Hej, haft fullt upp hela dagen, ups and downs! Skönt att du påbörjar din kbt snart, hoppas det hjälper dig att hantera din ångest. ? Hoppas oxå du får sova ordentligt inom kort! Tack för dina fina ord om mina trasiga känslor för exet, det värmer. ?

Inget sug för mig idag, vilket jag förutspådde. I morgon kommer min verkliga kamp påbörjas. Negativa händelser under dagen, sms från exet om hur glad han är nu och hur bra han mår... sånt som får mig att vilja fly verkligheten, det är triggers till att köpa och dricka a. Önskar mig en lugn dag i morgon och inga glada sms från exet helt enkelt ?.

Skönt att vara nykter, även om kroppen är ovan och inte vill sova riktigt.

Tack FinaLisa för din styrka du skickar, jag hoppas du har rätt! Styrka tillbaka till dig med. ???

Gonatt! I morgon vaknar vi nyktra igen, sååå skönt. ??

Det Allic? vi gör det tillsammans. Min mantra ör att gå tillbaka hur jag kände i Helgen. Fy fan,den känslan vill jag inte ha? sovot kanske 4timmar inatt. Böttre än inget och känner mig lugn i kroppen. Skönt. Kämpa på nu. Vi fixar detta?

Puh! Inga negativa händelser, inga glada sms.... körde spikrakt förbi bolaget! ?? idag är det inga problem att vara nykter ?

Hoppas du haft en bra dag Ledsensjäl och att du får sova nån timme mer i natt. ? Hoppas även du FinaLisa haft en toppen dag.

Idag är vi nyktra!! ??

Vi kämpar vidare och lägger till nya vita dagar på vår nyktra väg.
Jag har inget sug alls och det är jätteskönt?.
Ha en skön kväll kära forumvänner?

Kramar
???

Idag är vi nyktra bra jobbat??? jag hoppas oxå verkligen jag får sova lite mer.imorgonbitti kbt. Ska bli spännande att se vad han har att säga om min sömn och ångest ! Skriver mer om det imorgon ?

Har faktiskt sovit gott inatt. Tog två melissa dream och sov bredvid barnen i stora sängen. Har sovit 6,5 timme i streck. Yes. Kanske för jag visste jag skulle på kbt o få hjälp vilket gjorde att man slappnade av mer,vad vet jag. Men tror det blir bra att prata med ngn oavsett angående min hypokondri o oro och sömn. Ha en underbar dag finalisa och allic?????

Ååh, så skönt att du också fick sova?
Vad är Melissa dream?
Jag mår inte bra av sömntabletter så jag tar aldrig det nu för tiden. Blir så lätt beroende av allting verkar det som...

Ja, att få prata av sig är nyttigt och det är bra att få sitta ord på sina tankar och sin oro.
Ha en fin dag båda två, Allic och ledsen själ??

Kramar
???

Ja verkligen skönt! Fick lite verktyg och jobba med men nu i efterhand nör jag mår så bra så fattar jag ju att det var alkoholen som fått mig att ha sån gruvlig ångest? komiskt i det stora hela att en jävla dryck kan va boven till så mycket. Melissa dream är ett vanligt naturläkemedel som innehåller kamomill och magnesium bla. Super för mig i alla fall?? nu kör vi nyktert trots lillelördag??

Vad härligt att du varit på kbt Ledsensjäl och om det nu är a som är grundboven, så bör du väl må väldigt mycket bättre snart. ?

Hoppas även du FinaLisa haft en riktigt bra dag utan sug efter a. ?

Jag har inget sug efter a, men tyvärr har sorgen hälsat på i vårt hus idag och jag är verkligen ledsen. ? Inget som kommer få mig att dricka a, jag är bara enormt ledsen och sörjer en förlorad kompis. Det känns som det räcker med sorgligheter nu, jag hade ju beställt glädje i mitt liv.

Hoppas ni har en riktigt bra kväll och vi är starka som håller oss nyktra! ???

Allterbra

Läste dina inlägg, känner igen mig. Å typiskt att det kommer en sorg mitt i allt. Hoppas du kämpar på vidare och lyckas med allt ?

Vad tråkigt att läsa att du har ytteligare en sorg att ta hand om mitt i allt. Men detta kan oxå va det som kommer göra att du tittar tillbaka och tönker fan jag klarade mig genom detta dp kan jag klara vad som helst! Löttare sagt än gjort självklart? kbt var inte ngn höjdare. Han sa i princip allt det jag redan läst på om så ger det en chans till sen klarar jag nog det själv tänker jag! Men allic ör din tanke helt att sluta med a eller hur tänker du?? kram

Jag kämpar vidare minst sagt, just nu i en liten annan typ av bubbla. Sorgen är ett plötsligt dödsfall och någon som stått mig mycket nära... plötsligt är a inte ens i tanken, konstigt nog. Jag bet ihop på jobbet idag, bröt ihop i sanslösa tårar redan i garaget på väg hem ?.

