Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Klart att han gör! :-D

Människorna som vill dig illa, föreställ dig att det är "drinkar med ben" så kanske det kan få dig att le lite åt dina egna maror. Du kom ju undan.

Klokt att du inte stressar upp dig av den uteblivna sömnen. Har du provat guidade meditationer? Kan verkligen rekommendera appen "Insight Timer".
och "Sleep" funktionen där. Jeee vad vissa av dem fått mig att knoppa in, trots att jag känt mig helt klarvaken innan.

Ha en fantastiskt fin tisdag! Det är du värd!

Han skrev precis "jag tycker vi ska ge det ett försök :)"

Sex veckor nykter på dagen, och jag ligger och fnittrar på en solstol i skuggan bland vänner.

Nuuuu blev det vattenkrig!
Fridens ?

Sommarflickan2018

Du gjorde detta för dig själv och i och med det har du blivit annorlunda, säkert gladare, friskare, osv. Han ser att du har förändrat sig. Var nu bara ärlig mot honom och säg att du inte kan dricka. Så att han inte drar in dig i helgdrickande eller semesterdrickande.

Jag är så glad för din skull! ❤??❤??❤??❤??❤??❤??

Ja detta är sjukt spännande.
Tack för era hejarop och kommentarer! Han och jag ska träffas på tisdag nästa vecka.
Känner mig inte så nervös, än så länge.

Den där saknaden av honom har lagt sig. Vilket är skitskönt.
Nu ställer mitt huvud om sig på fokus. Fokus på självvård, lägga upp strategier på att hantera detta mötet. Tänk om jag inte tycker om honom längre nu är jag är oberoende honom. Det är en tanke som poppat upp. Tänk om han inte diggar mig längre när jag inte längre är trasig och skör.

Det kommer avgöras på tisdag. Det jag tog med mig från förra mötet var att jag inte var beredd på den emotionella bakfyllan som kom dagen efter. Så nu har jag redan börjat planera in onsdagen.

Vägrar falla fritt, för det är riskyrisky. Finns en viss risk att jag går och köper ett paket cigg då, oooooch det vill jag ju inte.

Så jag analyserar igenom olika situationer som kan uppkomma, precis som med en arbetsintervju ? Romantic, not! Men viktigt.

Igår var jag ute och sprang på förmiddagen, var sjukt najs! Pallade springa två varv runt sjön. Det var circus 1,5 mer varv än vad jag trodde jag skulle kunna springa. Såg mig själv göra high-five med min låsaspublik när jag kom in på upploppet och sprang i mål ??

Sen blev det bad och hoppa studsmatta hela dagen. Ut på kvällen och käkade med vänner. Fick somna snabbt ?
Och vaknade tidigt idag.
Idag ska jag ta en vilodag från träning. Känner att kroppen behöver det. Och så behöver jag nog käka extra mycket mat idag. Ladda upp kroppen lite. Känns som det iaf. Sugen på mango, kanske har lite magnesiumbrist? ?‍♀️

Vilket som, egentid idag vid sjön. Bok, vila och extra käk ?
Blir kalas det ?

Fridens ?

Mitt minne i telefonen är fullt. Jag har över 9000 bilder i telefonen.

Eftersom mitt minne inte fungerat så bra i år så Har jag copat med att ta kort i stället. Det fungerar för mig.

Skrattar lite för mig själv när jag går igenom dem, skäms lite ibland, men framförallt ser jag hur ledsen jag är på många av dem.

Ibland är blicken tom fasten jag ler. Galet många bilder där jag är berusad. Man kan se det som en bildserie. Från tidig kväll (gör sig i ordning), kväll (drinkar och suddig blick), natt (suddiga bilder och glansiga ögon), morgon (kavaj och skjortan på, plufsigt ansikte) och repeat!

