Supa ensam för att inte vara ensam , är helst ensam så man får supa i fred ,en sån jävla klant man är .

Conny15

Man behöver nog bryta minst ett mönster i veckan helst ett om dagen för att lättare byta spår och hitta en annan bättre omloppsbana än A. Smågrejer som att läsa istället för en film på kvällen byta ut middagsmenyn mot nåt nytt är inte att underskatta . Planera in någon form av aktivitet till dom stunder som annars var heligt vigda till hemliga solofyllor , mitt liv har jag ju planlagt så att jag kan dricka så ofta och så mycket som möjligt så det finns mycket luft i kalendern just nu ?

Conny15

Från att nästan alltid vakna före klockan till snoozeträsket , från att vara en morgonpigg bakis tomte till en zoombitrött helnykter .. Hoppas att det är övergående , är det någon som känner igen detta ??

Ja det känner jag igen, men då mest från hela livet hittils. :) Men hoppas det går över för din del. Starkt att du håller ut och trevlig nykter helg!

Conny15

Att se om man kan sova länge imorgon lördag , det hade varit nice :) denna helgen känns som om jag kommer fixa lätt faktiskt . Hoppas du fixar den med !!

Conny15

21 dagar nu och tackade nej till en bjudöl dagen till ära . Känner mig stolt samtidigt som jag brottas med tanken " se du kan ju sluta om du vill , så varför sluta" haha fuck you tanke ?

Conny15

Idag känns det väldigt meningslöst att vara nykter , fick kämpa som fan för att inte köpa med mig hem, väl hemma tänkte jag åka ut igen men kämpade tills klockan slog sex , just då kände jag en lättnad och andningen lugnade sig. Men nu ångrar jag mig nästan .. fan va röv att inte känna sig tillfreds

Vaniljsmak

kan vara ett magiskt klockslag. Jag är tacksam för att klockan passerat och att det inte längre är ett alternativ!

Hur är det med dig ikväll? Har du något att sysselsätta dig med?

Conny15

Fick det bli , och med lite mat i magen känns ju allt bättre ? Jag visste ju att allting har gått alldeles för lätt så egentligen inte förvånad att det kommer en riktig pissdag nu . Men den gick ju den med även om den var skit men så ser väl livet ut med eller utan A . Tack för att du frågar hoppas du har en bra kväll ?