Är ny här.Har verkligen älskat att läsa era inlägg!! Känner igen mig fullt ut! Idag ska jag gå på öppet möte på AA, min man ska följa med. Är nervös så jag är spyfärdig. Men det är dags nu jag orkar ta mig fan inte med mig själv längre.

Och lycka till idag!
Skönt att du har din make med dig som stöd. Allt går så mycket lättare när man inte är ensam.

Berätta gärna hur det gick på mötet.

Blivande optimist

Hoppas verkligen att dagens möte går bra! Och varmt välkommen :-)

Mirabelle

Vad modigt att gå på möte! Jag håller tummarna för att det ingjuter litet hopp och framtidstro i dig :)

Ellan

Välkommen hit!
Bra beslut du tagit och ta med dig ett öppet sinne på mötet så blir det bra.
Kram
Ellan

Modigt att gå på möte..Fast efteråt kommer du förmodligen undra vad du var rädd för..Så skönt att ha mannen vid din sida också..Styrkekram..

Elise64

Stoltheten över dig själv kommer att komma, är inte alls långt borta?bra att du är här nu?‍♀️

Räkan

Mötet på AA i måndags var jättebra! Kände mig verkligen välkommen! Skönt att se och höra andra i samma situation. Har redan varit på ett till. Kan dem så kan jag! Många fler människor skulle behöva det här.?

Räkan

av nyckterhet! Tack vare era fantastiska trådar och AA. Skriver inte så mycket själv men läser desto mer .TACK!! alla fina och kämpande kvinnor och män ??

Vilken härlig läsning, tack för att du delade med dig. Önskar dig fortsatt lycka till! ♡

Räkan

Skriver sällan, läser dessto mer och ni ger mig så mycket styrka alla KÄMPAR. Jag hade första målet en vecka ( klar) sen en månad ( klar) sedan 3 månader ( klar) nu har jag siktat på ett halvår ?Jag går regelbundet till AA och det har blivit så att dyker jag inte upp så undrar folk att man kanske har tagit ett återfall, huamej det vill jag inte komma och säga att jag gjort. Fortsätt kämpa att goa människor, det går! En dag i taget.??

Räkan

Vad sårbart det är! I morgon har jag varit nyckter i 8 månader, har inte tänkt alls på A sista tiden men så idag som en blixt från klar himmel så ploppar plötsligt en tanke upp i skallen att " åh vad mysigt det skulle vara att ta en drink eller ett glas vin när jag kommer hem" ? vadå ett glas, jag vet att det aldrig skulle stanna vid det om jag skulle ta det första. Stannade vid coop på vägen hem och köpte en stor påse godis och läsk, suget efter A försvann ? fy sjutton vad sårbar man är och att A- djävulen kan slå till när som helst.
Kram alla kämpar ??

Efter 8 månader!!??
Det var läskigt att höra men nyttigt?
Jag har hållit i 38 dagar utan ett enda sug men det är bra att vara beredd...

Vi håller oss nyktra, det är den skönaste känslan?

Kramar
???

nydag2018

Bra jobbat. Jag har också 8 månader om ett par dagar, har också haft de där impulserna när man tänker att man kan dricka något. Det påminner en verkligen som du skrev att man är extremt sårbar oavsett hur långt man kommit i sin nykterhet. Nyktert är vardsg och självklart men ibland kommer de där tankarna. Läskigt!

Räkan

Ja visst är det läskigt, samtidigt nyttigt att få en varning om att man måste vara på sin vakt! ? . Ska på julbord ikväll, vet att det kommer gå strålande då jag faktiskt känner mig ytterligare lite starkare efter den här påminnelsen, då inget ont som inte för något gott med sig ?

Ha en jättehärlig lördag alla kämpar!! ??‍♀️❤

Räkan

Nydag2018 till nästan 8 mån! Polletten trillade ned och vi tog ett avstamt nästan samtidigt då ju!!!! Fasen vad bra vi är!! Nu fortsätter vi kämpa så är vi snart uppe i 9 ! ???

För denna läsningen, bra skrivet och starkt av dig att gå på första AA mötet.
Du klarar nio månader!

Räkan

Har snart ett års nyckterhet! Höll på igår att montera upp en FÖRBANNAD duchkabin med beskrivning som förstås är skitdålig ?. Mitt i balanserande av glas väggar och skenor med svetten lackande i pannan så från ingenstans dyker tanken upp " fan om jag kunde ta mig ett redigt glas så skulle detta funka bättre" ? men herregud, förstår ni hur jävligt detta är till och med efter snart ett år!!!! Jag gjorde dock inte som " trollet" i hjärnan sa men fick mig en tankeställare att det är väldigt skört även efter nästan ett år och man tycker allt bara flyter på. Så ta hand om er och var inte för stränga mot er själva när suget knackar på öppna bara inte dörren och släpp in en den som inte är bjuden!
??