Vill börja med att säga att jag nog aldrig skulle klarat mig så här långt utan antabus. Är oerhört tacksam för att jag fick det utskrivet.

Ett telefonsamtal kom tidigare idag. Arbetsintervju imorgon på en stor hotellkedja här i Norge =)

Och även om jag inte får jobbet har jag sökt typ 15 till, så förr eller senare hamnar jag på banan igen.

Fortsätt kämpa, det finns ljus!

Jag är 28 år nu och vill åtminstone vara nykter till 35 och då ha ett ordnat liv med familj, hus etc. Så långt sträcker sig iaf min horisont nu. Men möjligt jag är nykter resten av livet.

Mår svinbra nu! Och pengar har redan sparats in på eländet.

P.s. Antabusen räcker i nästan tre månader till, ska be om en ny burk sen.

Vad glad jag blir av att läsa om din nyfunna energi!
Du har alla chanser i världen att få det liv du vill ha, och känns det som att Antabusen hjälper dig så mycket ska du absolut fortsätta.
Nu vill jag inte låta som en downer, men har du någon att prata med? Det kommer komma en dag då du inte längre äter Antabus och då kanske du har gett upp tankarna och vanan om alkohol, men det skadar inte att ta reda på hur du undviker att utsätta dig själv för riskabla situationer osv.
Fan vad du är bra! ??

Tydligt mål och grym inställning. Har alltid beundrat människor som har tydliga mål då jag mer är en bananskalskille själv. ”Det verkar bra i den här riktningen ungefär för tillfället”. Tror du har stor chans att lyckas. Och vem vet, när du kommer till 35 och är nöjd med tillvaron, varför inte fortsätta utan?