Jag har varit så vilsen, i så många år att vilsen blivit och varit min standardkänsla. Mina ickerutiner blev rutiner. Att må dåligt och vara bakfull blev norm. Att fly och leva fort, leta kickar och nya relationer gav mig ett rus. Något att leva för. Att slippa umgås med mig själv. Hitta självvalidering i andra. För om de tyckte om mig så var det ju omöjligt att jag var värdelös. Fast jag kände mig ändå värdelös, för det dem andra sa kunde ju omöjligt vara sant. För de visste ju inte på riktigt vem jag var. Och den jag visste om att jag var, var inget att ha.

Att känna något som inte var grått eller mörker.
I perioder tyckte jag mer om mig själv onykter, än nykter. Så jag förblev onykter. puschade bakfyllan en liten stund till, puschade sömnen en liten stund till. För slapp jag sova så slapp jag vakna, och när jag vaknade så var jag tvungen att börja om allt igen. Alla tankar och känslor, igen och igen om och om.

Jag har haft förbannat roligt i mina dagar också. Fruktansvärt roligt, riktiga toppar. Men jag har nog inte varit lycklig.
För lycklig känner jag mig nu, och såhär har jag inte känt mig förut.

Jag tror jag förstår att lycka är en färskvara, och att det är något man får jobba på varje dag. Medvetandegöra de små sakerna som ger en mening med tillvaron. Ta tillvara på att smöret till mackan var den perfekta temperaturen så den gick att bre utan problem, de små stunderna av good vibes. Att stanna upp, notera och se. Vissa kallar det mindfullness, och det kanske det är.

Med bilderna som raderas skapar jag nytt minne, för nya minnen. Glada minnen. Nyktra minnen. Där ögonen ger skrattrynkor. Skrattrynkor är vackert ?
Kanske slipper jag ta kort varje dag, kanske kommer mitt egna Hjärnkontor vara öppet för lagring och förvaring snart.

Jag låter de värsta bilderna ligga kvar i telefonen, för jag vill inte glömma hur det en gång var.
Inte ännu iallafall. Och det var inte så länge sedan i tid heller för den delen, men det känns som en hel livstid sedan.

Fridens ?

Sommarflickan2018

Men jag gör det ändå. Jag läser ju allt du skriver och allt om killen etc. Men du har blivit så stark i dig själv och jag tror att du mår rätt bra av den "ensamhet" du nu funnit. Du håller på att hitta ditt nyktra jag på riktigt. Och jag är inte helt säker på att du kommer vilja ha en relation med honom när ni träffas, det är bara en magkänsla jag har av det du skriver. Jag kan ha helt fel, jag hoppas att jag har helt fel. Men din attityd ändrades lite när han hörde av sig tillbaka. Bara nyansskillnader men ändå något som är svårt att ta på. Jag tror att det är bra att du träffar honom, jag tycker att ni båda är modiga. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att vad som än händer är det DU själv vill och känner är bra för DIG.

Jag vill att du ska må bra, att fortsätta vara stark, fortsätta jobba med att vara lycklig (som du skriver, lycka är en färskvara) och att du är lycklig i dig själv, oavsett folk runt omkring. Hoppas du förstår vad jag menar och inte tar illa upp.

Och som jag log åt din smörtanke, det där är faktiskt en sån där pyttesak som man kan bli så himla glad för. Jag är precis likadan nämligen.

Jag tycker om dig studenten, du är bra, du är tankfull, analyserande och positiv. Du har så många fina år framför dig och jag är hundra på att du kommer lyckas.

Kram

tack honungsblomman <3

Ja a du Sm,1, tack för komplimangen. Och tillbakakaka delux på den.
2, du kan ha rätt i det du skriver. Tanken har slagit mig med nämligen. Kanske fick jag ett avslut iom att han vill ha mig tillbaka? Att jag slipper gå och sakna/längta efter något jag inte kan få... (nu vet jag inte om han vill ha mig tillbaka, men känslan blev så i våran konversation. Han skrev bland annat "är vi redo för detta", så jag tolkar det som det. Men jag vet faktiskt inte. Jag trodde inte han och jag var ett vi länge)
Jag mår jättte bra i mitt singelskap och med mig själv. Det är något jag kommer värna om, mig själv.

