4 dagar vit är ju bättre än 4 dagar påverkad. Vi här inne är någon märklig skörd med enorm erfarenhet av misslyckaden. Personligen så har jag betydligt mer vana av misslyckade nykterhetsförsök än lyckade. Senaste tiden har det gått över förväntan och jag hoppas kunna fortsätta i största möjliga mån utan alkoholen.
Men hoppet och inspirationen fick jag av alla hör inne på forumet. Så bara att du hittat hit till sidan innebär att du är på god väg. Pröva 4 dagar igen och se hur det känns, kanske du då kan öka ribban till 5 dagar.? Håller alla tummar för dig.

Då kan man bocka av ännu en vit dag, ifs så har ju inte kvällen passerat ännu. Men skulle vara oerhört förvånande om inte den också klaras av :-)
Har idag unnat mig egentid. Stängde ner jobbdatorn efter lunch. Åkte och hämtade hundarna och tillsammans så tog vi en helt underbar promenad på 8 km längs med havet. Grått, blåsigt och jäkligt, men gjorde ingenting . För jag insåg hur befriande det är att fungera utan alkohol. Är under några dagar enda människan hemma. Varken fru eller barn. Bara jag och hundarna. Tidigare har ju sådana här situationer varit rena drömscenariot för att kunna supa hur man vill.
Men äntligen så verkar man fattat lite. Kommer faktist att njuta och ta vara på varenda sekund av ensamheten dessa dagarna.
Trots promenad så blir det lite gym o bastu ikväll. Sedan handboll på tv som ska avnjutas med mycket bubbelvatten. Kanske rent av festar till det med några citronskivor i vattnet :-)
Vi kämpar vidare ?

John-Erik

Fasicken vad skönt det låter... Det verkar som du har ett bra liv och alla förutsättningar
att må bra.. Jag körde också mer A när jag var ensam hemma.
Fritt fram.. s.a.s hur jäkla dumt egentligen...
Men så var det..

Du gör ett bra jobb med dig själv :-)

//John

Hej alla.
Haft lite körigt och inte hunnit skriva här, men tro inte att jag inte följt er i er kamp.
62 dagar. Klockan har passerat midnatt och in på dygn 63. Men innan morgondagen är över så har min svit brutits. Har vetat om morgondagen länge. Funderat och vridit o vänt. Skulle ta allt för lång tid att förklara varför jag tar beslutet att dricka och bryta nykterheten just i morgon. Vet också att många tycker det är helidiotiskt , men siktar på att hitta kraften att vakna upp på Lördag och helt enkelt börja om. Jag hoppas den insikten jag haft ett bra tag ska hjälpa till. Jag mår så mycket bättre utan alkoholen. Jag har bevisat för mig själv, med allas hjälp härinne att det går leva utan .
Så önskar alla en härlig helg.

Tomen, jag tror på dig. Du kommer garanterat att hitta tillbaka till Sodastreamen på lördag när du vaknar bakis och skakis. Jag valde själv att dricka A förra fredagen efter mina 28 vita dagar. Har faktiskt bara blivit mer övertygad om att A är helt onödigt i mitt liv efter den själv valda vurpa. Jag mår ju så mycket bättre av att INTE dricka bira och rödtjut. Jag ser fram emot att få läsa om hur det gick för dig.
//Mrx

John-Erik

Du visste att den skulle komma.. Skarpt läge.. men om du återgår snabbt och hjärnan inte spökar för dig
så fixar du detta. Du måste tillbaka till samma tänk som tidigare så fort som möjligt.
Lycka till och ha det så trevligt och starkt med 63 dagar som är dina oavsett!

Hälsn. John

Det blev ju självklart för mycket igår. Var eg inte så mycket att räkna med.,Det jag tar med mig ör att jag iaf hittade stopp knappen. Istället för att gå vidare på stadens klubbar och pubar så valde jag att bryta upp och ta mig hem till sängen i ganska vettig tid. Vaknade utan mer sug på A. I stället har jag vänt gårdagens dricka till den nyktra fördelen. Så i kväll är det bubbelvatten som gäller igen.
Önskar alla en trevlig Lördag

Tomen, skönt att du är tillbaka i gänget som kör hårt med Sodastreamen. Va bra att du hittade stopp knappen igår. Det är ju våra bromsar och stopp knappar som är trasiga. Drömmen är ju att kunna dricka alkohol under kontrollerade former. Frun har bokat in oss på en hotell weekend i mars. Då skulle jag gärna ta lite öl och vin. Det är ju så nice att mysa med gumman över ett glas rött.

Hej alla fantastiska människor .
Hoppas ni alla mår bra och har harmoni.
Jag kan nog inte ens minnas när jag mådde så hör bra. Inte det minsta sug efter alkohol. Visst jag drack i Fredags, men vill inte kalla det ett fall, ett snubbel kan jag på sin höjd gå med på:)
Det var planerat sedan länge . Så egentligen ska man väl säga att jag är på min 4e vita dag nu. Hade en hel del ångest inför Fredagen och ville verkligen inte förstöra min vita svit. Men i efterhand tog det inte så hårt som jag trodde. Eftersom jag visste om i förväg så gjorde det nog mindre skada än om man tagit beslutet att dricka på en nanosekund . Så jag vänder lite på sättet att räkna dagar. Istället för 4 vita dagar så har jag druckit alkohol en kväll av 67 . Det känns faktiskt förbannat bra när man tänker så.,
Kämpa på kamrater !

Tomen, blir glad av att läsa ditt sista inlägg. Här finns en gubbe till som mår kanon bra och är super pigg. Det känns som jag blivit 20 år yngre både i kropp och själ. Jag har precis som du haft EN planerad fylla de senaste 39 dagarna. Det blir 39-1 för min del. Har kommit igång med träningen och bara det ger ju energi tillbaka.

John-Erik

Toppenbra!! Kör 67-1. Din självkänsla mår bra om du tänker så..
Börja om från dag 1 igen låter så tråkigt..:-)
Bra jobbat Tomen. Inspirerande...

John

John-Erik

Tjena Tomen!

Hur är det med dig? Hoppas allt väl..
Hör av dig med några rader

John

Undrar också var du är. Oavsett alkoholstatus får du gärna höra av dig. Påminner om min luciadikt. Omsorgen innefattar alla.

Kram