När vänder det?
Sökt hjälp. Fått Antabus och Naltrxon. Inte druckit på ca 2 veckor.
Även tidigare haft panikångest som kunnat drickas bort tillfälligt. Känner mig nu ”hyprig” och det kryper i kroppen.
Längtar efter att få må bra.
Behöver i alla fall inte vakna bakis så det är ju en liten tröst.
Skulle dock nångång vilja ha känslan av att må riktigt bra och känna genuin glädje.
Nåja...en dag i taget.
Vad gör ni om dagarna för att motverka rastlöshet och ångest?

som du. Har min läkartid på tisdag och ska hålla mig nykter de sista dagarna. Jag försöker lista allt jag inte gör pga att jag dricker. Jag skriver listor på vad jag kan göra. Och det blir ju en hel del jämfört med hur det är nu. Det våra är väl bara att komma till skott... Jag tror måendet kommer såsmåning om. Tänk att det är mycket som ska bearbetas. Inte bara kroppen ska läka, även psyket måste få tid att återgå till "normalläge". Och det är väl därför det är så svårt att sluta... Ta det lugn, lyssna på ljudböcker så tar det bort lite av alla tankar... Vi kämpar ihop.

Femina

Det tar Tid. Du måste ha Tålamod, Tolerans mot dig själv och känna Tacksamhet.
Själv läser jag i AAs Stora Bok, skriver dagbok, skriver här på forumet och ber Gud/Universum/Högre makt om hjälp. Det är väl bra att ta en promenad, meditera/yoga/göra qi-gong om man kan. Drick te. Lös korsord. Se en rolig film som kan skingra dina tankar. Ring någon. Kanske baka något om du orkar. Ta ett bad och pyssla om dig själv. Vad som helst egentligen.
Kram

...det har jag tänkt en del på. Har nog druckit så länge att jag inte ens vet mitt normalläge.
Märker att jag vill ha mycket lugn och ro och läser mycket.
Men ändå är det en inre rastlöshet som gnager.
Förut har jag kunnat ta några öl för att få energi att dra igång en storstädning t.ex.
Det funkade en liten stund. Slutade oftast med att det blev halvstädat och sen blev man sittandes med ölen och fick inget gjort. Tänk så lätt att lura sig själv att man mår bra av sånt... och sedan ångest som blev sju resor värre efteråt.
Väldigt glad åt detta forum där det finns så många fina människor som inte dömer varandra utan bara är fulla av kärlek förståelse och pepp.
Heja oss!