Somnade sent så blev lite sovmorgon idag. Skönt att sova hela nätterna o drömma igen ett bra tecken. Har en del att fixa idag men mest ta det lugnt - fortfarande trött efter julfiixet snacka om att ta ut sig ?
Nu upp o äta lite frukost göra fixet så man kan vila igen...det man ska göra på ledighet. Inga inte en enda tanke finns på vin idag fy o blä! Ha en fin dag alla kämpar det tänker jag ha!

9:e dagen vaknar trött somnade alldeles för sent. Men blir nog en dag det här med.
Naturligt trött känns bra då är man inte lika känslig för lite mindre sömn känner jag. Inte lika grinig som jag skulle varit med baksmälla...
Idag förhandlar min hjärna med mig kanske kan dricka något på nyår för att fira ut det gamla skiten o in det nya för ett givet nyårslöfte i år blir ingen alkohol januari kanske ända till sommaren (eller ja det är det stora målet o första) men tro det eller ej det kommer grejas känner mig stark!!

Har du förhandlat färdigt med dig själv Lennis? Istället för att ta något på nyår och få dag 1 igen så firar vi din dag 13 på nyårsdagen. 13 låter mkt bättre än 1?? eller hur?

Tack för ert pepp Chansen o Flyktsoda!! Dag 10 känns bra kroppen har verkligen fått vila o ta igen sig. Ja eller mitt normala jag dricker aldrig i veckorna då det är jobb. Fredag lördag o ibland söndag. Men det kan bli för mycket det med...eller det kan kännas att det är skönt med paus. Har bestämt mig ja...i morgon o nyårsafton ska jag dricka lite vin...tänker känna sista lilla smaken av vin innan jag går in för nyårslöftet för 2019 om en helvit vår. Ser faktiskt fram emot det!! Men...två dagar o inget mer har jag lovat sambon o det kommer heligt hållas. Efter 12 slaget då vi ska skåla i alkoholfritt bubbel åker resterna ut i vasken sen blir 2019 vitt! Planen ligger fram till semestern - o ja jag kan vara förbaskat envis när jag sätter den sidan till o ja 10 dagar är stort! Kroppen jublar tror jag haha ?
Har varit en aktiv dag handlat, varit till dumpen, skänkt grejer till välgörande ändamål. Varit på bio o sett Lyckligare kan ingen vara (toppenfilm med allt i ett skratt tårar o allvar)!! Sen lite utemat o nu softa är ju lördag kväll som firas med cola i glasen o någon film...mest skräp på tv som alltid så får kolla Netflix eller Viaplay eller något...
Men blir en lugn skön kväll!! Man behöver såna ??

Sov länge det var riktigt riktigt skönt! Men nu måste det till lite fix här hemma. Först brunch sen lite fixande i skräprummet som ser ut som ett bombnedslag milt sagt. Det ska bli ett spelrum till grabbarna o det skulle verkligen vara skönt så krafttag med det idag! Pepp till oss alla! Ikväll o i morgon ska jag dricka lite vin inför mitt totalvita nyårslöfte till sommaren. Sambon säger att jag kan dricka lite vin ibland men nix noll o inget fram till semestern ligger löftet till mig själv!

Nu verkar du ju vara stark i ditt beslut och tänkt igenom de två sista dagarnas drickande. Håller ändå tummarna för att de inte ställer till det för dig. Härligt när man ser en helvit vår, kanske blir ett år, framför sig.

Kram

Du är så underbar o peppande i dina fina ord!! Man blir glad känner sig nöjd o nej jag ska inte svika mig sambon barnen eller någon här inne två dagar sen säger jag Hejdå till det gamla livet o hej till det nya härliga vita! Tjejträffarna kommer bli annorlunda men å andra sidan ölskar jag att köra bil o därmed må så mycket bättre dagen efter det ser jag fram emot o alla kilon som kommer rasa ac. Har gått ner två kilo de här 10 dagarna trots skräpmat chips godis o annat då kan man bara ana hur våren kommer se ut DET ser jag fram emot! Styrekramar o önskan om ett gott nytt vitt 2019 till oss alla!!

Precis sånt här - har varit skild från min x man i fem år. Men...det blir aldrig bättre det blir aldrig mindre tjafs!! Fem år!!!) herregud när tar det slut?? O varje gång förr eller senare efter barnen då är hos honom en helg så kommer kommentarer typ:
Att inte barnen borstar tänderna duschar hjälper till hemma osv. Barnen bor varannan helg hos pappan o resten hos mig men alltid kommer sms om att bl.a. bla bl.a. hur fasiken ska jag orka?? Varför håller han efter fem är på så?? Fattar inte? Makt? Trycka ner eller vad? Har en underbar sambo som säger skit i honom men ja...

