God morgon alla tappra själar. Nu har jag passerat 60 nyktra dagar. Mitt mål är 90 dagar. Ibland könns det extremt jobbigt men jag brukar tänka att om jag fixar 90 dagar så får jag väl dricka det där sur vinet som bara ställer till elände om jag nu tycker det känns så viktigt då..
Vilket min känsla säger mig att det kommer inte hända. Jag mår så underbart bra nu. Piggare, mer social, ljusare tankar som snurrar i mitt huvud, fungerar bättre på jobbet. Det känns som jag glittrar, en magisk känsla.
Jag önskar just dig en fin nykter helg, välj bort..., du fixar det! Vi fixar det!
Kram

Starkt gjort med 60 nyktra dagar. Jag är "bara" på dag 23 men siktar också på drygt 90 dagar innan jag tar nytt beslut. Känner mig piggare och överlag mycket bättre men visst kommer det jobbiga perioder också. Fint att läsa att går så bra för dig! Vi fixar det!

Härligt att läsa och GRATTIS! Jag önskar också att jag ska komma dit. "Bestämde" mig de 31/10 att jag inte ville dricka igen förrän på nyårsafton men redan igår blev det vin till maten. Som du skriver, får man ljusare tankar och blir piggare. Alkohol och i mitt fall vin ger en bara ångest. Man får ångest av att man dricker och ångest när man låter bli. Märklig ekvation det där, svår att lösa men när den väl sitter så mår man så bra

Femina

Underbart att höra att du klarat 60 dagar. Det är ju fantastiskt!

Grattis, bra jobbat! Visst är det en skön känsla att vakna pigg och nykter klockan 05.05 en lördag. Så jädrans skönt att slippa bakfylla och ångest. Nu kämpar vi vidare med våra nya liv.

Kommer ihåg när du skrev om att du tagit steget och sökt hjälp. Det var så bra och jag tror att flera skulle behöva läsa det inlägget. Om du vill, får du gärna klistra in det här.

Bra jobbat, det är en härlig känsla när man passerar milstolparna, vilka kan vara en timme, en dag, en vecka, en månad...

Än en gång, grattis!

IdaG

Hej
Tusen, tusen tack för dina fina ord!
Jag mår så bra idag. Trots regn och genomgrå himmel.
Har tänt ljus och lyssnar på Sinatra ❤️ Ro i sinnet, hittar andra vägar.
Hur går det för dig? Har du det bra? Satt och ögnade igenom gamla inlägg jag skrivit, minns hur jag mådde...
Klistrar in detta med hopp om att det var detta du syftade på?

”Känner mig stark.
Var till doktorn igår, det gick bättre än jag trott. Vi var helt överens...jag kan inte dricka, inte dricka alls. Det går inte, jag är allergisk. Han berömde mig för mitt mod, min nakna ärlighet. Orden bara strömmade ur mig. När vi skildes åt lovade jag prata med min chef, berätta!
Det kändes lika bra att göra det på en gång. Körde dit, knackade på dörren och sa att vi måste prata...
Även han berömde mig för mitt mod, min styrka. Jag är så himla stolt över mig själv. Känner mig lika motiverad som dagen jag bestämde mig. Jag vet att det kommer att komma dagar då det känns sorligt,tungt och motigt. Men det tar jag då...idag är idag och idag mår jag bra.
Kram till alla och envar! Ni är bäst! VI är bäst! Starka & glada över livet! ❤️ Jag gör så gott jag kan, efter bästa förmåga❤️”

Tack för att ni finns här! Underbara människor! Mod & Styrka till alla och envar ?? Till du som känpar lite xtra i detta nu...du fixar det! Du är bäst! Kram!