När han och jag hängde bråkade vi väääääääääääldigt mycket. Vi tog fram det värsta ur varandra och det finaste ur varandra. Tror jag skrev det tidigare, det var ett intensivt, passionerat förhållande. Onekligen. Jag dumpade honom (på fyllan) en vecka innan han dumpade mig egentligen. komplicerat. Stormigt, dramatiskt. Kanske lite destruktivt när jag tänker efter.
Utan att försvara den relationen nu, MEN den startade i helt fel tillfälle i livet. Jag tror vår första riktiga dejt var att han följde med mig till abortmottagningen. Alltså... ja *facepalm*.
Och någonstans i vår relation blev jag väldigt beroende av honom, eftersom jag tappade bort mig själv mer och mer. Jag var inte sjukskriven när vi träffades tex. Han fick dra en fantastiskt stor last av mig. Samtidigt är inte han helt jävla funtad i huvudet heller, och har också ett mörker i sig. Vem har inte det egentligen? (han dricker dock aldrig. Han gillar inte personlighetsförändringen som sker med människor när de dricker, och han ser ju fylla mycket och ofta iom hans arbete)

Så vi får faktiskt helt enkelt se nästa vecka hur det känns. Han är modig som vågar igen.
Det trodde jag inte, det är inte likt honom. Så något speciellt måste det vara.

Ja a ni...
Lol kansnke borde flytta min tråd till "vidare livet" eftersom den handlar mer om relationer och mitt vardagsliv än förändrat drickande.

Min hjärna spinner idag. Spinner spinner och tänker massor. Alla tankar går i 300kmh. Googlade bieffekter på voxran om det kunde vara något, men hittade inget om det. Svårt att sitta stil. Sjukt med energi. Googlade mani och hypermani också, men icke. Passade inte heller in. Skönt ifs. Kanske behöver jag fysisk aktivitet varje dag helt enkelt? Som en hund? De behöver ju olika beroende på ras.

Kan ju vara så min hjärna fungerar? Alla synapser börjar connekta med varandra igen. Svårt att hålla koncentrationen. Förutom på honom, exet. Läser hans meddelande igen. Ser olika vägar på hur detta kan gå. Allt från att vi redan är
Tillsammans igen till att inget händer till att vi blir kks...

Vad menade han med att han tänker på mig, mycket.
Är det ett sätt av saknad eller är det att han vill ses för avslut.
Borde egentligen försöka lägga alla tankar kring honom på is. Såg att han hade spelning i kväll.
Lite tråkigt att inte se den, men vi är inte där ännu.

Fick en fjäril i magen tidigare idag, farligt. Men hellre en fjäril än tårar. Fan kärlek gör en koko.

Och mina grannar röker seriöst en gång i kvarten. Störigt, idag har jag nikotinabstinens. Men just idag är jag rökfri hela dagen ;p

Bröööööööl kan man stänga av hjärnan? Bara sätta den på standby 15 minuter en kvart?
(Här tror jag många använder alkohol för att stänga av) (jag tror jag kan ha gjort det också) (förut alltså, inte nu...) (vaddå tänker på mig, mycket..... ?!?)

?

Eftersom jag var sjukt hyper igår tog jag theralen vid sängående också. Poff sa det och 12h sömn.
Gillar inte riktigt theralen, men väldigt oklart om jag skulle kunnat somna utan det igår.
Satan vad fuktigt det var i Sthlm i går också, helt fuktigt inomhus.

Vaknade upp och var sugen på godis, så det blev det. En påse gott och blandat och en pingvinstång. Med en kopp kaffe och en protteshake... bra Där! Lol.

Idag ska jag träffa lite polare och gå till Pride. Det kanske ni inte visste om mig, men jag är väldigt insatt i hbtq rörelsen.
Mer kärlek och fri kärlek till alla, oavsett vilket kön man identifierar sig som eller attraheras till. Det finns mer är hetro och monos här i samhället. Tacka gudarna för det ?
?❤️?

