Nu har jag varit fri från alkoholen 1-år. Fortfarande hittar jag "rester" av flaskor och burkar. Jag har en stot sopsäck jag slänger dem i. Idag knöt jag ihop säcken och ska strax åka och slänga den. Att slänga sopor hör ju till vardagen. Men den här säcken är speciell. Som ett avslut på något och början på något nytt.

Är tillfreds med mig själv och det liv jag lever nu. Tänker ta tag i den fysiska träningen inom kort. Jag har skippat den helt i över ett år. Nu är det tid för det. Ha det gott alla kämpar på forumet.

Har reflekterat över att jag känner mig lugn och harmonisk nu förtiden. Inga kraftiga humörsvängningar. Det senaste året har jag lyckats med att göra fler bra val en dåliga. Tack vare att jag är nykter hela tiden

Snart går jag på långledighet utan att ha planerat, räknat, smusslat med alkohol. Nu ska jag bara vara ledig och njuta av den tillsammans med familjen.

Nykterheten är det största som jag gjort i livet..Låter kanske konstigt, men utan den så hade mitt liv blivit sämre och sämre..Ungarna hade mått dåligt..Så skönt att kunna hoppa av helvetesresan i tid..

Fortsätter på den nyktra vägen. Andra midsommarhelgen på raken jag är nykter, till min och mina närmastes glädje. Hoppas ni andra på forumet kämpar på och har en härlig midsommarhelg ?

Anthraxia

"Mss Lyckad" :D

Vi hade en nykter midsommar, trots att han (min missbrukande pojkvän) klagade på att det var tråkigt.

Jag skulle önska att han också kunde organisera sig lite, träffa folk som har ett LIV istället för hans nuvarande vänner, som mest verkar vilja "sova" sug fram till döden medelst alkohol :(

Nå. Jag hoppas det kommer för honom också!

Starkt av dig, och underbart att du kan hjälpa andra också :)

Tänka sig. I dagarna har jag varit utan alkohol i 18 månader. Jag tänker försätta på inslagen väg. Att välja bort alkoholen. Ett av de klokaste val jag gjort i livet. Kämpa på alla ni på forumet.

Pustar ut efter lite snickeri arbete. I går kväll tittade grannen över och vi badade i min pool. Han drack En öl och jag drack mineralvatten. Vi njöt lika mycket av våra drycker. Tror vi gör likadant i dag. Kämpa på alla ni på forumet.

Sitter just nu på en camping på Gotland. Solen har just gått upp. Njuter av tystnaden. Bara fåglar som kvittrar. Ska snart svepa mitt andra glas med mineralvatten och gå ner och bada. Tänk så mycket bättre livet blir utan alkohol. Fortsätt att kämpa alla på forumet.

AlkoDHyperD

Samma här. Och jag tror de små besöken på forumet hjälper oss att hålla minnet levande. Man behöver inte ha garden uppe, inte vara på sin vakt. Bara bevara vetskapen om att dörren till alkohol aldrig får öppnas.
Kram

Ja så enkelt är det AlkoDHyperD. Bara njuta av stunden och strunta i Alkoholen. Allt blir så mycket bättre. Ta han om dig// Box

Har börjat arbeta igen efter en underbar sommar. Underbar blev den till stor del av att jag inte har druckit alkohol. Kämpa på alla på Forumet <3

Drygt 600 dagar utan alkohol och lika många nätter. Allt har blivit så mycket bättre under de här dagarna/nätterna. Tänker fortsätta så.Tack alla på forumet, och fortsätt kämpa.