Jag är klar.

473 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Brasklapp
Kram

Kram

Carina
Hej Studenten!

Hoppas att mörkret du upplevde i natt har lättat och jag hoppas du har stöd av vänner och familj runt omkring dig. Du är insiktsfull som insåg att du skulle ringa efter hjälp. Men det var sorgligt att höra att alla linjer var upptagna. Det kan ju vara så avgörande att få prata med någon när man mår så dåligt. Vilka självhjälpslinjer är det du har försökt ringa?

Tyvärr har ju inte vi öppet på natten men annars är du mycket välkommen att ringa oss på:
Alkohollinjen 020-84 44 48. Öppet Måndag - torsdag, klockan 11.00 - 19.00, Fredag, klockan 11.00 - 16.00
Droghjälpen 020-91 91 91. Öppet måndagar & torsdagar 9-16.

Vi har också försökt kontakta dig via direktmeddelanden som är kopplat till den mailadress du uppgivit, men det ser inte ut som att du har tagit emot dem. Kanske är det inte en mailadress du använder?

Hoppas som sagt att du känner dig starkare idag. Du har haft en riktigt tuff period. Vi här med dig här på distans, men naturligtvis behöver du så mycket mer stöd än vad vi kan erbjuda. Hoppas ändå att du känner vår virituella omtanke!

Varma hälsningar
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

IronWill
Hej

Inte skrivit något i din tråd förut men jag vet hur det känns. Jag har aldrig velat ta mitt liv men jag vet hur det känns att vakna och bli besviken över att man fortfarande är i livet.
Problemet med depressioner är att man inte är kapabel till att se klart på sina problem eller vilka lösningar som faktiskt finns. Nästan så de bra lösningarna är osynliga. De finns där, absolut!
Fortsätt försöka att få akut hjälp med din depression, sen kommer lösningarna att finnas där. Det finns fler metoder och mediciner att testa. Av det jag sett i din tråd (har tyvärr inte läst hela) så verkar du ju inte isolera dig. Det är väldigt bra! Att träffa andra människor är väldigt viktigt för att bli frisk. Häng i, din hjärna är inte helt under din kontroll.

FinaLisa
Orolig...

Hur går det, hur mår du? Har du fått hjälp?
Undrar så, vill att du ska må bra..🤗😘
Skriv något litet bara....
Kramar
💚💚💚

Studenten
❤️

Ingen oro👌
Lugnet har kommit tillbaka.
Ingen hjälp från sjukvården. Ingen återkoppling från polisen. Ingen ny läkare och inget beslut taget från fk.

Tagit beslut om att ”Fuck it” 🤷‍♀️
Det löser sig. Inser att jag missade min medicin en del innan psykbryt. Kan vara en drivande faktor till kritiskt läge. Och yttre faktorer, såklart. Och min hjärna, såklart.
Jag hanterar inte kriser så bra längre. Nu är jag medveten om det.

Tagit min medicin regelbundet en vecka igen, fått en snabb effekt. Idag och i går var jag glad. Sömnen är fortfarande svår. Men Hey jag försöker. Idag kommer den inte. Igår somnade jag utan pillz, hade ett viktigt jobbmöte i morse som jag inte kunde försova mig på. Och med sömnmedicin är det inte 100% säkert att jag vaknar. Men kom upp iallafall :D
I dag puschade jag la ödet. Inga pillz och ingen sömn. Det är okej 🤷‍♀️

Jag är okej. Njuter av den känslan. Omfamnar den. Noterar.
(Och nej ingen alkohol. Behövde tid för mig själv bara).

Allt är okej. På måndag börjar jsg jobba 50%, mitten av dec 75% och jan 100%.
Det är sjukt. Jag är sjuk.
Men det är okej. Jag har accepterat att jag antagligen inte kommer få någon hjälp. Läkaren jag skulle till i måndags sjukskrev sig. Nästa möte är när jag ska på begravning, så har inte fått någon ny tid. Trots att de skrev att det var akut från psyk😂
Tragikomiskt. Måste skratta åt skiten. Andas, ta ett steg tillbaka etc. 2019 kanske blir mitt år? Jaaaaaag är så klar med 2018 :)

Sorry igen att jag skrämt er. Jag skäms för det. Det gör jag, men jag sjönk och var desperat och tänkte inte klart. För jag är sjuk 🤷‍♀️ Förlåt igen.

