Jag är snygg och söt, jag är smal, jag är duktig och tar mina mediciner varje dag, jag arbetar som en gud och chefen är stolt, mina arbetskamrater vill vara och snacka med mig, de smsar mig då och då utanför arbetet. Jag är en bra morbror, barnen älskar när ja är på besök, jag har fina armar och gör armhävningar som en gud,ja fick en fin röd liten solbränna idag, jag planerar min semester, jag gör i ordning kungliga matlådor. Jag har sparat massa pengar, jag har köpt finaste fiskespöt, jag har byggt i ordning ett nytt skrivbord, jag har byggt en gudomlig dator som klarar alla spel, jag duschar och luktar som en gud varje dag,

Jag har haft kunliga 72dagar av nykterhet.

Några få saker som får mig att vara stolt.

Ingen kan säga om du gör rätt eller fel förutom du, och jag tror du redan vet svaret.
Finns goda alkoholfria öl om det är öl du är sugen på.

//

AlkoDHyperD

Och tänker du att det kommer bli ett återfall i gamla (destruktiva?) dryckesmönster är du inte botad.
Kram
Ps, visste inte att det berodde på yrket om man träffar någon eller ej, ge det lite tid, träning och nykterhet gör underverk med utstrålningen. Snart drar du till dig din drömkvinna som en magnet

Kärleksguden

Drömde att jag fick blackouts efter varje öl jag tog, så varje ny öl jag tog var min första. Skum dröm.

Jag var extra känslig eftersom jag varit nykter så länge, och för att jag drack även fast jag tar min medicin. Vilket FASS råder en att inte göra.

Vet en som nykterist som tog meth som sedan drömde varje natt i fem år efter att han var ren; att han försökte få tag i meth eller som skulle röka meth.

Jag brukar drömma att jag dricker alkohol en gång varannan vecka.

Kärleksguden

Alltså, jag vågar inte ens titta tjejer i ögonen. Hur ska jag fixa en flickvän.

Sen ni förstår inte varför jag måste byta arbete, jag är "funktionshindrad" och jobbar på samhall, jag rengör toaletter dag in och dag ut. Svårt att inte skämmas att inte vara "normal."

har Inte precis yrket som attraherar tjejer. Tänk om man var brandman, polis. Ni förstår?

Jag kan vara hur snygg och söt som helst, vilket jag är. Men så fort någon hör att jag arbetar på samhall så är det kört. Ska jag vänta på tjejen som är en på miljonen och har asperger som inte bryr sig om vilket arbete jag har så får jag vänta tills jag ligger utspridd över atlanten.

Kärleksguden

Utan bostad, utan flickvän, mediokert jobb, psykisk sjuk, inga bärs, inga barn, inga intressen,

Men jag har iaf min 120dagars nykterhet att hänga i julgranen. Min nykterhet är inte värd någonting när jag inte har någon att dela den med. Så känner jag nu.

Mina nyktra dagar ligger jag instängd på rummet och mår dåligt av att inte ha någonting. Dagarna går, jag blir äldre, ingenting händer.

AlkoDHyperD

Större chans att någon vill vara med dig om du är fräsch osv...
Hmm. Skulle du själv vilja vara med någon som bryr sig mer om vad man har för yrke eller om man har ett funktionshinder då? Eller är den du vill träffa mindre ytlig än så?
Du verkar iallafall kunna uttrycka dig om man ser till det du skriver. Förmodligen har du en hel del innanför pannbenet också. Du verkar spännande. Jag hade gärna velat gå på en date med dig ? (är visserligen en desperat singeltant med massa diagnoser)

Kärleksguden

Nä. Men det är normalt att vara ganska så ytlig, det är jag med till viss grad. Det är tex ganska så viktigt för mig om tjejen inte är överviktig. Tjejen kan vara hur snäll och omtänksam som helst. Men när/om vi ska ha sex så blir jag inte direkt tänd på en tjej med överviktig kropp.

Jag har testat och det gick inte. Och jag vill inte ha ett sexlöst förhållande.

Och när jag själv är ytlig så är tjejerna ytliga tillbaka. De tittar på om jag har mitt på det torra vilket jag inte riktigt har. Det tittar på vilket jobb jag har. Vilket resulterar i att jag är singel.

MEN. det är sant i det du säger, det är iaf en början att vara nykter.

Och tanter är bland det bästa. Ni är så raka och ordentliga :D

Kärleksguden

dag 123

När blir tillvaron roligare? Jag trodde att jag skulle vara reparerad i huvudet efter tre månaders nykterhet. Nu har jag vart nykter i 4 månader.

Jag knaprar antidepressivt, en ganska hög dos nu i flera månader också. Men ändå har jag ingen ro.

Tror inte riktigt mina bekymmer beror på alkoholen. Min liv är pest ändå.

