Hej alla!

Nu är jag tillbaks igen. Har insett att jag tvärtemot vad jag trodde inte klarar detta själv. Känner mig som världens sämsta människa....

Men har kontaktat min vårdcentral förra veckan och påbörjar min samtalsterapi och medicinering imorgon. Jag är så otroligt motiverad att förändra mig nu.

Radar77

Hej igen Ellan! Fint att höra från dig. Ja denna gång är det väl så att jag insett att om jag ska ha en chans så behöver jag all hjälp jag kan få. Har tänkt på AA men bor på en liten ort och det känns riskabelt.. jobbigt nog med vårdcentralen.... fast det kanske vore bra jag vet inte....

Läs i min tråd "Ett ärligt försök" där ett av de tio senaste inläggen handlar om just L-glutamin som minskar suget för många. Testa! Inget hokuspokus, det finns studier som visar bra resultat vid alkoholbehandling.

Radar77

Ja rastlösheten är för jävlig... men har hängt på forumet väldigt mycket idag och det har verkligen hjälpt mig idag! Eller ni alla vänner har hjälpt!

Radar77

God morgon, vaknar med odefinierbar ångest... vill bara må bra! Längtar till mitt läkarbesök idag i alla fall även om det skrämmer mig!

JenniferZ

Vid tidigare försök har jag testat mediciner (campral och en jag inte minns namnet på) nen de funkade inte för mig tyckte jag.
Så jag är inte emot mediciner- tvärtom så skulle jag ta nästan vad som helst som hjälper, om jag hittar något som funkar på mig.

Inväntar ett paket L-glutamin i posten. Många här talar väl om den. Lycka till!!

Radar77

Ok, tack för tipset!

Är nu på jobbet men undrar hur jag ska kunna jobba under de här förutsättningarna, KAN inte koncentrera mig......

Emma79

☺️ kan hjälpa för koncentrationen!

Sedan ser du dagen som en utmaning, ta en kvart I taget. Drick mycket vatten, kan vara bra att fokusera på.

Så ska du se att det snart är kväll och första dagen är avklarad❣️

Radar77

Oj vilken lång dag detta är. Känner mig helt stekt i huvudet.... och har en sådan enorm klump i magen. Känns som att jag har feber också. Är själv m. barnen ikväll också vilket känns mer utmanande än vanligt. Några glas vin hade gjort underverk... jag ska inte men vad skönt och roligt det varit och vilken bra pappa jag varit då

Jag skriver om L-glutamin i min tråd "Ett ärligt försök!" i inlägg 499. Kolla där om du vill veta mera.

Att ta tag i sina problem och göra allt för att försöka bli nykter är verkligen ett bevis på att tänka på både sitt eget och familjens bästa. ♡

Som någon tidigare skrivit.
Rå om dig själv och skit i de andra!
Du har viljan och modet att vilja förändras. Du har din familj som du vill kämpa för.

Även jag kan stämma in i kören för L-Glutamin. Placebo eller inte, men jag har varit nykter exakt 7 dygn nu och sedan jag började fylla på med L-G är suget som bortblåst.

Fortsätt kämpa även om det stundtals är tufft. Du har en massa likasinnat folk som vill dig väl här. ?

Radar77

Ni har ju rätt såklart, fokus måste ligga på vad som är rätt och viktigt just nu. Jag ska kolla efter L-glutamin imorgon när jag är i stan, det verkar vara så många som tycker att det funkar. Gillar er alla väldigt väldigt mycket ni är värda allt just nu. Jag skall försöka finnas där för er på samma sätt.