Fridens ⛄️❤️

FinaLisa
Lättad😃

Alltid skönt med besked, mina katastroftankar gör sig annars lätt påminda.
Ta hand om dig kära Studenten, det är inte meningen att livet ska gå i 190 hela tiden.
Tid för eftertanke måste också finnas.
Kramar
💚💚💚

Vinäger
Tack för uppdatering

Känner mig också lättad att höra av dig. Har tänkt mycket på dig, men har haft fullt upp med min egen kaoshjärna.

Nu önskar jag att du du snart får professionell hjälp. Det är jobbigt att försöka vara stark ensam.

Håller med FinaLisa om att försöka bromsa farten i livet lite. Ta pauser och andas emellanåt.

Ta hand om dig! 💛

Kram

Studenten
Kalas!

Kvällen och eftermiddagen bjuder på finfest. Ser väldigt mycket fram emot det. Testat min outfit säkert 3ggr i veckan 😂🤘
Det som ska bli spännande är att det ibte är så många jag känner där, kanske 20/100 så är lite nervöst, älskar ju att träffa människor samtidigt som det är Superläskigt 🙈
Jag är lite nervös för min kropp i min outfit, pga jag har ingen känsla alls för hur jag faktiskt ser ut nu i kroppen. Jag känner mig som en blobb men vet att jag inte är en blobb. Men jag har ju gått upp i vikt lixom. Evighetskriget med kroppen och uppfattningen🧐
Det blir nog bra ^^
Behöver starta träna igen, blev ju förkyld i september, den jöveln har fortfarande inte gett med sig ordentligt. Det är ju helt bananas 🤔

Jaja nu börjar operation försök bli ”superfabulös”. 👌
Fridens ⛄️

Ska bli jättekul, ser fram emot det

Studenten
Det var kul

Jag träffade en man.
Jag gillar honom Alottle.
Spelar ingen roll om det bara blir detta dygnet vi hade eller hur framtiden blir. Jag gillar, är nyfiken på och kände en fjäril i magen på en ny människa.
Detta har jag inte känt sedan uppbrottet i somras.
Äntligen har jag gått vidare. Äntligen.

Kalaset var sjukt kul. Jag var bananas snygg. Jätte många nya bekantskaper. Det var en riktigt Fin fest. Älskar när folk verkligen tar i med sina kläder och gör en effort.
Lite Skimmer i vardagen.

I morgon börjar jag på 50%. Det ska faktiskt bli intressant. Nu Nanna, pills börjar verka ^^

Fridens 🎅

Studenten
Måndag

Sov riktigt gott i natt, alltså riktigt riktigt gott. Vaknade utsövd och hade en relativt lugn morgon. Kom på mig själv med att jag spontandansade medans jag sminkade mig själv.

Gick till jobbet och eftersom jag bestämt att jag är frisk på jobbet så är jag det nu. Förra veckans möte verkar ha öppnat upp ögonen för de nya i teamet att jag faktiskt kan en hel jävla del där. Så idag fick jag många frågor, fick hjälpa till och tog även en del ansvar över processen.
Det var kul! Hade energi kvar när mina timmar hade gått.
Exmannen hade lovat mig middag i dag. Så drog dit efter jobbet och käkade nått svingott kött och slötittade på serier.
Kom hem för sent för att ta mina pillz, men känner ändå en trötthet i kroppen. Vovven är med mig nu också. Den lille krabaten äger fan mitt hjärta. Att man kan känna så mycket för en annan varelse är fint.

Tänker inte ropa hej ännu, men känns som att det värsta mörkret svept förbi. Jag går in på min 5 eller 6e dag som jag faktiskt känner mig glad. Det är bra. Det är så skönt att må bra. Hela jag ser annorlunda ut, kan ju se det själv i spegeln. Fan vad psykisk ohälsa är förödande.

Han som jag träffade i helgen vill ses igen, vi ska gå på cosmonova och titta på pandor. Jag älskar pandor. Det är lite min grej. Pandor ❤️

Det är verkligen jättekonstigt med honom. Klick sa det. Undrar om han känner samma. Jag tror det.
Han är lite äldre, till skillnad från de andra jag träffat på senaste. Närmre 40 än 20. Det känns oxå bra. Han har vackra rynkor runt ögonen när han ler. Sådant gillar jag. Undrar vad jag ska kalla honom för?

