Har inga alkoholpromlem så till vida att jag dricker ofta,inte alls, en gång i månaden kanske eller mer sällan.Men det slutar nästan jämt med K A O S..nu i helgen var det dags,jag förvandlas igen till jävulen själv,gapar o skrek kastar saker mm.slutade med att sambon ringde polisen. blev fyllecell. Nu har jag sån jävla ångest,vågar inte gå ut utanför dörren,skäms ihjäl för grannarna. Tror och tänker varje gång att denna gång ska jag bara dricka lite,verkar inte funka alls...känns som jag måste säga upp mej från jobbet,vågar ju inte gå ut

Koktmedmos

Hårda bud. Men att det blir så långt emellan kan kanske vara bättre än att det blir varje kväll i alla fall. Och att du börjat fundera på alltihop. Jag är drygt 60, och hade sån tur att jag bara ledsnade på att dricka eftersom. I yngre dagar hörde det till att alla blev svinfulla, spydde ner sig, o tappade minnet totalt. Nu på äldre dar när jag o polarna snackar skit sitter det där tugget i, fy fan vad kul vi hade då. Fast det hade vi ju inte alls. Så jävla värdelöst att inte komma ihåg nåt. Som att vara död nästan.
Samtidigt som jag allt mer hatade bakfyllan så tänkte jag mer o mer på allt fint som finns och man kan pyssla med nykter, så det blev allt mer sällan jag drack. Nu har jag en sambo som typ försöker supa ihjäl sig, så jag är mint lika anti alko nu som förr. Det här är det första jag skriver på det här forumet.

Men att det slår slint när du dricker är du ju inte ensam om. Du får säkert fler svar o tips här.

Jag går på en alkohol- och kbtbehandlig med inslag av AA’s 12 steg. Där är de väldigt noga med att poängtera att det INTE handlar om hur mkt man dricker, inte hur och när man dricker, utan konsekvenserna. Ångest, bråk, olyckor, fyllecell, sviken sambo/barn. Det är det som räknas.
Läser allt för ofta att folk skriver att de inte har alkoholproblem, när det är precis det de har.
Läs här på forumet, ring VC eller en alkoholklinik och prata med någon. Synen paus i drickandet. ?

DetGårBättre

Måste bara fråga. Var ni ute när din sambo ringde polisen eller var ni hemma? För var ni hemma så stämmer inte historien, då polisen inte får omhänderta någon enligt LOB i hemmet. Det hör ju inte till problematiken men blev bara lite nyfiken.