Alltså varit nykter i 2 v lite drygt. Men de senaste dagarna har jag varit sjuk har jag tänkt. Men det är liksom ingen sjuka som känns igen. Jag är snurrig i huvvet, dimmig, svårt att koncentrera mig, lätt huvudvärk, lätt feber, sådär kallsupskänsla. Har ingen snuva, hosta, ont i halsen osv. Kan detta bero på abstinens? Läs om post-akut abstinens men det verkar vara mest kognitivt och depp, detta liknar inte det jag läser...

Fibblan

Jag har ingen aning vad dina symtom beror på, men du beskrev redan för 4 dagar sedan att du kände dig sjuk. Snurrig i huvudet och koncentrationssvårigheter kan ju mkt väl komma från psyket oxå, men febern bl.a. talar ju för att du har ngt fysiskt "skit" i systemet.
Jag hade bokat tid till läkare. Bättre kolla upp en gång för mycket. Även om det verkligen inte låter som det skulle vara ngt allvarligt.
Hur länge har du haft feber? Ring din vårdcentral vet'ja. Du är ju nykter och har varit så i två veckor, så det känns inte som att det skulle vara alkohol-relaterat. Men det är bara mina gissningar..(?)
Känner du dig mkt orolig för vad det kan va?

Kram/
Fibblan?

Orolig... halvt... mera det att jag blir frustrerad då jag inte kan säga att jag är sjuk liksom och ligga ner och ta det lugnt då det är så här halvdant. Men börjar fundera om det är blodtrycket som sjunkit. Läser att som alkoholberoende har man ett konstant högre blodtryck. Här tex. https://paihdelinkki.fi/sv/databank/informationssnuttar/alkohol/alkohol… Då föreställer jag mig att det kan bli kännbart första tiden när blodtrycket ska ställa om sig till normalt och kanske att jag till och med har lite lågt blodtryck. Får ta och kolla upp det om det inte ordnar sig.

Fibblan

Läste länken om alkholens påverkan på blodtrycket och det låter rimligt, det du kommit fram till. Vill du inte gå till läkare, kan man ju alltid köpa en egen "blodtrycks-mojäng" på apoteket, för att lite koll på läget.
Hoppas det ordnar upp sig allteftersom här nu, med fortsatt nykterhet ✊?!

Önskar dig fortsatt lycka till kampen och på vägen mot ett friskare, friare du ??!

Kram/
Fibblan ?

Nejlika

Tycker allt du beskriver förutom febern låter som att det skulle kunna ha med ett sjunkande blodtryck att göra. Febern är lite klurigare ^^ Någon samtidig pågående infektion?

Sen ett tips - många har efter lång tid av stor alkoholkonsumtion brist på många b-vitaminer som nervsystemet (bl a) behöver för att fungera som det ska och när man dessutom stressat mycket under en lång tid (alkohol skapar som vi alla vet en oerhörd stress i kropp och knopp) så gör man av med extra mycket b-vitaminer.
Jag tar tillskott varje dag sedan mitt alkoholuppehåll och har inte lidit av liknande symtom - beror det på vitaminerna eller annat är ju svårt att säga men tror inte det skadar:)
En annan sak är ju sömn, också väldigt viktigt, som många av oss har besvär med så här i början. Jag kan känna mig nästintill sjuk efter en natt med otillräcklig sömn.

Hoppas du mår bättre snart!!

Fibblan

Visste inte vilken av dina trådar, jag skulle välja men ville bara höra hur det är med dig, och hur du mår med blodtryck och allt??

Kram/
Fibblan ?