Har haft det riktigt jobbigt senaste timmarna. Pendlat mellan att borra ned mig själv i sängen och vanka runt i lägenheten. Vilodag från gymmet idag :/

Klockan 8 stänger alkoholförsäljningen här i Norge och då har jag klarat mig. Snälla säg att det kommer bli bättre snart.

Creds till alla er som har tagit er förbi den här jobbiga perioden i inledningsskedet. Ni är starka!

Dom första dagarna är dom svåraste.Så är det för oss flesta. Men de kommer att släppa.Om du kan hitta något och göra så gör det.Vad som helst ..

Gå emot känslan ett tag till ?

Då kan vi både fira idag på vår 6 dag ?

ACD17

Tackar för stödet. Lämnade plånboken hemma och tog en promenad till en radiodokumentär. Funkade bra :)

Imorgon kommer jag känna mig nöjd när jag vaknar, men sen kommer suget komma tillbaka. Rätt jobbigt att det ska gå i vågor!

Du fixar detta galant!
Drick vatten, MYCKET vatten. Dels så lurar du hjärnan att du dricker annat än vatten plus att du får ur gifterna ur kroppen lite snabbare.
Gör sånt som du normalt inte gör bara för att bryta mönstret. Håll i och håll ut, det vänder snabbare än du tror! ??

Det finns många jättegoda fruktdrinkar, etc att utforska! T.ex MM (Monday Morning) har bra recept har jag märkt! Beroendeframkallande nästan....

Att vakna på morgonen och inte känna den bakisen är ljuvlig. Även om dagen blir svår,så startade du den nykter och stark ☺️

ACD17

Vaknade med ett leende på läpparna. Min sjunde dag, tog mig iväg till gymmet i morse och gjorde ett bra pass - så alkohol känns rätt avlägset. Ska köra något av ert tips att dricka annat sen när suget kommer fram till eftermiddagen. Men e lite tråkig så köper en stor pepsi max istället ;) Kan tänka mig att det funkar bra med ngt kolsyrat iaf för att lura hjärnan.

ACD17

Någon annan som upplever att det kan vara svårare att hålla sig nykter när det är soligt ute btw? Är riktigt fin vårdag här idag, därför är jag beredd på en kämpig dag om några timmar iaf. Just nu har jag träningsendorfiner som räcker ett tag fram iaf.

...gå in och läs #8. Då blir du garanterat peppad att fortsätta på rätt spår. Härlig läsning. Ha en fortsatt fin dag och hitta på något som avleder tankarna. Något oväntat som du inte gjort på länge kanske?