Ny här och trodde nog aldrig att jag ens skulle starta ett konto.
Skjutit det framför mig att ta tag i sanningen, jag vet att jag dricker för mycket för ofta men jag kan ändå inte sluta.
Det har pågått i över 1 år . Inte en nykter vecka har jag haft. Jag är trött sliten , ångestfylld
Får ångest av alkohol, dagen efter och dövar ångesten med alkohol. Idiotiskt.
Bakfull idag men kraftig dödsångest . Varför och hur blev det såhär och hur förändrar jag detta ?
Jag kan dricka 8-10 öl 6 dagar i veckan ibland mer

Fredde

Välkommen hit och bara genom att skriva som du gjort här är ett första steg mot ett bättre mående och att du vill ha en förändring angående ditt drickande. Du har fått insikt och vågat möta sanningen och det är starkt gjort av dig för det är då man kan börja med att förändra sitt destruktiva beteende till något bättre? Jag kämpar själv med att få kontroll på mitt drickande och jag likt dig mår dåligt dagen efter med ångest osv och det är inget kul alls. Jag därimot har aldrig tagit en återställare utan jag lider igenom dagen istället för annars skjuter man ju bara upp sitt dåliga mående och ångesten istället. Jag drack själv 6 öl igår efter att jag varit vit i över 1 vecka så idag är jag bakis och mår som jag förtjänar och var det värt att dricka dom ölen NEJ! men det är lätt att vara efterklok? Vi kan peppa varann och börja samla vita dagar om du vill? Kämpa på ?

Jag hoppas att det är så . Levt med en missbrukande man tidigare och vet vad det innebär men då drack jag inte själv. Nu dricker jag . Hela tiden .
Jag har sådan ångest inför detta. Hur hamnade jag här ? Det går ut över mitt liv men ändå blir jag lugn av alkohol. Fruktansvärt!
Jag har lovat mig själv en nykter månad från måndag. Vi får se hur det går. Jag kämpar ensam för ingen vet

limfogen

Jag tog åxå tag i mig idag och la upp ett konto. Jag behöver få se hur andra har det och hur det hanteras för jag kastar mig ut i något nytt här också. Så behövligt så klart. Lycka till!