Idag gjorde jag något väldigt spontant... funderade igår på en tatuering (ej min första) som skulle påminna mig om hur jag känner just nu och att det är A som har tagit mig hit. Jag har förlorat min kärlek (tror jag iaf eftersom vi ej pratar nu) och svikit mitt barn och mig själv. Det vill jag aldrig göra igen. Jag gick in till "min" tatuerare idag och frågade när de hade tid. Han hade en lucka direkt och 30 minuter senare sitter jag i stolen och tittar på en mall han har gjort...

Så.. nu sitter den där. Min egna hemliga påminnelse... var jag för spontan tror Ni?? Detta är en typisk sak jag hade tagit upp med min kärlek och diskuterat innan samt att han hade fått tycka till men nu blev det såhär. Just nu älskar jag den och jag har redan fått komplimanger för den.

Input tack!

Hej
Här får du input, helt rätt, kör bara! Jag har en massa tatueringar, jag har gjort alla jävligt spontant. Och det viktiga är ju vad DU tycker. Jag tog beslut om nykterhet den 1 maj iår. Jag har en kompis som gaddar. Jag drog dit direkt och gjorde Jesus & djävulen på bröstet. Min påminnelse, liksom glöm aldrig.
Visst är det härligt "just do it"
Härligt impulsivt ????.
Ha D gott
Kram S69

pytte_7

Tack S69! Detta blev min 10:de. Jag har citat eller texter intatuerade mest! Det blev en text denna gången också.

pytte_7

"It only hurts when I breathe", tatuerat på ovansidan av handleden ihopbundet med en länk så det ser ut som ett armband.