Lantliv

Fan vad svårt det är att vara i en relation där partnern ena dagen säger typ "om du dricker mer så sabbar du allt" till att "Det är ok om du dricker bara sonen inte är vaken när du dricker"...

Lantliv

Fresia, jag är så klart ambivalent. Å ena sidan vill jag sluta dricka, å andra sidan tycker jag att min partners reaktioner om mitt fylleri är överdrivna. Jag lever för mitt jobb och familj. Är inte ute och vimlar på egen hand eller gör andra dumheter. Jag har ett ansvarsfullt jobb som jag sköter. Jag dricker, ja absolut men inte så att det påverkar min vardag och därför är inte riktigt klar med vems problem det faktiskt är. Svårigheten är nog min partner som är rätt kontrollerande, h*n styr mig genom sina regler som uppenbart svajar dag från dag.

Så lika för mig. Hur svårt som helst att leva med. Ena dagen blir jag kallad alkoholist och att jag borde gå på AA, nästa säger hon att det är manligt att dricka och att jag inte alls måste sluta. Har kapat vad hon säger eftersom det ändras från dag till dag.