(Hur tusan kan det bara säga klick sådär? När vi skakade hand och hälsade släppte lixom ingen tagen eller ögonkontakten ”Man ba hej där är ju du, jag tror jag kan ha letat efter dig”) (läskigt).

Fridens 🎅

Studenten
Så dagen

Blev inkallade på möte, hela mitt team och chef. Visade sig att vi kommer sparka halva teamet och chefen. Det blir min 9e chef på 2 år.
Tur att man är ”senior” där så jag satt säkert. Ni vet principen ”sist in först ut”? Jupp. Undrar hur fan vi ska kunna leverera till kunder nu🤷‍♀️
Dont know.

I övrigt, svinsvårt att vakna idag. Fick kompa ut en timme, pga vaknade inte 🤷‍♀️ Så kan det vara.
I övrigt gick jobbet bra, varit glad, effektiv, trotts att halva teamet ska gå.

Snabba bud damer och Herrar och icke binära, snabba bud Indeed.

Nu blir det dusch, skrubb och en lugn kväll framför sims. Tänker poppa pillz i kvöll så jag somnar tidigare så jag kommer upp tidigare. Ooooh nu snattrar regnet mot fönstret. Sådant är mysigt.
Ska nog tända några ljus för mig själv i dag å. ❤️

Hoppas ni mår bra.
Fridens 🎅

Studenten
Och

Han ger mig fjärilar i magen varje gång hans namn poppat upp i telefonen 🤪

(Wtf Wtf Wtf Wtf???😂🙈)

Vinäger
Så härligt

Jag menar att du verkar må bättre igen. Försök att ta det lite lugnt så att livet inte rusar ifrån dig igen. Blir så glad när jag läser om den välmående Studenten.

Love is in the Air... 💛

Kram

Studenten
Jaaaa

Det är nog faktiskt bra nu.
Har onekligen sjukt mycket energi. Men får in stadiga 10h sömn per dygn, medicin, äter, tar det lugnt och jobbar.
Behöver försöka få in någon typ av motion också. Men vila känns mest rimligt nu på fritiden.

Hade en grym dag på jobbet igen. Riktigt roligt faktiskt. Mr klick bjöd hem mig till ett ställe över helgen. Så jag köpte en biljett. 😂
Jag åker!Fan jag saknar honom änna. Vad äääääär det som händer? Han är fin 🌸

Det känns stabilt överlag. Svart har blivit vitt. Tror beslutet att skita i allt, med fk, sjuksrivning etc var bra.
Bara släppa, gå vidare. Nytt kapitel. Ny bok kanske till och med.
Det var svårt, men det gick fan denna gången oxå.
Jag kommer bli sämre igen. Det vet jag. Jag är medveten om det. Men just nu är livet tametusan fint ändå, i en helt vanlig sketen decembermånad.

Fridens 🤶

Studenten
Torsdag

Rutinen på morgonen sitter nu, kaffe, nyheterna, medicin, vovve ut, på med hög jävla musik, dans, smink, jobb.

Är så förbannat trött på att äta. Men tvingar i mig något ändå. Lchf är ju bra på det sättet, behöver inte käka så mycket men kommer upp i massa kcal ändå. Idag får jag tankarna på att inte äta alls. Men vet attt det är destruktivt så ska äta ändå.

I kväll har mitt företag ett julevent. Kan nog bli kul. Peppade upp klädsel lite extra, pga kommer socialisera runt (och mitt jävla tinderragg som jobbar på samma kontor lär ju vara där😂🤦‍♀️). Tycker det är ganska roligt med smink och kläder egentligen. Oxå ett sundhetstecken, för mig. Orka bry sig lixom. Annars bor jag oftast i samma tröja dag som natt.

Sovit helt okej ändå, vaknat massor av att lille hundfan tar hela sängen. Vaknade med att han låg på mitt bröst. Igår vaknade jag med en tass i näsan. Kidd u not.

