Fredags tog jag återfall! Såååå besviken på mig själv. Har vänner men ingen jag erkänt mitt alkohol problem med. Hade behövt nån att ringa.... prata med. Här har jag inte klurat ut hur trådarna fungerar, jätte jobbigt. Hade verkligen behövt denna sida ER då.
Imorgon måndag erkänna för alkohol terapeut om helgen. Skitjobbigt, men Jag vet att det är på grund av problem med alkohol jag ska gå där.

Vad bra att du skriver här! Det kan vara lurigt att förstå hur det funkar till en början på forumet, man får testa sig fram. Då var ledsen och besviken på dig själv härom dagen när du skrev detta. Hur mår du nu?
Om du läser från andra användare här på forumet så kommer du säkert upptäcka att ta återfall händer av olika anledningar. Att förändra vanor och beteenden brukar inte vara en spikrak väg framåt. Det finns många avstickare, små stigar, stenar och annat som ligger i vägen och ställer till det ibland. Huvudsaken är vad man lär sig av misstagen. De lärdomarna kan vara avgörande för att undvika hamna i en sådan fälla igen.

Ett tips, om du vill prata med någon så kan du kontakta Alkohollinjen, dit kan du ringa anonymt. 020-84 44 48. Måndag - torsdag, klockan 11.00 - 19.00
Fredag, klockan 11.00 - 16.00.

Välkommen att skriva mera om du vill!

/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet