Så tacksam för era tankar om detta !

Tack för era fantastiska tankar och förtroenden som ni delar här.

Åh tack ? Vilket fint meddelande ! Det är inte så ofta jag blir gratulerad och får en massa snällhet åt mitt håll bara så där. Då brukar jag gråta. Jag älskar att gråta för jag har inte kunnat göra det på så länge. Men nu kom en tår ! Tack ?

John-Erik

Det låter som om du håller på med att hitta rätt. Det i sig är ju stort och häftigt att läsa om.
Du har helt klart en strategi som på sikt kan vara uthållig. Tycker du ska fortsätta att tänka
på ditt vägvinnande sätt. Bra jobbat :-). Lobotomi låter dock betydligt överdrivet ;-)

John

Oj, vad mycket du tvingas gå igenom arbetsplatsen är ju för många en frizon. Att då bli behandlad som du blivit måste kännas tungt. Stor eloge till dig att du tagit tag i det. Det tyder på styrka mitt i allt. Önskar så att du snart får det lite lugnare. ♡ Kram

Benguela

... det är skönt att gråta. Det är bra att gråta, vii behöver gråta. Jag behöver, du behöver, många behöver gråta...

Och sen på det igen!

John-Erik

Hoppas att du fixar det och har tur! Alla dessa avarter måste anmälas, men kräver styrka ju. Bra att du vågade. Starkt gjort.
Jobbigt värre låter det som.
Håller på dig. Var försiktig med A dock . Blir bara värre. tro mig. Men det vet du säkert själv

Styrka till dig

John

Tack för din omtanke John. A är verkligen ingen lösning på någonting och jag älskar känslan av att vakna upp klar i huvudet utan ha den där känslan av att ha druckit alkohol dagen innan. Det finns inget bättre. Det känns som att upptäcka hur det verkligen känns att leva. Jag håller i den tanken.

Konstaterar att idag är min första dag på länge då jag inte är rädd. Jag behöver inte vara rädd för min chef längre, för att inte orka gå till jobbet pga mobbning, bli av med jobb pga av hennes lögner. Nu har jag en ny chef att gå till och han är snäll och resultatinriktad. Ingen mobbning=trygghet=bättre mående=lättare att skippa A

Så tänker jag.

Idag andas jag och läser mejlet från personalavdelningen om och om igen. Smakar på ordet. Förflyttad. Behövd på annat ställe i organisationen. Viktig arbetserfarenhet från relevant område.

Herregud herregud, som jag har kämpat !!

Dricklagom

Hörs som du är på rätt väg, fortsätt så. Ett steg i taget, en dag i taget. När jobbet verkligen suger, så suger A med. Lättaste undanflykten. Men jag läste något bra idag, från Sommarflickan:
"Jag klarar det inte bättre onykter."

Klockrent!

Dricklagom

Annars, för mönstret - det hade jag i många år, när jag drack "normalt". Vi kallade det för att "blåsa hjärnan". Eller "rensa hjärnan". Hände dock någon gång per halvår eller år, sedan var det bra med det. Idag är mitt liv och drickande helt annorlunda. Stor igenkänning på mönstret dock.

Sommarflickan2018

Så skönt att det ordnade sig så snabbt med förflyttning efter det att du anmält. Jag hoppas verkligen att den nya platsen kommer att vara en frizon för dig så att du slipper känna dig orolig över vad som ska hända, det är fruktansvärt påfrestande att bli utsatt för det du utsatts för. Bra att företaget agerade!

Idag är vi nyktra!

Kram

John-Erik

Härligt när man lyckats som du nu...
Hoppas att du orkar fortsatta. Ska bli intressant att följa dig.
Har också samlat på mig några dagar nu.

Ha det gott!

John

Nykter och butter.

Jag har svårt att sitta still. Samtidigt är jag helt slut.

Jag hittade det här forumet av en slump - sökte på ’utmattning efter alkoholmissbruk’ eller nåt liknande och fann en guldgruva.

Nåväl, nu skall jag låtas uppslukas av Orfei armar. Vi ses imorgon ?

Det låter som din stress inte släpper taget om hjärnan.
Du måste ge dig tid varje dag att träna mindfulness.
Jag började med det i vintras med hjälp av en gratisapp och blev bättre med 3-5 minuters träning varje dag.

Min hjärna ville inte stänga av sig när jag skulle sova. Trots att jag var dödstrött och släckte lampan så var det som det tändes i hjärnan..?

Så testa mindfulness några veckor och se om du märker någon skillnad.

Jättebra att du håller nykterheten??

Kramar???

Tack FinaLisa

Är lite gladare idag. För första gången sedan min mor gick bort fick jag plötsligt ett stygn av saknad. Är hon verkligen borta ? Det känns så overkligt.

Men det är ju så att när man tar bort det som trubbar av, dyker känslor upp till ytan igen. Nog så svårt ?..

Styrkekramar ?

Den heter Mindfulness Appen - Meditation för alla. Hämtas på Playbutiken eller Appstore...

Jag har tidigare också varit skeptisk till mindfulness men nu gav jag det en riktig chans och tyckte faktiskt det gav ett hyfsat resultat.

Lycka till!

Kram?

Jag är butterperiodare. Kommer som ett brev på posten och så är jag grinig ett par dagar och har ingen aning varför. Håller tyst hemma så gott det går för att inte starta för mycket bråk. Jag hade hoppats att det berodde mycket på baksmälla eller rester av baksmälla, men det verkar inte ha varit fallet. Enda sättet förr att kapa perioden (tillfälligt), var med Alkohol. Men nu får jag rida ut dem. Det är tuffare när man vet att den kortsiktiga boten finns där under gröngula loggan...

Nåväl, vissa knutar i vardagslivet löstes upp, vänliga människor gav mej en hjälpande hand och min dotter dök upp. Så sitter jag i sommarsolen och intensivnjuter med kaffe och relax. Det blir en finfin dag ?

Sommarflickan2018

Fina ord att läsa, jag önskar dig en härlig dag i solen och att dagen blir precis så fin som du ser framför dig att den ska bli.

Kram

Dricklagom

När man har lite förtröstan till livet löser sig somligt alldeles fint och av sig självt. Inte allt, verkligen inte, men somligt. Det är vackert!

... av att läsa att du fått förflyttning! Heja dig! Nu ahr du vunnit en kamp och har "bara" den mot alkoholen kvar;) Vilken som är svårast vet bara du..

Önskar dig en härlig vilodag idag!

Kram