Har haft problem förut , alltid haft ett riskbruk till alkoholen . Festat hårt men inte dagligen . När jag vart äldre och var med om några väldigt jobbiga saker i livet och börja lida mer av min ångest så började jag dricka dagligen . Var nykter 9 månader men trilla dit igen och nu druckit cirka 2 månader .

Försökte trappa ut men kom bara ner till 30-35 cl 40 procentig sprit per dag från 50+ cl . Så vart de en 2 dagars fest på de så tröttnat ur helt nu . Ordnat stesolid som jag andvände förra gången jag tog mig ur efter 1 års dagligt drickande .

Även köpt b-vitamin komplex och multivitamin med extra magnesium.

Bunkrat upp med lite mat och Netflix .

Har ni nå fler tips ?för att det ska bli så behagligt som möjligt denna vecka man kliver av .

Tog sista glas vinet igår vid 22:00.

DetGårBättre

Du verkar ha ordnat det du behöver. Ev några zopiklon att sova på också. Mycket vatten och mycket c-vitamin. Köp askorbinsyra som är det billigaste.

Sök runt om det är någon mer vitamin som behöver fyllas på.

Lycka till!

Plommonspriten

Tack ja . Gick på zopiklon i 5 år och upptäckte att den förhöjer min ångest och gör mig väldigt låg så har slutar med den helt . Hade tankar på plocka ut mitt sista recept som ligger bara för ta under dem första dygnen . Men sov inatt iaf med stesoliden. Vaknade efter 3 timmar tog en låg dos till och somnade om . Svettigt ??. Kämpar på , hur ser ditt liv med mr alkohol ut ?

DetGårBättre

jag la ner det helt då det började ge mer negativa konsekvenser än positiva upplevelser. Dock snurrar tankarna på alkohol ibland när jag känner att jag vill varva ner eller få lugn i huvudet när det är hög aktivitet. Får inga vilostunder nu känns det som men det kanske blir bättre. Har hållit uppe elva månader snart.

Ja, zopiklon och annan benso ska man ju bara ta som tillfällig medicin för att få stabilitet just där och då och inte knapra på för då är det ett helvete värre än alkohol ju!