Brukar era anhöriga försvinna ut ur era liv i perioder då dom inte svarar varken i telefon eller på sms.

Anthraxia

Bara när han söp som värst. Vet inte om han skämdes eller bara inte orkade med mitt tjat, men då när han drack hårt så kunde det gå dagar utan svar eller livstecken. Skitjobbigt var det...

Vigselringen

När min man var ute och tog kokain och drack svarade han aldrig i telefon. Jag ringde kvällarna och nätterna igenom. Sen sa han att han glömt mobilen i jackan, inte hörde pga musiken, inte minns att jag ringt osv osv. När han till slut blev nykter erkände han att han ville komma bort från allt o inte svarade pga skämdes

med! Man oroade sig till döds och tänkte att den här gången har det hänt en olycka eller något! Men det var aldrig någon hemsk olycka utan fylla varje gång!

sessi

Sprang på honom igår, jag sa hej, men jag fick inget hej tillbaka, det känndes som att jag helt plötsligt inte finns. Känns som att jag tjatar sönder detta forum, men jag har ingen att prata med.

Ler

God morgon sessi .. Hmm .. inte kul att inte få ett Hej tillbaka och bli behandlad som om man inte fanns .. :(( .. Här kan du ”tjata” hur mycket du vill ... såå tråkigt att inte ha någon att prata med .. tror det gäller fler här ... och ibland kanske saker man inte vill prata med sina anhöriga om .. så har det varit för mig iaf .. Fortsött o häng här .. skriv o tjata på så mycket du vill .. Stor Kram till dig ..?

det är jättebra att du skriver här! Jag pratar helst här med människor som förstår! Pratar nästan aldrig med mina vänner längre om mitt ex, mitt medberoende mm! De förstår ändå inte riktigt! Fortsätt du att skriva och prata här! Han förtjänar inte dig den där mannen! Du förtjänar att bli behandlad med vänlighet och respekt! Jag har själv varit inne i denna karusell men lyckats ta mig ur (nästan)! Försök göra det du med! Du kommer vinna tid, energi, din självkänsla kommer att stiga. Lägg tid och omsorg på dig själv istället för på honom! Gör något du tycker om att göra idag och njut av att tänka på det ikväll! Stor kram till dig?

sessi

Fick sms för tio dagar sedan , sådana griniga abstinens sms, sedan har jag inte hört någonting.

sessi

Nä det går inte att prata med människor som inte har erfarenhet av missbruk. Hade en kompis som sa till mig en gång i tiden när jag gick på soc, häll alkohol på dig , så du luktar fylla så får du allting som du önskar, dom orden sitter i mitt bakhuvud 12 år senare. Jag frågade vad hon menade? Jo dom betalar lyx behandlingshem där dom sitter och äter sig feta. Jag ruskade bara på huvudet åt det då, och tänkte där har du fel, så det finns mycket fördomar.