människa att denna dricker för mycket, wineface. Det handlar ju om att alkohol påverkar våra muskler, bryter ner dom och detta sker ju även i ansiktet. Därav hänger det mer än hos andra.

Kram o lycka till

Måendet speglar utseendet..Skam och skuld försvinner , eller bleknar. Som nykter vänder livet till något bättre..Vi vågar börja andas, utan att skämmas..Våra anhöriga vågar börja tro på oss..Livet blir helt enkelt mycket lättare och bättre, och det syns på utsidan..Kram