Hej! Jag har skrivit inlägg här förut men nu tänkte jag skriva ett nytt för jag vill ha en förändring på mitt drickande. Jag har bättrat mig dom senaste åren och haft några vita månader från och till. Jag dricker 4-6 öl 1 gång i veckan men jag tycker det är för mycket och det är inte alls kul att vakna bakis och ha ångest och må skit. Idag är jag bakis och mår som jag förtjänar men nu får det vara slut på detta för det är inte värt att dricka och sen ligga å må dåligt och hela dagen är förstörd. Min första vita dag börjar idag och är det någon annan som vill följa med på den vägen så blir jag glad.

Fredde

Nu börjar ångesten lätta lite och det känns skönt:) Ja nu Berra så kämpar vi tillsammans i med och motvind och samlar på oss många vita dagar för vårat eget bästa:) Brukar du med få ångest dagen efter? Nu håller vi tummarna att Sverige vinner finalen ishockey ikväll:) Ha det så gott:)

Fredde

Med nya möjligheter ? Ja Berra ångest är inte alls kul å känna. Idag har jag varit vit i 3 dagar och jag mår mycket bättre psykiskt och fysiskt? Nu kämpar vi på och samlar fler vita dagar?

Fredde

Ja det har gått bra tycker jag :) Fast jag slarvade lite i lördags när min flickvän och jag grillade då drack jag en halv öl och 2 glas rosevin och jag blev inte sugen på att dricka mer :) och innan dess hade jag inte tagit en droppe på 2 veckor :) Jag försöker minska ner mitt drickande både på hur ofta och hur mycket jag dricker. Själv då hur går det för dig och hur ser din problematik ut angående alkohol Benguela? Ha en trevlig dag :)

Vad roligt att du skriver igen! Det kommer att gå bra, och du har ju klarat så många månader av nykterhet tidigare! Du verkar vara på god väg. Att du inte drack mer vid grillkvällen, var ett gott tecken ? Jag går gärna med dej på ”den vita vägen”. Nu ska vi må bra och njuta sommaren med nyktra och klara sinnen. ? Kram

Fredde

Tack för dina värmade och stöttande ord och det är alltid lika trevligt att se dig skriva här inne det gör mig glad :) Ja vi är värda att må bra så vi måste försöka lära oss att bli snälla mot oss själva och inte låta oss luras av den lille alkojävlen och stänga till dövörat när han försöker locka in oss i alkoholens förrädiska gift. Ha en underbar dag! Styrkekram:)

Hoppas du mår bra, Fredde! Längesen jag ”såg dej” här på forumet. Men jag har dock inte heller varit så aktiv senaste tiden. Hoppas att du haft en fin sommar också. Nu regnar det (äntligen), gräset spirar igen och kanske tittar kantarellerna snart upp igen!
Kram ?

Fredde

Jag mår okej men jag tog några öl igår efter nästan 2 veckor utan alkohol. Jag ligger å tänker att det inte är värt att vara bakis å må dåligt dagen efter för det är så onödigt på alla sätt. Så nu blir det lugnt för mig ett tag igen? Hur går det för dig Manda? Hoppas allt är bra med dig och ha en fin dag ?❤️