Att ha tagit beslutet

162 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Sommarflickan2018
Livet.

Jag byter ett troende mot ett annat. Jag behöver kärlek, om så bara på låtsats. I går åkte jag hem sent till en väldigt mycket yngre kille. Det gick väl sådär, mest pga av att han var så jävla nervig. Men det var naja att iaf bli åtrådd av någon annan. Så nu är tinder min bästa vän och nästa date är i morgon. Jag behöver "kärlek" om så bara i kroppslig form, jag är långt från ett förhållande, vi skrev på skilsmässopapprena igår, sen drog jag iväg till en 19 år yngre kille.

Han har kontaktat mig, det är helt hans initiativ men varför inte. Varför ska jag hålla tillbaka. varför ska jag sitta i min lägenhet och vänta på att resten av livet ska starta. Jag vägrar, jag tar kommandot. Oavsett vad det innebär. Förhoppningsvis blir det bra, lite mindre sårad, lite mer självförtroende, lite mer jävla anamma.

Dagen har varit bra, en kompis kom och hälsade på, vi drog till stranden, en vän till henne kom dit, supertrevlig tjej. Om några dagar börjar jag jobba. Funderar om det kommer gå bra. Hoppas det.

Svår dag. Konstig dag.

Vinäger
Kör så det ryyykerrr...

Varför inte, liksom... Pirrigt spännande. Ser fram emot att läsa fortsättningen. ♡

Jasmine
Det där förstår jag så väl..

Skrev ju just i min tråd att sex kan ge samma effekt som alkohol. Nu menar jag inte att det är vad du förösker göra, stilla alkoholsug, menar bara att det ger en endorfinkick. Sen behöver vi förstås kärlek och uppskattning, jag förstår precis. Har flera vänner som dejtar på Tinder och får kickar av det. När jag har nädejtat har jag tyvärr bara blivit besviken. Sex år gamla bilder, en helt annan person i verkligheten osv.

Jag anar av ditt inlägg att du inte känner dig helt glad... hoppas det går över! Jag tror jobbet kommer att gå bra nu när du slipper dricka och med kärleken kommer det också att gå bra- finns hur många singlar som helst där ute😉

Kram till dig 💙

Nurture
Varför inte ?

Sånt behövs verkligen ibland !

You go girl 👍

FinaLisa
Sommarflickan2018🌺

Vill bara kolla läget?
Tänker på dig, hoppas du är ok?

Kramar
💚💚💚

It-tjejen
Förstår din frustration

Och besvikelse. Och ditt behov av närhet. Var rädd om dig bara! Fortsätt vara stark. Vi finns här för dig vad som än sker, tänker på dig, kram❤

Studenten
Eeeeåååååå

Hallåååååå SM vart äääär duuuuuu?

Huuuur mår du?
Varför är din tråd på sidaaaa 2?

Kramis på diiiig! 🌸

Vinäger
Funderar också

...vart du tog vägen. Saknar dig här. ♡

Studenten
Heeelllooo

Ekoooooo?
Hörru fina frökenfräken, vart är du? 🌸

Studenten
Damn it

Hoppas du mår bra hjärtat.

Kram 🌸

Studenten
Bejb

Koooom heeeem, vi börjar om igen! Vi löser allt, Där ute är det så kallt. Kooooom heeeeem ❤️

Saknar dig

Sidor