Nu sitter jag här igen, hemma en fredag och längtar efter att bli full. Har varit nykter i tre veckor nu. Veckorna flyter på bra, då har jag jobbet och annat som sysselsätter mig. Det är värre när jag är ledig. Jag känner mig så otroligt miserabel och tråkig när jag sitter här hemma helt ensam. Samtidigt vill jag förbi nykter. Jag kan inte dricka, är införstådd med det.. Men det är bara så tungt emellanåt...

Michael__

Duktiga vi är, jag är också inne på vecka 3 som nykter :)

Känner helt klart igen mig men det kanske kan vara bra att lära sig att kunna vara ledig och nykter. Ledig och full är ju ett gift par men dom har ju skilt sig. Nu är jag på besök hos min familj men förra helgen så gick jag och tränade på kvällen, sen kollade på film. Vaknade nykter och mådde så bra. Tänk på morgondagen. Jag gick ut förra lördagen men tyckte bara det var jobbigt att vara bland fulla människor. Stå på dig!

j0s0

Jag glömmer lätt bort att jag inte är ensam, utan att det finns många andra i min situation. Det är lite därför jag hittar till det här former tror jag, det minskar känslan av ensamhet. Jag överlevde kvällen! vaknade nykter och mår bra :) Idag är en ny dag! Ska gå på en spelning ikväll och gissar att det kommer att vara en del drickande. Har förvarnat mitt sällskap att jag kanske går hem tidigare, gissar att det blir så. Ha en fin helg!