Älskarminfamilj

Ja, förändringar måste ske och detta hoppas jag ska bli en hjälp att göra dessa förändringar.

Jag hoppades att nyår skulle innebära en nystart, att kraften att avstå alkoholen skulle finnas. Men det var nog dömt att misslyckas. Varför skulle det bli lättare att avstå bara för det står 2019 i almanackan. Idag är min första dag här inne och jag hoppas att detta forum ska innebär en bättre hjälp än några siffror i almanackan.

Jag är en människa med en hel del känslor i kroppen som gör att jag periodvis har ett behov att ”stänga ned”. Detta gör jag tyvärr genom att dricka alkohol, inte varje dag, inte varje vecka och inte varje månad, men när det sker så är det alltjämnt lika illa. När detta händer så försöker jag bedöva mig första dagen, andra dagen vill jag döva mitt dåliga samvete och ofta så följer en tredje dag av bara farten. Det drabbar mig och det drabbar min familj och det måste få ett slut.

Känner verkligen igen den känslan. Samma mönster för mig men problemen o frekvensen har eskalerat sista tiden. Hoppas du lyckas hindra i tid!

Nattflicka80

Hej "Jag älskar min familj"!

Jag är själv ny med bara några dagar härinne, vill ändå hälsa dig välkommen hit? Här finns så mycket hjälp och kloka erfarenheter, du har kommit rätt!
Skickar styrka ?
/Nattflickan ?