Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Blev inkallade på möte, hela mitt team och chef. Visade sig att vi kommer sparka halva teamet och chefen. Det blir min 9e chef på 2 år.
Tur att man är ”senior” där så jag satt säkert. Ni vet principen ”sist in först ut”? Jupp. Undrar hur fan vi ska kunna leverera till kunder nu?‍♀️
Dont know.

I övrigt, svinsvårt att vakna idag. Fick kompa ut en timme, pga vaknade inte ?‍♀️ Så kan det vara.
I övrigt gick jobbet bra, varit glad, effektiv, trotts att halva teamet ska gå.

Snabba bud damer och Herrar och icke binära, snabba bud Indeed.

Nu blir det dusch, skrubb och en lugn kväll framför sims. Tänker poppa pillz i kvöll så jag somnar tidigare så jag kommer upp tidigare. Ooooh nu snattrar regnet mot fönstret. Sådant är mysigt.
Ska nog tända några ljus för mig själv i dag å. ❤️

Hoppas ni mår bra.
Fridens ?

Han ger mig fjärilar i magen varje gång hans namn poppat upp i telefonen ?

(Wtf Wtf Wtf Wtf?????)

Jag menar att du verkar må bättre igen. Försök att ta det lite lugnt så att livet inte rusar ifrån dig igen. Blir så glad när jag läser om den välmående Studenten.

Love is in the Air... ?

Kram

Det är nog faktiskt bra nu.
Har onekligen sjukt mycket energi. Men får in stadiga 10h sömn per dygn, medicin, äter, tar det lugnt och jobbar.
Behöver försöka få in någon typ av motion också. Men vila känns mest rimligt nu på fritiden.

Hade en grym dag på jobbet igen. Riktigt roligt faktiskt. Mr klick bjöd hem mig till ett ställe över helgen. Så jag köpte en biljett. ?
Jag åker!Fan jag saknar honom änna. Vad äääääär det som händer? Han är fin ?

Det känns stabilt överlag. Svart har blivit vitt. Tror beslutet att skita i allt, med fk, sjuksrivning etc var bra.
Bara släppa, gå vidare. Nytt kapitel. Ny bok kanske till och med.
Det var svårt, men det gick fan denna gången oxå.
Jag kommer bli sämre igen. Det vet jag. Jag är medveten om det. Men just nu är livet tametusan fint ändå, i en helt vanlig sketen decembermånad.

Fridens ?

Rutinen på morgonen sitter nu, kaffe, nyheterna, medicin, vovve ut, på med hög jävla musik, dans, smink, jobb.

Är så förbannat trött på att äta. Men tvingar i mig något ändå. Lchf är ju bra på det sättet, behöver inte käka så mycket men kommer upp i massa kcal ändå. Idag får jag tankarna på att inte äta alls. Men vet attt det är destruktivt så ska äta ändå.

I kväll har mitt företag ett julevent. Kan nog bli kul. Peppade upp klädsel lite extra, pga kommer socialisera runt (och mitt jävla tinderragg som jobbar på samma kontor lär ju vara där??‍♀️). Tycker det är ganska roligt med smink och kläder egentligen. Oxå ett sundhetstecken, för mig. Orka bry sig lixom. Annars bor jag oftast i samma tröja dag som natt.

Sovit helt okej ändå, vaknat massor av att lille hundfan tar hela sängen. Vaknade med att han låg på mitt bröst. Igår vaknade jag med en tass i näsan. Kidd u not.

Ser fram emot dagen. Den blir nog faktiskt kul. ?‍♀️

Fridens ?

Gårdagen blev faaaab! Men blev något så in i helvetiskt trött så drog hem vid 2030, slocknade 2130.sov 12h. Hade jättekul, men tar på krafterna lixom.
Idag är jag trött, annan typ av trötthet. Utmattad trött, inte sova för lite trött. Men det är okej. Sitter på tåget mot Mr klick nu. Är inte nervös eller så. Är för trött för det ?
Blir nog bra detta.
Hoppas jag.
Jag ba kör.

