Så trött på att ha det så här. Nu tänker jag påbörja min reda mot ett hälsosammare liv. Detta är dag 1 i mitt lya liv. Är det någon som hänger på?

Radar77

Hej! Låter klokt! Börjar också ett nytt kapitel idag och följer gärna din resa. Slutar du med alkohol idag eller tänker du dra ned?

Är visst på gång nu.Så härligt ? Jag är inne på min 6 dag igen.Så nu tar vi dag för dag.Men ändå se framåt mot ljusare tider ☺️

Radar77

Jag ska t läkare om en stund, har insett att jag inte har en chans annars. Men jag gör detsamma dvs tar en jäkla dag i taget även om jag vill skrika att NU blir det aldrig mer så gör jag inte det.

Då va det ett steg framåt ☺️ Är du nöjd med ert möte och det som skedde.?vad de så du hade tänkt/känner att det skulle vara?

Radar77

Vill inte kapa Kinnas tråd men jag skrev nyss i ”min” tråd att det var väldigt väldigt jobbigt först men att det nu känns bra, rätt och att jag är ganska stolt på något sätt

Kinna

Dag ett snart i hamn och det känns bra. Måste försöka bryta mönster och få hjärnan att tänka i andra banor. För det är just hjärnspöken det handlar om. Tänker ta en dag o taget, göra saker jag inte gör annars. Har en fantastiskt dotter som tycker om att umgås. Det var ngn naturprodukt som nämna i forumet . Är det någon som vet något om det?

Blev lite förvirrad och tänkte inte vilken tråd jag va i !..

Nu blir det till rätt.?
Dag för dag är det viktigaste för mig.Men även att det jag säger jag ska göra, SKA jag göra. Jag tog mitt första försök i höstas och klarade precis vid mållinjen till ett halvår. Och nu har jag reflekterat lite vad som gick fel.Jag va såååå lycklig att vara nykter (hade inte varit de knappt en dag på 6 år) så det va det enda jag tänkte på.Men såg inte att mitt beteende va ca densamma -Jag vill inte, jag ska, jag gör det imorgon ? Och absolut dela och vara öppen mot dom jag har berättat det för och även här.Även små sakerna är viktiga att följa nu i början..

Så vilka mönster är viktiga för sig att bryta?

Haha, nu skriver jag om det överallt känns det som...

I min tråd "Ett ärligt försök" i inlägg 499 finns mer info om L-glutamin, som är en aminosyra.

Kinna

Ja mönster som ska brytas. Att inte varje gång det är tungt ta till alkohol. Hitta andra tankegångar, göra andra saker. Hjärnan slår automatiskt in på alloholl när det är motgångar. Tar nog lång tid att bryta

Kinna

Sovit fantastiskt gott inatt. När jag druckit vaknar jag alltid med stor ångest mitt i natten. Varför utsätter man sig för det? Dag 2 börjar nu. En ny underbar dag att ta vara på i livet.

Vilken underbar läsning angående natten. Nu vet hur det kan/ska vara. En fin dag väntar, njut av den.

Välkommen hit och lycka till! ♡

Såg du att jag svarade dig under #12?

Har en sista aktivitet inbokad imorgon och den får vara den sista på länge.
Jag vill ha tillbaks mitt nya liv och framförallt mig själv.
Lycka till! Bra att ha detta forum så man kan stötta varandra.