Eftersom jag var sjukt hyper igår tog jag theralen vid sängående också. Poff sa det och 12h sömn.
Gillar inte riktigt theralen, men väldigt oklart om jag skulle kunnat somna utan det igår.
Satan vad fuktigt det var i Sthlm i går också, helt fuktigt inomhus.

Vaknade upp och var sugen på godis, så det blev det. En påse gott och blandat och en pingvinstång. Med en kopp kaffe och en protteshake... bra Där! Lol.

Idag ska jag träffa lite polare och gå till Pride. Det kanske ni inte visste om mig, men jag är väldigt insatt i hbtq rörelsen.
Mer kärlek och fri kärlek till alla, oavsett vilket kön man identifierar sig som eller attraheras till. Det finns mer är hetro och monos här i samhället. Tacka gudarna för det ?
?❤️?

Testade lite kläder här hemma. Sådanadär som varit för små som man kanske kan ha på sig någongång i framtiden. De som inte har minst ett sådant plagg hemma, ljuger ?

Jag har flera. Testade en klänning iaf, den brukar passa när jag är smal. Och den passade. Vilket var lite weird, för jag är inte smal ännu. Så jag ställde mig på vågen och såg att jag gått ner 10kg.
Ändock, så brukar inte denna klänningen fungera förens jag är på 75kg. Och nu låg jag på 82. Så det är ju lite weird. ?‍♀️

Hur som! Kul att den passade, kanske kan ha den nästa vecka. Den är skitsnygg, en skjortklänning i svart. Smalt bälte i midjan. Lite djungelchick, och jäkligt kort. Såååååå benen ser bananaslånga ut. Och jag har snygga ben. Speciellt nu när de är sådär gyllenbruna och starka oxå ?

Vill fortsätta testa lite kläder men alltså det går inte. Det är för varmt. Hjärnan har lugnat ner sig lite idag, men märker att mina tankar fortfarande är lite hyper.
Lägger fokus på djupandning och tvingar mig att ta det lugnt.

"Vad hade jag sagt till min bästa kompis tänket", ni vet.
Ta ett jävla chillpill. Så det gör jag. Chillar alltså, utan piller.

Fridens ?

Så gårdagen var naaaajs! Så himla najs!

Utmanade mig själv att gå utanför min comfortzone med en frippa som jag aldrig vågat ha utomhus. Så med två 90-talabollar på huvudet, en kort 90tals inspirerad klänning (och för en gång skull matchande underkläder, det är fan ett tecken på att man har livet on point) och nya skor traskade jag och min polare in på Pride.

Blev genast kramkalas när vi kom in och det var så kul. Insåg att hela jag såg ut som en glittrande diskoboll efter alla kramar pga alla hade badat i glitterregn mer eller mindre. Min vän sa att han skulle kunna döda för en kall öl, och jag kände samma. Tanken slog mig om de hade alkoholfria öl där eller inte. Jag vet faktiskt inte hur det ser ut på uteställena, om det är vanligt att ha alkoholfri öl? Vilket som fick det bli så, han tog en kall och jag tog en afri-kall. Det var så jävla gott ?

Stämningen, solen, värmen, ölen, vännerna och festival. Jag njöt ❤️ Bara njöt.
Det var några som kom fram och pratade lite om min nykterhet(eftersom jag outat det) och sa att de var stolta över mig. Att det märks på mig, att jag ser lyckligare ut. Det gjorde mig glad ☀️

Lite senare på kvällen hörde min sovkompis av sig, frågade om jag ville komma över... Höhöhö?
Så jag tänkte Fuck it! Jag kör!
Dissade mina kompisar och satte mig i en Uber till honom.

Och Damn ?
Fifty shades of grey släng dig i väggen. Det var så jäääääävulskt bra. Har träningsvärk i hela kroppen, och sträckt min axel ?

Tänkte lite på det i natt när vi hade vätske och matpaus, att sex är kul. Det finns så mycket olika nyanser (If you catch my drift) att utforska. Det finns så mycket mycket mer att göra än bara vanilj. Jag älskar sex, men har nästan aldrig haft det nykter nykter. Eller jo men kan nog räkna det på två händer (för jag har varit en fegis och trott att jag behöver ett glas vin minst, för att våga sexystuff).

