Jaha... imorgon är det dags. Jag och min son ska på vår efterlängtade resa! Det ska bli underbart skönt. Dock kommer det bli en utmaning eftersom det är all inclusive (jag tyckte att det var en jättebra ide när jag bokade resan för 6 månader sedan). Så jag tänkte att jag startar en tråd och har som ambition att skriva i den varje kväll, för att se till att jag håller mig nykter.

Om fler vill skriva som är på semester där ute är Ni välkomna!

Nu ska jag göra mig själv stolt!!!!

Sommarflickan2018

Jag har semester/är sjukskriven och alldeles för mycket tid för mig själv för att det ska vara bra. Men det gäller att "stå ut" och ta varje dag som den kommer. Jag förstår att all inclusive kommer bli utmanande, det hade jag också tyckt. Men vilket bra tillfälle att fylla dagarna med annat med din son. Bada, åka på utflykt, läsa böcker, dricka iste, islatte, vatten, läsk. Försök fokusera på det, om det går.

Bra att du har som strategi att skriva här varje dag, skriv så ofta du vill/kan om det hjälper dig att inte dricka.

Jag finns här och läser och stöttar och säkert många andra också.

Lycka till!

Bra med en strategi, tror det är nödvändigt att bestämma sig. Du har dessutom hållit uppe nån vecka och för mig har det tagit annorlunda när man dricker efter ett uppehåll. Du har dessutom börjat med antidepressiva, vissa beskriver att det inte är en bra kombo med alkohol. Satsa på aktiviteter för dig och sonen istället. Man missar så mycket om man är smålullig på semestern.
Ha det bra och lycka till!

pytte_7

Tack SM2018 och Sisyfos. Det ska bli skönt att komma bort faktiskt och jag ska ta till vara på tiden med min son. Just nu är jag glad åt att ha vaknat och att jag för första gången på 16 dagar inte har haft en sjuk ångest, just nu är det lite bättre med den. Saknaden av kärleken är lika stor men nu ska jag försöka fokusera på mys med min son.

Det känns också bra att kunna titta in här.

Skriv med oss! Vi stöttar dig. Du kan klara det här. Försök att inte tänka på alkohol och att du ”inte ska dricka” utan försök byta ut tanken mot vad du SKA göra istället. Vad tillåter och unnar du dig? Skriva dagbok, läsa, träna, diskutera dagen med sonen, pussel tillsammans på kvällen?
Passa på med en hypnos! Jag laddade nyss ned ”drick mindre” hypnos från Mindly. Ska testa! Why not!
Ha en skön återhämtande semester!
?☀️

Du låter så övertygad angående din planering att vara nykter, så jag tror att du fixar det, trots djävulstyget All inclusive. Läs och skriv här om det känns jobbigt. ♡

Nu kan du ju verkligen testa massor av alkoholfria drinkar om du vill. Fruktdrinkar, läskande slushis. Mixad vattenmelon ?
Eller bada i coca Cola?
Möjligheterna är oändliga. ^^

Vi tror på dig ?

Du fixar det, mysigt med en bok på rummet och svalkande med alkoholfritt till middagen. Nu är det iofs varmt hemma med men en av de värsta upplevelserna jag vet är att vakna (ofta utomlands) när det är varmt och klibbigt, med täcket snärjt om kroppen och en eländig jävla baksmälla med hjärklappning, huvudvärk, sandpapperstunga och dieselandedräkt. Men det slipper vi!

pytte_7

Hej alla! Jag har inte haft wi-fi, därav tystnad. Ikväll är sista kvällen här och jag är så grymt stolt över mig att jag ej har druckit!! Sonen och jag har badat massor.

Skickade ett sms till kärleken igår men fick inget svar. Det känns i hjärtat..

Nu ska vi ned och äta middag

Sommarflickan2018

Shit va bra du är! Blir superglad att läsa dina rader, vilken härlig semester ni verkar ha.

Du är stark, glöm inte det!

Stor kram