Som mitt nickname beskriver

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
NewLifeNow
Som mitt nickname beskriver
NewLifeNow
Jag har förstått att jag är alkoholist!

Jag har druckit konstant i fem år, ibland går det 2-3 dagar då jag är nykter och sedan dricker jag en vecka i sträck. Så har det sett ut. 1-2 flaskor vin om dagen och jag dricker utspritt morgon till kväll. Blir aldrig berusad. Håller mig till ett behagligt sus i kroppen. Men idag kände jag det, jag fattade det går inte längre. På riktigt! Idag är redan försent. Men imorgon är det inte så. Kommer hälla ut det sista vinet. Jag tillhör de funktionella alkoholisterna. Mitt i karriären, barn, familj, många vänner, tränar, reser etc Aldrig dramatiska utspel eller annat dumt agerande. Ingen vet något ( ingen har påstått något i allafall) Det här är min fula hemlighet, men jag har haft den för länge. Jag börjar oroa mig för min hälsa, är 40 år och smygrökare, samt alkoholist Hälsoångest! Jag planerar för imorgon. Har läst jättemycket på det här forumet och vet att vi är många i samma sits. Det är främst det som gjort att jag kommitt till insikt. Önskar alla en trevlig helg och stort lycka till för alla som kämpar. Min kamp börjar nu.

NewLifeNow
En ny dag

Hade kvar vin, druckit ett glas nu på morgonen. Hällt ut resten. Vaknade kring 04 med ångest . Började tänka om någon fick reda på det här och vad jag själv utsätter kroppen för. Har gått upp o vikt, levern gör ont ibland och ögonen röda. Ångest och hjärtklappning tillhör vardagen. Lyssnade på ett avsnitt på P1 ang alkoholism, den lilla kritiska gruppen som utvecklat ett beroende. De tillhör jag. Livrädd för abstinens. Vill inte söka hjälp nu utan ska försöka klara det själv. Kan jag inte det så måste jag. Men rädd att barn och familj blir inblandade. Har lagt upp en strategi för den här dagen. Hur det går återkommer jag med imorgon. Trevlig lördag på er!

FinaLisa
Håller tummarna🤗

Och skickar styrkeKramar till dig!!
Du kan klara detta👍
💪🙆💪
💚💚💚

NewLifeNow
Tack snälla

FinaLisa❤️

Luddrigt
Lycka till!

Jag känner verkligen igen mig i din situation. Du verkar väldigt motiverad så du kommer säkert klara av det. Lycka till idag!

NewLifeNow
Tack Luddrigt

Det är samtidigt skönt och tråkigt att veta det finns folk i samma situation. Lite dubbelt. Jag har gjort upp en plan nu. From imorgon helt alkoholfritt, eftersom dagen började med ett glas vin. Känner mig otroligt rastlös redan men har jättemycket att göra. Ska försöka ta tag i dagen nu. Ha en fin dag❤️