Min story, jag har alltid älskat alkohol, gillat att festa och dricka. Jag har dock alltid hållt mig till helger och festliga tillfällen. För tre år sedan så separerade jag från ett tio årigt förhållande. Den jag hade förhållande med hade en sund inställning till alkohol, vi drack på helger men väldigt begränsat. När vi separerat så kände jag mig fri att göra som jag ville och började dricka mer, till slut varje dag. Kom till jobbet bakis, glömde vad jag lovat barnen kvällen innan och så vidare. Jag träffade en ny man för ett år sedan, utan att gå in på detaljer så har mitt drickande förstört hela vår relation. Vilket är tråkigt då jag verkligen tycker om honom. Nu har jag gjort slut med honom och bett honom att inte kontakta mig på ett tag. Jag har sagt att jag kontaktar honom, jag måste få ordning på detta känner jag. Han vet inget, men bör ana kan jag tycka. Jag vill förändra mitt drickande, jag vill helst inte sluta för evigt, men den här okontrollerade drickandet måste få ett stopp. I går drack jag två flaskor bubbel, ensam hemma med barnen.

Jag tänker att jag uppdaterar här och när suget blir för stort ska jag använda mig av forumet. Ska även läsa era andras historier.

Även idag vaknar jag framis, heja mig! Lite fegis var jag allt och smet till lina föräldrar där det just nu inte dricks a pga att min pappa är nyopererad. Stannar här i några dagar. ?

Även idag vaknar jag framis, heja mig! Lite fegis var jag allt och smet till lina föräldrar där det just nu inte dricks a pga att min pappa är nyopererad. Stannar här i några dagar. ?

Vaniljsmak

Nej, mycket klokt av dig! Du är nynyktet och vi är många här som vet hur skör nykterheten är i början.

2 mil löpning har det blivit denna vecka, fy fasen va bra det känns. ??? träning tar ju verkligen bort suget efter A och ökar suget efter vatten och mer träning. Skönt!

Bra jobbat !???
Det är skönt att svettas och få ut ångest och oro ur kroppen och knoppen?

Ja, det verkar hjälpa ordentligt. Har löptränat förut med, men tappat det eftersom A gör min kondition urusel oavsett hur mycket jag springer. Nu känner jag mig fräsch och även om det är tungt, så känns det bättre än att jag druckit kvällen innan och även efter löpturen som belöning?! Nu massa vatten och så skön känsla. ???

Jag är lite nykär i känslan av att vara nykter, att svara nej tack på om jag vill ha lite vin kanske? Att kunna svara oavsett när Han ringer, utan att vara rädd att han ska höra att jag druckit. Jag vill minnas även denna fantastiska känsla, känslan av ro i kropp och själ, som i och för sig får hjälp av hälsokost, men ändå! Är kanske lite nykär i livet i stort. ❤️

Vakna fräsch och det känns underbart. Jag har ännu inte utsatts för några egentliga frestelser och har ju även rymt från mitt eget hem. Så just nu är det inte något problem alls. Använder sedix på morgonen, tror att det hjälper bra. Det är så lugnt i min relation (som inte finns egentligen) jag får en känsla av att allt kan ordna sig om jag verkligen reducerar mitt alkoholintag. Att vara nykter resten av livet vet jag inte om jag vill, önska jag kan komma till att ta ett glas vin och sen vara helt nöjd på riktigt. Slippa rösten i huvudet som jagar på och vill ha mer mer mer... men just nu njuter jag av att vara helt vit. Lite måndagstankar ?

..att vara nykter?
Jag liksom du på dag 5 idag?

Äter också Sedix på morgonen, kanske hjälper mot inre oron?
Har snart ätit halva asken.

Nu ska jag ta ett fotbad??
Ha en skön kväll
Kramar???

Fredag och lördag avklarade, nyktra. Det är verkligen helt underbart. Under dessa 10 dagar har jag drabbats av både framgång och motgång, jag har hanterat båda delarna nyktert. Det är jag stolt över! Nu känns liksom allt möjligt på nåt vis. Har jag tagit tillbaka kontrollen?

Han, som jag gjort slut med på grund
av att jag inte stod ut med mig själv, han är på väg tillbaka in i mitt liv. Håller en tumme för mig själv även när det gäller kärlekslivet. Vet att jag behöver kontrollera mig själv till max vad det gäller alkohol och helst avstå helt, för att det ska funka. Heja mig själv och alla andra här inne! Idag är vi nykter!! ???

Underbart är kort... kärleken är kvar, men tyvärr så har jag trillat dit, drack massor med vin i går i min ensamhet. Varför? Vad är mitt problem? Var verkligen laddad och mådde så bra, hur blev det såhär? Fan oxå. ?

Vaniljsmak

Så blir det ibland. Man tar återfall. Man har inte lärt sig hantera nykterheten. Det är nästan som att de måste bli så, att man måste begå misstag för att lära sig hur man gör rätt. Jag tycker du ska fundera över det, var det ensamheten som triggade? Vad hade du kunnat göra annorlunda?

Fortsätt kämpa!