Så nu har jag checkat av det i min resa också. Överraskade mig själv (igen) över hur bekväm jag var. Både i kroppen och i sinnet.
Jag ser ut såhär, och kvinnokroppen är fan fantastisk.

Det var lite weird att inte ta en cigg efteråt, men antar att det är något man vänjer sig av med också. En ickerökare tänker inte på cigaretter efter sex. De ba njuter av livet, utan abstinens. Så vill jag leva. Utan abstinens.

Ooooch fasiken vad skönt det var att vakna idag med honom, utan bakfylla och bara mysa. Diskutera dagen, titta lite på nyheterna och dricka kaffe. Inte huvudvärk, inte Saharas öken i munnen, inte "Vafan hände igår egentligen".
Han är vacker, satan i min gata vad attraktiv han är. Fin käklinje med lite stubb. Mörka ögon, ruffsig hår. Lång är han oxå, längre än mig. Och vältränad?

Så nu ska väl jag och min ack o ömmande kropp pallra sig mot gymmet tror jag ?
Haft två vilodagar på raken. Vill inte trilla ur rutin.

Friiiiiidens ?

Du kastar mig rätt tillbaka till de övre tonåren. Missförstå mig rätt, enbart positivt menat. Har läst att du är 29, men vid den åldern hade jag haft familj i evigheter, så det enda jag kan relatera till är just tonåren. ♡

Blir så himla glad av dina utlämnande texter. Så mycket djup och styrka i dina beslut, trots att du "lever livet" fullt ut. Vilken förändring du har gjort på de här veckorna. Djupt imponerande! Blir spännande att se hur din dejt med exet blir nästa vecka. You go girl!

Sex nykter är ju bättre!!! Har även jag insett ;). Den jag dejtar just nu dricker sällan och då dricker ju inte jag heller i hans sällskap (skönt!) och då blir det ju sex nykter... Trodde som du, att det skulle vara tråkigt, men med rätt person..haha...;)

Blev så glad av ditt inlägg!!! Enjoy! Nu ska jag fortsätta städa i mitt gråa vaniljliv:)

Kram!!

John-Erik

Du skriver väldigt kul och målande :-)
Längtar omedelbart tillbaka till när man var i din ålder.
Det var fullt ös även då på min tid.
Det verkar absolut som att du ka ha lika roligt utan A.
Kanonbra jobbat av dig.

Ha det bäst!

//John

Vinäger! Ja det känns lite som att jag är en ungkalv som springer fritt ? Jag gifte ju mig tidigt. Levt familjelivet, så jag känner mig lite som en tonåring ibland nu med ?❤️ Men med mer förståelse och ansvar.

Jasmine; kul att du oxå får ligga ? Sådan är gravt underskattat om det görs rätt ^^ (och om man hittat sina Kinks vill säga).

John: tack så mycket! Vad glad jag blev av att du diggade mitt sätt att skriva. Tack ?

Kollade appen precis och insåg att idag är det ju 45dagar nyktert.
Woopwoop! ??

Nya tankar.
Min axel var helt kvaddad igår, så det fick bli en långpromenix i stället. På promenaden funderarade jag på om jag någonsin får (TAR för det är alltid ett aktivt val. Man råkar inte få ett återfall man väljer sitt återfall) ett återfall vad kommer hända då?
Jag vet faktiskt inte. Det är inget som lockar mig öht. Sen slog mig tanken oxå att tänk om jag bara hållit mig nykter för exet skull? För att motbevisa honom? Jag tror inte det är därför, men det kanske är en del av det. Jaja.
Tror det kan vara bra för mig att tänka lite på sådant oxå så att det inte blir så svart eller vitt, så stigmatiserat.

Idag ska jag möta upp min flickvän och bästa kompis och lite lite fler polare för att se på Pride!?
Det kanske ni inte heller visste om mig, men i also haz en flickvän, sedan ett år tillbaka. Och det var det ?
Mer kärlek till folket!
Trevlig Pride till er alla ????

Fridens ?