Hej
Efter att återigen ha druckit hela helgen, varit sömnlös och ångestfylld har jag idag sökt läkarvård för att få antabus. Känner tillförsikt i mitt beslut då jag vill ha mitt liv tillbaka.
Jag trodde att jag kunde dricka lite på helgerna med det konstanta suget vilar inte. Jag gjorde en gastric bypass op för tre år sedan och då startade mina alkoholproblem... någon som varit med om liknande?
Kramar

Kari

Grattis till ditt liv! Hur klarade du att sluta?
Blev så glad när jag läste att du lyckats♥️

Mia75

Hej, ny här som oxå fått problem med vindrickande efter gbp (2007).
Blir lite nyfiken på var man hittar en "rådgivare"? Var har ni andra fått hjälp nånstans?

"Misslyckad och skamsen"

Mags

Till dig som överväger op vill jag säga GÖR DET INTE! Särskilt inte om du redan dricker för mycket. Jag drack mkt restriktivt före min op för åtta år sedan och är idag både alkoholist och överviktig. Alkohol = flytande kalorier. Operationen gör att alkoholens belöningseffekter blir oerhört mycket större och jag tror att mörkertalet magsäcksopererade alkoholister är mycket stort. Nu kämpar jag med att försöka bli nykter. Inte alls särskilt lätt. Särskilt inte i kombination med utmattning.... urk!

Joel70

Någon övervikts opad som har problem med alkoholen. Jag har det. Drack mycket innan, men sedan op för tre år sedan, så har det bara eskalerat. Kan ibland börja dricka direkt på morgonen efter en blöt kväll. Detta innebär för mig förutom den psykiska ångesten, trötthet, etc även att min vikt går stadigt uppåt igen. Så jävla less på mig själv för detta. Men lyckas inte hålla mig ifrån alkoholen mer än ett par, tre dgr. i veckan. Vad f.n ska man göra?!!

Litenivärlden

Drack jag knappt något. Nu har jag stooora problem med alkohol. Det gick fort att komma upp i farliga mängder. Är 8 år sedan jag opererades.