Jag är en ledsen kvinna som har en man som har bosatt sig här hemma hos mig och jag känner bara ett elände över honom! Han kommer på torsdagarna och åker på söndagarna för att jobba! Visst han jobbar i alla fall men jag vet att han dricker även då han kommer till hotellrummet! Han kommer hit irriterad och börjar då ta sig ett stort glas vin, det rör sig om 3 dl! Sedan håller han på till sena natten! Han uppför sig som en tonåring. Det är mycket som jag har lagt märke till som han håller på med, men inga droger! Ja, vi var väl en tid sambo för 7 år sedan nu! Innan vi träffades så ljög han att han inte hade några problem! Jag ville träffa honom först innan jag skulle släppa in honom här i mitt hem, men så blev inte fallet! Har ångrat mig många gånger! Tiden gick och hans beteende blev bara värre. Han blev arg lätt på mig när jag var glad, som jag är ofta! När jag tar mig ett glas vin räcker för mig och blir jag något sprallig, en det tyckte han inte om! Allt jag gjorde var fel och han ville hela tiden uppfostra mig :( Han dricker som ett svin och bryr sig inte om mig precis!! Det är bara han och sitt fb. Jag vill understryka att han ofta psykisk misshandlar mig och nästa dag kan han vara hur snäll som helst! Jag har försökt att slänga ut honom flera gånger, men misslyckas! Jag har problem med min kropp och det vill han inte ta ansvar för och ändå säger han att han älskar mig!? Orden han säger är att han vill ha jämlikhet men när det gäller pengar så skiter han mig, fast jag har dåligt ställt! Förstår att han måste ju ha sina vindunkar som oftast 3 st då han är här hemma hos mig. Jag nonchalerar honom mycket, men han vill hela tiden ha uppmärksamhet, om han inte får det så blir han ännu barnsligare.. Han håller alltid på att han tänker hela tiden och om man nu skulle fråga honom något blir han blixt arg. Han är en psykopat..... Sitter en del i rullstol och är rätt ensam. Jag orkar inte! Hur och vad ska jag göra? Det finns flera problem med denna man!!

Djävulsdansen

Inte speciellt trevlig.. Är det din lägenhet så be honom packa ihop sina saker och lämna dig ifred.

Du berättar om en besvärlig situation då du lever med en man som dricker för mycket alkohol. Detta kände du inte till innan ni flyttade ihop och det låter som det ökat vart efter tiden gått.

Han har svårt för när du blir glad, han blir elak mot dig och du känner inget stöd från honom trots dina kroppsliga besvär.

Det låter som du har fått nog av att ha det såhär och vill hitta sätt att få en bättre situation. Ett steg på vägen i det är att söka stöd, vilket du börjat med här. Bra gjort! Det krävs mod att börja skriva såhär på ett forum. Finns det något mer du kan tänka dig hjälpsamt just nu?

Något annat du beskriver är psykisk misshandel och att han nästa dag kan vara som omvänd. En tanke är om du skulle vilja prata mer om just det att vända sig till exempelvis Kvinnofridslinjen. De har öppet dygnet runt, anonymt och kostnadsfritt. Telnr: 020-505050

Fortsätt såklart också skriv och läs här! Ibland tar det lite tid innan man får svar och man kan behöva skriva flera gånger.

Varma hälsningar
Rosette
Anhörigstödet

Du kan inte förändra hans beteende och han verkar inte respektera dig alls. Det låter hemskt men du har nog bara ett val om du vill må bra.