Ser fram emot dagen. Den blir nog faktiskt kul. 🤷‍♀️

Fridens 🤶

Studenten
Fredag

Gårdagen blev faaaab! Men blev något så in i helvetiskt trött så drog hem vid 2030, slocknade 2130.sov 12h. Hade jättekul, men tar på krafterna lixom.
Idag är jag trött, annan typ av trötthet. Utmattad trött, inte sova för lite trött. Men det är okej. Sitter på tåget mot Mr klick nu. Är inte nervös eller så. Är för trött för det 😂
Blir nog bra detta.
Hoppas jag.
Jag ba kör.

Min mamma sa att jag lät annorlunda när jag pratade om honom, att jag lät glad. Kanske har hon rätt. Vi får se. Ska bli Spännande iaf. Det ska finnas en badtunna under stjärnorna så jag packade ner en bikini. Jag hoppas detta inte är början på en ny katastrof. Känns inte som det. Snälla ödet låt honom vara snäll.

Hoppas ni mår bra.
Fridens 🤶

Studenten
Tänker säga det

Redan nu. Om jag får barn så kommer det vara med denne.
Hejdå fotfäste.

Hello love.
Tack livet.

❤️

Studenten
Och jag sa

Till honom ”du vet att det är du och jag nu? Lixom på riktigt?” Han svarade ja och skrattade till.

Detta är sjukt. Det går lite fort. Men jag kan inte förklara det mer än ”klick”. Där var han och där stod jag. Sen var det vi. Jag är hemma i hans famn. Hans röst är min, han kallar mig hjärtat och vacker och älskling. Jag vet att han menar det, för hans skrattrynkor blir djupare varjegång han ser på mig. Jag bara ser det på honom, han har fallit lika snabbt som jag. Jag frågade om han var snäll och han svarade ja. De Andra två de senaste åren som Jag fallit för kunde inte svara på den frågan. Antagligen för att de visste med sig att de var helt jävla dumma i huvudet. Oftast faller jag för dem, men denna, denna är fan annorlunda. Jag tror jag är lite kär. Jag som aldrig skulle bli kär igen. ❤️

(This gonna hurt👌🤷‍♀️)

Studenten
Sitter

På en parmiddag med honom. Äter kött och vitlöksbröd. Vi alla konverserar på engelska pga ej svenskar. Tända ljus ioch mysig musik. Jag känner mig så hemma här, med honom. Han tar min hand ibland och klämmer åt. Allt känns så naturligt.

Vi ska bada badtunna sen. De drickee vin, jag har få tagit ett glas. Känner mig normal, och trygg.

Vad är det som händer egentligen.
Jag bara glider med❤️
Tänka sig att jag bara för någon vecka sedan ville avsluta allt.

Fridens 🤶

Studenten
Hem

Okej detta var ju fint. Ett tu tre och fjärilarna i magen får mig att le. 💕

Kanske är det min tur nu?
Herregud jag är kär 🙈😂
Hahahaha! Vafan? ❤️

Fridens 🤶

Vinäger
Underbart

Med kärlek. ❤️💗❤️

Studenten
Lööööv

And not soo in löv in My wörk. Det går ändå förvånadsvärt enkelt. Går dit och gör mina timmar, dagdrömmer och lyssnar på musik. Insåg att jag går på semester nästa vecka, i 3 veckor?! Tack dåtida studenten.

Stuff är stabila. Inget ljud från varken polis, läkare eller FK. Fattar inte vadfan som händer där. Oklart om jag ens får någon ersättning från fk denna månaden. Jobbet kommer punga ut iaf 6000kr vet jag. Så nästan hyran. Orkar helt ärligt inte bry mig ett skit. Och genom det mår jag bättre. Snart går jag upp i heltid = lön. Så då löser sig ekonomin oxå. Hoppas jag.

Fick en ny läkartid, i januari. Deeeeet är sjuuuuuuukt att det ska ta månader för någon som varit (ich i teorin fortfarande skulle kunna vara) suicidal, att få en läkartid.

Släpper det, och lägger fokus på stuff som får mig att må bra ist. Blockar negativa tankar. Blockar medvetet som ickemedvetet. Tack minnet att du suger, it helps ALOTT.

Nu ska jag gå och leka svinglad och energisk, som vanligt på le work. 🤷‍♀️

Fridens 💃

Sidor