Sofi

Det har nu gått snart 14 dagar sen jag drack, det har varit skitjobbigt rent ut sagt men jag mår mycket mycket bättre.

Har under många års tid druckit 1-2 vinflaskor om dagen efter jobbet. Har sett det som avkoppling och lite mysigt att ”unna” sig efter en arbetsdag. Det första jag gjorde var att hälla upp ett glas, om det ändå kunde vara bra med ett glas. Detta slutade oftast med att det blev 5,6 glas. Har aldrig blivit stupfull men snurrig givetvis. Jag kände att det får vara nog och nu är jag inne på dag 14. Så skönt men känner ändå suget efter alkohol!!

Jag tänker kämpa på och märker de positiva sakerna med att inte dricka. Sömnen har blivit bättre vaknade förut varje natt med ångest över drickandet. Hyn har även den blivit bättre. Skönt att vara klar i huvudet och kunna skjutsa mina barn när de ska nånstans. Men det är tufft, riktigt jäkla tufft. Kämpa på alla ni andra därute!!!

Kram från Sofi

Semlan

här... druckit minst en flaska rödvin varje kväll i flera år nu och är så trött på det! I fredags fick jag plötsligt nog och har inte druckit en droppe sen dess, inne på dag 3 alltså. Mår inte jättebra men tänker fixa detta. Tänk att vakna imorgon och gå till jobbet utan att vara orolig för att lukta alkohol... fattar inte att jag lyckats hålla detta hemligt överhuvudtaget!

Grattis till det bästa beslutet ever, jag hänger på ?

Jag hejar på er båda, det är tufft att hålla upp, alkoholdemonen är stark. Ta en dag i taget och samla framgång och positiva effekter. När det blir som allra tuffast gäller det att söka stöd i motivationen, ju starkare desto bättre.