Till oss alla. Jag har lovat mig själv att dricka vin igår kväll o idag. Sen är det nix inget mer! Fast i ärlighetens namn ont i huvudet o den lite pirrande ångesten typ eller vad det är den ska jag ta med mig. Det är liksom inte värt det. Men ville ta ett farväl på ett sätt som känns rätt för mig av vinet. Kommer inte sakna min falska vän. Ska ta med mig känslan det var typ det jag behövde kände jag för att kunna ta avstånd. Ser fram emot ett lugnt fint alkoholfritt åtminstone första halvår - sen får vi se. Känslan att kunna köra bil när man vill är obeskrivlig. Det är frihet för mig! Gott nytt till dig som läser o mig o vi kämpar vidare för att vi är starka o kommer klara det här galant! Pepp till oss!!

Har haft en avstickare o tillåtit mig själv att dricka det sista vinet en par dagar innan mitt kristallvita 2019 börjar. Tog farväl av min dåliga falska vän o kommer inte sakna det. Skillnaden mellan att vakna trött eller trött av alkohol är oändlig! Första dagen på mitt 2019 ser fram emot det o känner mig peppad stark ska fixa det här. Ska bli skönt att slippa planera för inköp till helgen o ångest om det blev ”för lite” nej fy sjutton det kommer jag inte sakna. Nu är vi starka nu blickar vi fram emot ett toppen 2019 för oss alla! I morgon jobba igen känns tungt skulle gärna vara ledig den här veckan med men mitt jobb tillåter inte det. Back to business o det blir nog bra med vardag igen med!

Lite trött ställt klockan för första gången på 11 dagar känns konstigt...trött men har sovit gott. Lite svårt att somna o komma till ro igår kväll vilket alltid är stressande när man vet att man ska upp tidigt. Men nåväl blev några bra timmar med sömn som nog lan bli en bra dag med arbete ändå. Jisses vad det stormar ute...skulle helst ligga kvar i sängen någon timme till..Men plikten kallar massor att göra - tre dagar bara så det ska gå att få denna vecka gjord med. Pepp o styrka till den som behöver (jag gör idag för att orka upp ur sängen gäsp) ha en toppendag det här blir en bra dag!

Skulle gärna sovit lite längre trött som attan. Men plikten kallar. Tjejträff i morgon där märker man att det tar skruv o inte är poppis om man är nyttig o säger att man gjort ett nyårslöfte om att inte dricka på några månader. Svaret kom i form av delning av:
Resolutions for the New year: no one likes a skinny sober bitch anyway. Men...sånt peppar mig mer ??skrev som svar: alltid retar det någon haha ?
Nu kör vi hälsan är viktigare än onödiga kommentarer!

Alltid så bra med svar på tal! Jsg brukar faktiskt ha väldigt kul utan alkohol ihop med mina vänner och om någon väljer att inte dricka har man heller aldrig blivit ifrågasatt. Jag brukar även dra till med att jag kör ? Det är ett säkert kort ?
Hur har du känt dig så här dag 3?

Kram PimPim?

Ja kände att den kommentaren var ganska dum eller onödig! Man gör väl som man vill? O ja jag brukar ofta köra med med risk för att verka tråkig då. Nu vart träffen flyttad en par veckor framåt men kommer även då att köra är så himla skönt att komma hem snabbt o lätt efteråt ??
såg att du hade en tung dag idag ?? håller tummarna för att du kommer till ro till natten o får lite skön sömn ??
Bubbelvatten o tomater låter som en bra craving håller på dig ????
Själv har jag jobbat andra dagen på raken - fördelen är att man inte hinner tänka bara köra! Kvällarna lite rastlös men försöker hålla mig sysselsatt med allt eller inget..lugn o ro o koppla av stressar mer ? KRAM

Jag fick liknande mess innan nyår av mina kompisar speciellt en av dom. Jag tror att det skrämmer dom. Att dom blir osäkra och vet inte hur dom skall agera. Egentligen bara att skita i dom eller kanske ställa dom mot väggen och fråga vad problemet är.

Sov lite för lite i natt för att sen på det ha den stressiga dag jag hade på jobbet idag. Fredag brukar innebära vin o lördag med - så inte denna helg. Noll o inget hemma o inget ska heller hem ?
Stress på jobbet brukade jag skriver brukade för jag tror o måste tro på det att det är passe att man ”kunde” se fram emot lite fredagsvin. Nu hittar vi på andra saker istället - varit på bio igen o sett Sune filmen skulle aldrig hänt på en fredagkväll tidigare. Riktigt riktigt trevligt o superbra början på helgen! Mer sånt att göra o må bra av istället! Båda tonåringarna hängde på med! Blev en riktigt bra o trevlig kväll OCH mitt huvud min sömn o min kropp kommer tacka mig i morgon bitti! Kämpa på alla nu kör vi en till helg vitt känns underbart (men pirret finns där som ska motas bort ska hitta alla andra sätt att varva ner o koppla av på! Kan bli en spännande o nyttig resa!