Får ursäkta på förhand att mitt inlägg kan verka lite rörigt då jag ej är en van skribent.

Som rubriken lyder så har jag äntligen semester efter 2år och det ligger en del problematik i det då jag är den typen av människa som sköter mitt jobb och vardag och dricker när jag har tid dvs helger. Detta har jag försökt att minska på till viss mån genom att ta alla extrapass jag bara kan på helgerna.

Men nu sitter man här och har nada inplanerat och det känns som att hålla sig till 1dag/v kommer bli svårt. drack i fredags och veckan innan dess fre och sön. När jag inte har något för mig så blir det lätt "benders" på 4-5dar

har överkonsumerat på detta sätt sedan jag var 19 men hade även under tonåren en osund relation med alkohol. Därför jag har försökt att dra ned på detta är för att jag blev diagnostiserad redan för 1år sedan med fett lever och även nu i början av somnaren, både lever/mage/galla är uppsvällda och gör ont och därför fått en tid på ultraljud på en privatklinik för grundligare tester.

Det är en vemodig väntan som späs på utav hypokondri, bestämt mig nu för att va nykter tills jag genomfört testerna då jag upptäckte i fredags att jag blev aspackad och däckade utav 6öl och ca 20cl whisky... och då jag vanligtvis kan dra i mig 70cl sprit och 12-18 starköl för samma effekt så märker man att det ej står rätt till.

Nu är det natten mot söndag och jag har fortfarande ont i både lever och mage samt att det putar ut kraftigt mer än normalt och det är ovanför naveln upp till bröstkorgen, Tankarna som kommer upp är självfallet canser och vätskefylld buk. Magen har jag dock haft problem med i flertal år men levern är ny, läkaren sa tidigare i sommar då dom gjorde en premilinär ultraljud på akuten att slutar du dricka så kommer det läka av sig själv...den rädslan satt i ca 2v innan man var tillbaka på samma rutiner idiot som man är.

Så ni som har varit i samma sits får gärna dela med er.

Mvh "knutten"

Femina

Välkommen hit till forumet! Roligt att du hittat hit. Jag skulle rekommendera att du gör ett besök på ett öppet AA-möte snarast. Sen kan du genom översta tråden här få tips om hur du ska få tiden att gå när du inte dricker. Det är viktigt att göra något, vad som helst, som distraherar tankarna på att dricka. Gör helst något du tycker om som gör dig glad. Sen får du inte ha bråttom utan ta en dag i taget.
Lycka till!

Knutten

Njah det känns som att dom som går till aa byter ett beroende mot ett annat dvs gud, jo jag har börjat gå milen varje kväll mest för att det dämpar smärtorna lite. Hoppas på att jag får läkartiden snart så jag kan utesluta canser/chirros. Min mor dog i chirros och det finns trevligare sätt att dö på än att spendera sina sista månader som en förvirrad simpsons karaktär. Har betydligt mindre tankar på alkohol för varje dag och ändock så har jag både vodka och öl i kylen, tedtade att dricka en öl igår och det svarade kroppen med skarpa smärtor så det var bara att hälla ut.

FrkSmilla

så olidligt smärtsamt det du har gått igenom. Kan endast föreställa mig. Men du har mitt fulla stöd här.
Ingen har haft eller har det för svårt för att känna sig välkommen till denna sida!

Styrkekramar!

Knutten

Och nu vodka hos en ryss jag är bekant med, måste verkligen komma iväg ifrån en vardag där om man bryter på beteende eller tradition så höjjer folk på ögonbrynen...