Men det som inte dödar härdar och perspektivet på livet blir något annorlunda än tidigare. Precis som du skriver Ledsensjäl, när jag väl tagit mig ur allt detta... då kommer jag vara starkare än nånsin och se tillbaka på denna tid med förvåning, hur kunde jag låta a styra mitt liv när det finns så mycket annat viktigare?

Synd att kbt inte va nån höjdare, å andra sidan klarar du det på egen hand så är det ju grymt! ??

Min tanke är ett längre uppehåll, inte sluta helt... det blir bara löjligt att försöka lura mig till att jag klarar det och då är det bättre att vara sann och ärlig mot mig själv. Jag vill dock komma över suget, känna att min kropp hämtat sig. Jag kommer även börja träna med pt på måndag och tänker att lm jag kommer i hyfsad form under min nyktra period så blir jag mindre sugen på att förstöra för mig själv. Har tappat 3 kg på bara dessa dagar, förmodligen bunden vätska pga för mycket a ?

Hur tänker du själv? ?

Heja oss!! 3 eller är det 4 dagar nyktra ????

Kan inte föreställa mig vad du går igenom men finns här om det är ngt ?har aldrig förlorat ngn som stått mig så nära! Tufft av dig att starta med en pt.då är det på riktigt Skulle man ju behövt. Själv äter jag som en häst eftersom jag snarare gått ner i vikt av a pga all galen ångest och inre stress. Så 1kg upp thohoo 3 till sen e jag nöjd så det är mer muskler jag behöver känner jag! fasiken va duktiga vi e? 5 dagen utan a här men kanske 4 nyktra om man ser det så? nu kör vi vidare och kämpar på? för så bra man kan må utan skiten ett tag. Jag har satt två månader minst ska jag va utan a för att hitta en balans i mitt psyke först vilket jag redan känner är på god väg. Som jag förstår det dricker varken du eller jag hela dagarna eller får direkt abstinens? Det handlar om en sjukt dålig vana som man måste bryta. Har mer varit som att stressa ner och vad jag vet för min del dämpa min ångest! Så nu ska vi få balans igen ?

Stämmer, dricker inte dagtid och får inte abstinens. Jag tycker dock att jag dricker för ofta, kan dricka ensam och alldeles för mycket när jag dricker. Dricker oxå för att stressa av och komma ner i varv. Vill avgiftas helt. Har verkligen inget sug efter a trots att det är fredag. ? Hur är det för dig?

Så skönt att veckan är slut och helgen är här. Funderar på att åka skidor med barnen i morgon? Älskar att åka skidor.

Hoppas du har en bra och nykter fredag ??

Har en mycket härlig fredag! Städade som en galning när jag kom hem o nu sitter jag bara och tar det lugnt i nyktert tillstånd?? så härligt ? vad kul det lät att åka skidor! Var så längesen jag gjorde det! Lycka till imorgon med det?

Visst är det skönt! ? Jag städade som en galning igår och idag kunde jag bara ta det lugnt och njuta. Fått för mig att jag ska piffa köket i helgen. Allt sånt, städa och piffa har fått stått tillbaka när jag druckit vin... för då vill jag sitta med mitt glas och dagen efter är jag seeeeg som sirap. Hoppas på mer energi i helgen! ???

Tyvärr blir det inga skidor i morgon, ena barnet har varit sjukt i veckan och hon tror inte att hon orkar. Så antingen söndag eller sportlovet nästa gång. Älskart som skrivet. ?

Hoppas du sover gott i natt, jag har faktiskt fått lite problem med sömnen nu när jag inte söver mig med alkohol. Det är enda minuset just nu.

Va bra vi är!! Vi kommer fixa det galant ??

Hur går det för dig Ledsensjäl och för dig Fina Lisa? Min helg har varit toppen, målat om hela köket, lite kvar idag... sen ett helt nytt kök! ? Har så mycket ny energi nu när a är borta ur mitt liv och även att exet är borta kan jag tänka bidrar till ytterligare en boost. Jag har haft låååång sovmorgon och nu dags att fixa det sista med köket. ???

Ha en fin söndag och hoppas även ni haft en skön och nykter helg. ??

Jodå det går bra. Lugn dag som tyvärr inte är lika solig som igår men drt känns skönt att vakna nykter i alla fall?Det är det viktigaste ? ny nykter vecka.fasiken vad härligt?