Att jag ligger bakis gör ingen skillnad från att jag ligger deprimerad iaf. Jag kan lika gärna dricka ett par öl en helg så jag känner mig glad för en kväll. Mina datorspel är inte roliga längre, Mina tankar nu en fredag.

Sitter och dricker en kopp kaffe och äter wingummin.

Kärleksguden

Vill skära mig i handlederna, inte för att jag vill dö, men för att jag vill att någon skutsköterska ska ta hand om mig, få ligga inne på psyket igen.

kommer nog inte göra något sånt. Men jag har sån uppgivenhet inom mig. Inget blir bra.

Du har autism? (Tyckte du skrev det någonstans) Vilken behandling får du för din diagnos (förutom mot depression)? Omfattas du av LSS?

Du beskriver känslor av ensamhet och uppgivenhet. Vissa saker är inte riktigt lika roliga som de annars kan vara, samtidigt ger du inte upp, du är en riktig kämpe och du kommer kunna må bättre än nu.

En tanke jag får när jag läser är om det kan vara så att du lider lite av så kallad postakut abstinens. Du har varit nykter 4 månader och det är sannolikt att det skulle kunna vara så.

Postakut abstinens kan påverka känslor och tankar, man tänker mer negativt och kan känna sig mer nedstämd. Vanligt att känna sig olustig och svårt att veta vad som kan göra att man mår bättre. Just där och då.

Oavsett vad som gör att du mår som du gör just nu låter det som du tänker att stöd från någon skulle kännas bra. Jag tänkte på det du skrev om sjuksköterska. Vet du vart du kan vända dig för att få stöd eller någon att prata med just nu? Fortsätt såklart också skriv och berätta här hur det går för dig. Du har ännu en nykter dag att bocka av straxt. Bra jobbat!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen

Kärleksguden

Kanske. Ska göra en utredning snart. Psykiatrin tror att jag har asperger eller att jag är autistisk.

Så jag har ingen behandling. Jag pratade med psykolog ett tag.

Kärleksguden

Jag kan ringa psykiatrin. Men jag är inte personen som ber om hjälp och "slösar" på någons tid. Även fast jag slösar eran lite granna nu!

Jag brinner till lite ibland. Känslorna går över ganska så snabbt. Även fast de inte försvinner helt.

Det låter som det värsta har gått över just nu då. Du vet att det kan brinna till och sedan mår du på ett annat att. Du känner dig själv bra.

Du tar inte våran tid. Forumet är till för att skrivas och läsas på. Du skriver att du har svårt att ta hjälp, då krävdes det mod att berätta hur du mådde här på forumet. Bra gjort!

Bra att du vet att du kan ringa psykiatrin om du mår sämre igen.
Hellre en gång för mycket än för lite.

Varma hälsningar,
Rosette

Först: Inget skärande!
Gör utredningen så kanske du kan få en annan typ av hjälp om det är så att du behöver det. Ganska mycket hjälp faktiskt.
Funderar du på skärande så är det definitivt INTE slöseri på tid att kontakta psykiatrin. Sen är det oavsett aldrig slöseri med någons tid om man mår dåligt och vill ha stöd. Och som sagt alla är här frivilligt och just för att ge och få hjälp av andra.
Ta hand om dig!

Kärleksguden

Ska inte.

Jag är utmattad, min läkare tror att jag blir trött av medicinen. Efter att jag dragit ned psykofarmakan nu i ett par veckor så är jag fortfarande trött. Det är ledsamt att vara så trött hela tiden. Allt känns som ett berg att bestiga.

Sedan har jag spytt varje morgon i tre veckor nu också. Är illamående och spyfärdig i 1h varje morgon. Sen går det över fram mot dagen.

Jag har iaf snart nytvättade kläder och är nykter. Det är alltid något.

Kärleksguden

Nu har jag spelat bort 500kr på casino. Jag blev iaf glad när jag några ggr vann under loppet.

Slutspelat. Nu har jag iaf underhållet mig själv och fått lite utlopp. Fått vara lite glad.

Ska nog inte spela mera på ett bra tag. Men jag fick 2,5 h nöje. ?

Kärleksguden

Nä jag är inte glad förrestenJag är arg. Jag är arg på hur det känns konstigt i munnen efter att jag ätit knäckebröd, jag är arg för att jag nu inte får spela mer nu när jag förlorat det jag var redo attt förlora. Jag är arg på allt. Grrr.

Kärleksguden

Kvällens problem hade vart lösta om jag hade en flickvän som hade kunnat ge mig en ”gammal goding” ett handjob. Men inte ens det har man. Det är inte samma sak själv.

Jag har så mycket stress i mig. Det är alldeles för mycket jobb. Allt är för stimmigt. Jag har inte sovit och blivit utvilad på ett halvår.

Kärleksguden

Tänkte steka mig två korv med bröd nu. Kanske jag blir lugnare av att äta lite, men inte ens det går problemfritt.

Korven är inplastad i superplast som knappt gick och öppna upp.