Då va sista bråket gjort.
Jag har lämnat mannen
Han ska flytta från mitt hem och jag ska få ro

Anthraxia

Jag kan förstå att du inte vill kapa kontakten, trots att du borde, men det är definitivt inte värt att bli vräkt på grund av honom. Där får du faktiskt tänka steget längre, och se till att ni inte träffas hemma hos dig.

Anonym 21523

Jag kommer sluta träffa honom nu
Han va fysisk aggressiv igår och förnekar att det hänt. Han förde liv inatt så säkert flera hört. Jag höll mig lugn men nu åkte han ut idag. Han ville bråka idag när han fick gå, jag behöll lugnet. Han använde våra vänner mot mig. Min vän sa att det va för att trycka ner mig psykiskt. Jag ringde kvinnojour för jag behövde prata av mig.

Jag är ok men fortfarande i chocktillstånd.
Jag hade dock velat separera på.oss i ett lugnare tillstånd men eftersom han va väldigt arg och nästintill våldsam idag så gick inte det.

Anonym 21523

Skriver av mig

Ligger och försöker sova men.händelsen och alla ord jag fick höra snurrar i minnet. Allt är otäckt!!! Jag borde gått för länge sedan men bättre nu.än aldrig :(

Jag är glad att mitt hem är räddat och min själ och självkänsla. Dock.är jag väldigt ledsen över att relationen urartade så grovt. Jag tar på mig väldigt mycket skuld. Jag vet att jag varit aggressiv jag med och båda har vart dumma både fysiskt och psykiskt. Jag vet varför jag har vart så.... det är pga hans drickande mm.

Är också ledsen över våra vänner. Känner sorg över att jag vart den som fick höra att jag skulle gå, jag kände mig som en idiot. Varför inte säga det till han tänker jag!! Nåväl så är säkert flera av våra gemensamma vänner rätt trötta på att vi setts fast vi inte borde.

Anonym 21523

Skriver av mig

Många tankar går fram o tillbaka. Förvirrande pga händelsen i veckan.

Gråter i stunder men ikväll kände jag mera ilska. För mig är det ett gott tecken, det är mera energi i ilska än gråt. Gråt är mera offerroll och ilskan är mer ta plats på nåt sätt!!!

Jag har för mycket tankar på att han blir sedd, han är bättre osv osv. Men ikväll vände det lite till min fördel. Jag är också en person. Jag får ta plats, jag får ha våra vänner jag med trots att han påstår de inte vill ha mig i närheten.

När jag tänker tillbaka så minns jag att han sagt förut då han gjort mig rädd att jag hittar på....
Det verkar vara så att han inte är medveten om sitt humör

du är värd att ha det bra och känna att du är en helt egen person med egen identitet !

DU är den viktigaste personen i ditt liv !!

Kram !!

Anonym 21523

Tack <3

InteMera

Det är bättre att vara arg än ledsen för det tar dig ur offerkoftan och till ett sinnestillstånd där du har ork och mod att prioritera dig själv! Starkt att du bett honom gå, trots att hjärtat skriker att det är fel. Tyvärr löser inte kärlek allt och börjar det förekomma våld är det nog på riktigt dags att dra streck och gå vidare. Ett förhållande som hamnat i ett tillstånd där våld blivit accepterat kan sällan bli harmoniskt tror jag, det är bara så att det krockar med personligheter, viljor och missbruket som förvränger sanningen för den som dricker och det går inte att lösa eller förlåta om den andra förnekar allt.

Önskar dig en fridfull jul trots allt, ta hand om dig och ge dig själv nåt fint - det är du värd!

Anonym 21523

Tack <3