Min mamma sa att jag lät annorlunda när jag pratade om honom, att jag lät glad. Kanske har hon rätt. Vi får se. Ska bli Spännande iaf. Det ska finnas en badtunna under stjärnorna så jag packade ner en bikini. Jag hoppas detta inte är början på en ny katastrof. Känns inte som det. Snälla ödet låt honom vara snäll.

Hoppas ni mår bra.
Fridens ?

Till honom ”du vet att det är du och jag nu? Lixom på riktigt?” Han svarade ja och skrattade till.

Detta är sjukt. Det går lite fort. Men jag kan inte förklara det mer än ”klick”. Där var han och där stod jag. Sen var det vi. Jag är hemma i hans famn. Hans röst är min, han kallar mig hjärtat och vacker och älskling. Jag vet att han menar det, för hans skrattrynkor blir djupare varjegång han ser på mig. Jag bara ser det på honom, han har fallit lika snabbt som jag. Jag frågade om han var snäll och han svarade ja. De Andra två de senaste åren som Jag fallit för kunde inte svara på den frågan. Antagligen för att de visste med sig att de var helt jävla dumma i huvudet. Oftast faller jag för dem, men denna, denna är fan annorlunda. Jag tror jag är lite kär. Jag som aldrig skulle bli kär igen. ❤️

(This gonna hurt??‍♀️)

På en parmiddag med honom. Äter kött och vitlöksbröd. Vi alla konverserar på engelska pga ej svenskar. Tända ljus ioch mysig musik. Jag känner mig så hemma här, med honom. Han tar min hand ibland och klämmer åt. Allt känns så naturligt.

Vi ska bada badtunna sen. De drickee vin, jag har få tagit ett glas. Känner mig normal, och trygg.

Vad är det som händer egentligen.
Jag bara glider med❤️
Tänka sig att jag bara för någon vecka sedan ville avsluta allt.

Fridens ?

Okej detta var ju fint. Ett tu tre och fjärilarna i magen får mig att le. ?

Kanske är det min tur nu?
Herregud jag är kär ??
Hahahaha! Vafan? ❤️

Fridens ?

And not soo in löv in My wörk. Det går ändå förvånadsvärt enkelt. Går dit och gör mina timmar, dagdrömmer och lyssnar på musik. Insåg att jag går på semester nästa vecka, i 3 veckor?! Tack dåtida studenten.

Stuff är stabila. Inget ljud från varken polis, läkare eller FK. Fattar inte vadfan som händer där. Oklart om jag ens får någon ersättning från fk denna månaden. Jobbet kommer punga ut iaf 6000kr vet jag. Så nästan hyran. Orkar helt ärligt inte bry mig ett skit. Och genom det mår jag bättre. Snart går jag upp i heltid = lön. Så då löser sig ekonomin oxå. Hoppas jag.

Fick en ny läkartid, i januari. Deeeeet är sjuuuuuuukt att det ska ta månader för någon som varit (ich i teorin fortfarande skulle kunna vara) suicidal, att få en läkartid.

Släpper det, och lägger fokus på stuff som får mig att må bra ist. Blockar negativa tankar. Blockar medvetet som ickemedvetet. Tack minnet att du suger, it helps ALOTT.

Nu ska jag gå och leka svinglad och energisk, som vanligt på le work. ?‍♀️

Fridens ?

Varför träffar man någon som man inte kan träffa... bröööööl.
Han borde flytta till Sthlm.

Idag kommer tjejerna över efter jobbet för planering av nyår. Sen kommer nog Mr musikproducent över i kväll. Länge sedan vi sågs. Jag behöver närhet ❤️
I morgon behöver jag packa inför helgen.

Men Hey jag slingade håret igår, blev svinbra. Kanske borde sadla om till frisör ?

Fridens ?

Ty jag har syndat.
Känns weird att sammanfatta veckan, för det har hänt så mycket. Kanske därför jag borde skriva varje dag ändå. Jag ligger på soffan hos kompis i Malmö nu.
Herregud vilken helg det varit, kommer vara helt jävla slut på måndag.
Jag vet inte hur andra gör för att hitta lagom? Men jag hittar lixom inte lagom. Vad är lagom?

