solveip

Hur länge ska man behöva må dåligt efter avslutat alkoholintag??? Finns det någon bot för att må lite bättre??

Femina

Det beror nog på hur länge och hur mycket du har druckit hittills. Fortsätt skriv här på forumet!

solveip

Har druckit vin i 5 dagar, men nu inget på 2 dagar. Mår uruselt.

Li-Lo

Så starkt av dig, två dagar avklarade! Du beskriver att du mår dåligt just nu, bra tt du tar dina symtom på allvar. Ett råd vi generellt ger är att söka vård om det är så att en person riskerar abstinens. Abstinens är en påfrestning för kroppen och en stress för hjärnan. Jag lägger in en länk till vår faktasida om du vill läsa lite om vad som kan vara fint att ta hänsyn till gällande abstinens.

https://alkoholhjalpen.se/akut

vänligen och varma hälsningar
Li-Lo
Alkoholhjälpen

Femina

Förnekelse är ingen bra början. Om du druckit i fem dagar skulle du inte vara här på forumet. Försök vara ärlig mot dig själv. Vi finns här.

Halihalo

Men snälla. Personen kanske menar på raken denna gång och inte över huvudtaget.

Ts
Promenera, sov, är bra mat

solveip

Så klart jag menar 5 dagar på rad. ....annars hade jag väl inte mått så dåligt! Försöker äta, vila och ta det lugnt. Idag en promenad, men blev helt slut och andfådd i snömodden. 4 dagar nykter nu.

Femina

Det förstod jag med. Jag bara undrade hur du druckit bakåt i tiden. Om du druckit i flera år regelbundet osv.
Ta hand om dig.

solveip

Ja,i många år bakåt i tiden. Men varit nykter i ca 5 år med 3 återfall som då varat 3-5 dagar. Hoppas detta var sista gången då jag verkligen trivs med nykterheten. Vet inte vad som utlöst dessa.

Kakka

Jag har varit nykter tre veckor nu. Efter fyra år med vin typ varje dag.Så stolt! Men det är jobbigt. Fortfarande. Svårt att fokusera blicken, yr och har huvudvärk. Nästan som om hjärnan fortsätter vara berusad. Hoppas att det går över snart och jag upplever den där återfunna energin som det pratades om.

Jag är i en likande sits! Vet hur sjukt jobbig den ångesten är! Jag drack kopiöst i två dagar, nu nykter i två dagar. Har ont i hela kroppen och är trött och ångestfylld. Försök vara snäll mot dig själv ❤️