Usch, det är så svårt. Vet inte hur många ggr jag slutat. Jag börjar nästan alltid dricka igen när livet blir för stressigt och huvudet för fullt. Allt ansvar och alla plikter bara tar över livet, och då smiter jag iväg och dricker.

Fastän jag inte ska dricka. Nu har jag supit bort helgen, för att inte tala om alla pengar som går åt. Ätit dåligt, så klart. Hemmet kommer aldrig i ordning för det känns bara som ytterligare en plikt. Skulle ha gjort en massa saker i helgen som jag helt enkelt struntat i. Var till AA i fjol och jag vet inte vad jag tycker om det riktigt. Det kändes bra på mötena men jag får lite panik över att behöva gå stegen, ha en sponsor osv.

Gör i alla fall ett nytt försök nu. Det är bara 8 timmar sedan jag drack nu men jag är trött på det här. Lyckades faktiskt hålla mig nykter i flera månader i fjol och det är ju ett väldigt mycket trevligare liv! Saknar det just nu.

Hej! välkommen till forumet, du beskriver flera saker som du ser som tydliga nackdelar med alkoholen, hemmet som aldrig är i ordning, ekonomin som försämras och tiden som går åt till alkoholen. Du har erfarenhet av att vara vit en lång period så du har en målmedvetenhet du kan ta nytta av för att nå till det du längtar till. Fortsätt gärna skriva och läsa här på forumet och hoppas att det kan vara en hjälp för dig. /Rosette Alkoholhjälpen

ledsen66

Hej jag känner imig det du skrev..För mig blivit likandant allt känns faller i bitar i mitt drickande pengar går åt sjukskriven från jobbet p g a man är bakis hemmet faller i sär ..Försöker hålla mig åtminstone 1 månad nykter nähä går ej suget kommer o mina polare går på fest då kommer suget..så efter några dagar då är man på G igen o festar några dagar...Ångesten kommer efteråt o mår skitdåligt. Ta hand om dig du är ej ensam

Menar du just denna tråd så var senaste inlägget i april. Så den är nog rätt inaktiv nu. Men forumet är i allra högsta grad levande. Posta i en senare tråd eller skapa en egen.