Kort sammanfattat;
Låg med kollega, skitsöt! Gick i från mina preciper att inte göra det, han skulle ju ändå bli sparkad. Tills han var på möte och blev tillfrågad att så stanna kvar?! Han blev ju sparkad?! Studenten...?‍♀️
Kan inte sluta skriva med honom ändå, pga that body ?? jag är ytligt, so sue Me.

Saknar Mr klick fortfarande. Mamma förstår inte riktigt hur jag kan träffa andra när jag är kär. Svarade att jag är så ?‍♀️ Alla mina relationer lever lixom parallellt, icke att beblandas. (Om man inte väljer att vara monogam. Men jag har inga sådana tankar just nu).
(Monogami känns så jävla utdaterat. Och kör jag med öppnakort med de Som finns i mitt liv, varför ska jag anpassa mig då? För normen? Nei).

Var på begravning. Den var vacker. Alla grät. Maten var god. Det var en pers.

Exet som fuckade upp mig som fan hörde av sig och vill ses. Det är nog en dålig idé.

Min ena lekkamrat ”Mr grey” (Hahahha!!) skrev att han älskade mig. Jag älskar ju honom oxå. Det är sedan länge.

Jag saknar Mr klick, Han är kvar i Norrköping.

Och Mr musikproducer saknar mig. Säger han iaf. Jag saknar honom å.
Hade han inte raincheckat i tisdags hade kollegan och jag nog aldrig setts. Men jag ville inte vara ensam den natten. Min advokat hörde av sig och sa att mitt fall med våldtäkten läggs ner. Inte det att de inte tror på mig. För bevismaterial finns ju, våldtäktsmannen har till och med skrivit om våldtäkten och bett om ursäkt till mig. För att han våldtog mig.
Åklagaren saknar vittnen (Nähä?! Kanske för att vi var själv i min lägenhet när han våldtog mig).

Har ändå redan gett upp hoppet på alla system, så beslutet kom inte som en chock. Det var riktigt jobbigt, så jag gick in på jobbtoan och körde en mindfullness övning. En massa jävla benböj så det gjorde ont i låren. Smärta i lår ist för själ. Låg med en kollega.

Jag är ju frisk nu.
Statistiken säger det.
Så då måste det vara sant.
Han kom undan med våldtäkt.

Fridens ?

Svårt att hitta ord. Men stuff rullar på :)
Var ute med kollegan och julhandlade, det var kul. Han är trevlig.

Dragit på mig en ganska halvmesig förkylning. Nyser och snorar. Lägger fokus på sömnen och jobbet.
Idag går jag på
Semester och när jag kommer tillbaka går jag upp i 100%, missar min upptrappning till 75%. Oh Well ?‍♀️

Nästa vecka kommer Mr klick och hälsar pååååå! Ser så fram emot det. Saknar honom.

Annars inget nytt på taket.
Jo jag har färgat håret eldrött! ?
Yolo eller ngt ?

Fridens ?

Enmorgondag

Hej studenten! Jag har nu läst hela din tråd. Wow vilken resa! Och wow vilken cool person du verkar vara. Jag hoppas verkligen att du mår bättre nu! Är i vanliga fall inte typen som kommenterar alls och startade detta konto enbart för att lämna ett spår här. Känns ju lite konstigt att ha ägnat timmar åt att läsa din ”dagbok” och att det nästan känns som att jag känner dig utan att ens lämna en hälsning. Du fattar.. Hur dom havet här på den vita julaftons kvällen... jag gillar ditt sätt att uttrycka dig på. Du blottar dig själv på ett väldigt vackert sätt. och fu verkar leva ett väldigt intressavt liv. Detta är en kombination som fascinerar. jag tror att du med framgång skulle kunna skriva en bok! Fuck FK när du hovar in storkovan?. God jul förresten och ta hand om dig! Kram från stalkern på läktarn bredvid (eller nåt)

Tack! Verkligen mega tack för din kommentar :D gör mig så glad, jag mår bra, hoppas du också gör det?
Livet är onekligen förunderligt, kanske borde läsa igenom min tråd också. För minnet är kasst och jag vet inte riktigt vad jag skrivit eller vad jag gjort senaste halvåret
?‍♀️ Det är Därför dagbok är så bra.

