Jag skulle vilja starta en tråd här för alla som vill sluta helt med alkohol och peppa varandra. Jag läser så många trådar där det har varit intentionen för många, men som fortsätter med att man förhandlar med dig själv om att det nog är okej att dricka ibland. Och de som druckit vin och tyckte det kändes okej osv.

Jag försöker hålla mig borta från att läsa sånt då det enda detta gör för mig är att dra ner mig. Jag hör mina egna tankar kring hur jag har resonerat och antagligen kommer att resonera med mig själv igen, och då är det ju beroendet som pratar, i alla fall för mig. Är det någon som är på?

Välkommen till forumet och tack för att du vill väcka till liv tråden med "Pepp för absolutister"!
Om du vill kan du starta en egen tråd framöver som blir mer "din" tråd, men det är ju roligt om den här tråden får fart igen.
Blir inspirerad av att du idag har börjat med en vacker höstpromenad och uppmärksammar färgerna och luften. Och att du unnar dig en stor påse godis ikväll.

Jag hänger på detta och ställer denna fråga så får vi se om fler vill hoppa på!

* Vad väljer du att göra idag (1 specifik sak) för att prioritera ditt välmående?

Önskar er en fin dag!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Meta

Hej
Sååå skönt att ha hittat den här pepptråden, instämmer med Mimolono att så många trådar är så himla deppiga. Jag blev bara ledsen att läsa vad som skrivs och tänkte att det här är inget för mig.
Om man gjort flera försök och inte klarat detta, så finns det väl bara ett sätt och det är antabus OM man verkligen vill sluta med A.
Jag tar antabus och campral, för att göra övergången lättare. Visst är det väldigt tufft, men hjärnan behöver inte anstränga sig med hur ska jag på tag på alkohol i alla fall.
//Meta

Meta

Har svårt att hantera deppigheten, fast jag varit ute i skogen och arbetat i trädgården så har det inte släppt idag. Annars så tycker jag det är mirakelkurer.
Vad gör ni?
//Meta

Räkan

Jättehärligt med en pepptråd, verkligen! Jag har varit nyckter i 6 mån nu och jag trodde aldrig att det skulle gå men herregud jag har klarat av både 2 veckors utlandssemester, kryssning, londonresa, kickoffer med övernattning!!!! DET HAR FUNKAT! Efter varje gång har jag blivit jävligt stolt över mig själv, visst har suget tittat upp som gubben i lådan ibland och då har jag som sagt " spelat hela filmen " och inte bara sett det romantiska. Så kämpa på , belöna er själva och känn er fräscha och friska! / Kram Räkan

Sannah

Som går före och visar vägen! Bra jobbat alla som vill framåt!
Inspirerande med sex månader! Dit ska jag med!

Räkan

6 mån och 2 veckor! Härliga nyktra lördagmorgon! I dag blir det stök och bök i trädgården, gott fika och en härlig höstgryta till middag, tänkte även få till en Halloweenpumpa att tända ikväll även fast det är lite tidigt men jag känner mig lite pysslig! ? Önskar er alla härliga,kämpande människor där ute en härlig och fin, nyckter lördag! ???