Han ligger brevid mig och halvsover nu Mr klick. Så himla annorlunda känsla med honom, jag kan lixom se en framtid. Med honom. Der gör mig glad och rädd. Osäker, men mest glad.

Jag har semester nu. Har väl varit förbannat intensivt och inget samtidigt. Julen trillade förbi, jag dricker som ”normala” människor igen. Eller Mjae, ish. Antagligen, dricker väl jag på fel sätt, eller för mycket. Jag vet faktiskt inte. Men dricker, ja det gör jag. Deeeeeeeet kommer med största sannolikhet braka vägen (igen) men nu funkar det ish...

Min senaste läkare frågade om jag gått någon adhd utredning, i Has not. Kanske är det det som är fel på mig? Jag vet inte. Inte för att adhd är fel, men mina ups änd downs är jobbiga, just nu känns allt stabilt.
Jag är.... lycklig? Lycklig.
Fasten jag röker och dricker och lever fort, igen, så är jag ändå lycklig.

Väntar på kraschen, tar vara på och lever i nuet. Känner mig bortskämd, för vet ni? Mr klick silvertejpade ihop mina händer igår. Jag ÄLSKAR silvertejp. Han är bra❤️

Fridens ?

Sitter på tåget mot Sthlm. Har varit och firat Mr klick som fyllt år.
Han är fin. Men han är trött. Lite som jag var.

Jag har haft semester i 10 dagar nu.
Inte sovit själv en endaste. Så nu när jag sitter här själv, utan planer på att sova med någon i kväll känner jag mig ensam. Fick en dålig magkänsla när klick drog till jobbet i morse, som att jag gjort något fel. Varit orolig i 2h, men vill inte fråga honom för jag vill inte upplevas som needy.

Jag tror att jag undviker mig själv genom att vara med andra. Jag har skaffat två nya lekkamrater på ganska kort tid. Kollegan är ena, sen en pöjk på 25år, han tycker jag är cool. Framförallt har han några egenskaper som jag saknat, omhändertagande tex.

Så jag har min lilla gott och blandat påse med relationer. Ändock upplever jag mig som ensam just nu. Kan ju vara att jag bara är lite ledsen för att jag inte vet när jag kommer träffa klick igen. Försöker chilla.

Nu skrev han ett sms, och min värsta oro försvann. Säkert bara jag som överanalyserar.

I övrigt har jag mått riktigt bra.
Var myvket inför nyårskalaset, det blev en succse. Herregud vad kul jag hade. Julafton gled förbi den med. Jag har semester i 2veckor till.
Ska försöka att lägga fokus på sömnen och rutiner. Och lite träning. Mr kollega är ju en grekiskgud i kroppen, får lite kroppsångest när vi hänger. Sååååå promenader och hemmaträning it is!

Fridens ?

Semestern tog slut och jag har nu börjar arbeta 100%. Let the slicka röv för referenser begin.
Måste därifrån. ?

Möte med chefen och nuA chefen idag. De vill ej att jag tar ut min komp, pga den har blivit för gammal. Ej flextid längre och möjligheten till att arbeta hemifrån är strypt. Jag får gå på ett läkarsamtal per halvår. Alltså... idioter.

I morgon ska jag på mitt första psykologsamtal. Äntligen! Kanske inte kommer kunna gå på fler samtal pga jobbet då ? oklart.

Mår bra i övrigt. Tror jag :)
Har inget val. Slutade röka igen ?‍♀️ Hurra!

Klarade en vecka heltid.
I did it!

Avslutade fredagen med bio med Elvis, se Queen om ni inte sett den ännu. Alltså verkligen Verkligen se den ?

Fridens ?