Jag är klar.

685 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Studenten
Snö och värmefilt

Uppdatering:
Fått gå till psykolog 2ggr.
Arbetar heltid.
Drog på mig lymfkörtelinflamation🤘
Börjat träna igen.
Vårdar relationer.
Ogillar mitt arbete.
Blev headhuntad av ett annat företag, ska kontakta dem.
Blev erbjuden att gå på visning av 1a handskontrakt i morgon. En 2a, med kök. Håll tummarna ❤️.
Dricker inte varje vecka eller ens varannan.
Röker fortfarande.
Håret är fortfarande rött.
Har sjukt mycket träningsvärk i kroppen 😅

Mr klick och jag rullar på.
Han är fortfarande lika fin. 💕

Fridens ❄️

FinaLisa
Hej Studenten🤗

Tack, fint att höra från dig och att du verkar hyfsat ok...
Kramar
💚💚💚

IronWill
Lymfkörtelinf.

Har du kollat upp det? Kan vara bra. Jag har haft det ett par gånger och det beror ju alltid på en inflammation i kroppen på något sätt. Inflammerade sår eller sjukdom av något slag.
Annars lycka till hos psykologen! Och dubbelklicka på.

IronWill
Lymfkörtelinf.

Har du kollat upp det? Kan vara bra. Jag har haft det ett par gånger och det beror ju alltid på en inflammation i kroppen på något sätt. Inflammerade sår eller sjukdom av något slag.
Annars lycka till hos psykologen! Och dubbelklicka på. (Vet inte ens vad jag menar med det, men det passade.)

Vinäger
Äntligen

Äntligen några ord från dig. Kanske inte perfekt - men när f-n är livet det? - men långt ifrån katastrof. Heja dig! 💗

Kram

Studenten
Ni är fina.

Tack för era kommentarer, de värmer. Ni är kvar, sådant är fint. Ni är fina. Det är ni verkligen. 💕

Kontaktade de som headhuntat mig. Gjorde en telefonintervju, gick vidare. Kom precis hem från intervju 2, den gick bra.
Jag.fucking.naild.it!
Satan vad bra det gick, håll tummarna. Rekryteraren pratade organisationsporr i mina öron.
Ni vet, flextid. Eget ansvar. Utvecklingsmöjligheter.
Allt jag saknar. Det jag behöver. Det jag vill ha.
Well får jag inte denna tjänsten så har jag iallafall börjar avlägsna mig från den (faktiskt) giftiga arbetsmiljön jag lever i nu.
Jag är redo.
Jag vill utvecklas.
Jag vill använda min kompetens.

Lägenheten var helt jävla drömmig. Snälla söta rara Gud/döden/buddah, snälla. Snälla? Dubbelglasdörrar till balkong, badkar, KÖK! Sovrum och vardagsrum. Snälla? 🙆‍♀️
Jag lovar att vara en jävligt duktig flicka och ta hand om lägenhetsjäveln som om det vore min bäbis. Lovar.

Idag känns saker och ting hoppfulla. Lugnet innan stormen, förhoppningar. Kanske går jag in på en ny utvecklande tjänst, mer lön och en lägenhet?

Igår när jag var Påväg hem från jobb så insåg jag att Mr klick var hemma hos mig, väntade, på mig. Det var en underlig känsla. Som bomnull i magen, mjukt, fint.
Han är den första som faktiskt finns i min lägenhet när jag är Påväg hem. Visst har jag vaknat brevid flera. Men detta är annorlunda.
Jag är kär i honom.
Så enkelt är det. 🤷‍♀️

Nu är han Påväg hit igen efter hand arbetsdag. Jag lagar middag till oss och ser så himla mycket fram i mot att skriktjuta springa in i hans famn och berätta om dagen.

Jag är hoppfull.
Saker blir bättre.
Mörker blir ljus (och andra jävla klyschor ni kan komma på 😂)

Det blir bättre.
Håll tummarna nu ❤️

Fridens ❄️

Studenten
!!!!!!

JAG FICK LÄGENHETSJÄVELN!!!!😭😍❤️

Herrejävlagud. 2019, här är jag!

Tack 🙏
Tacktacktacktack!

FinaLisa
Grattis✌

Jötapetter vad kul!!!👍👍😄💞🐣

Vinäger
Härligt

Grattis, det är din tid nu. 💗

Studenten
Pausa tiden

Ligger under värmefilt, lyssnar på hans andning. Nyhetsmorgon brusar lite i bakgrunden och det luktar kaffe i min lägenhet.
Om en månad kommer jag inte längre bo här.
Dessa 20kvadratmeter som ändå fått mig att landa i livet.
Här har jag gråtit mer än vad jag gråtit i hela mitt liv. På riktigt alltså, helvete vad jag gråtit inom dessa 4väggarna.
Här har jag gått vidare ur skilsmässa, här har jag blivit våldtagen, här har jag blivit dumpad, här har jag skrikit i kuddar, här har jag varit så himla jävla förlorad och vilse.
Så förbannat vilse.

Men dessa 20kvm har oxå öppnat ögonen för tacksamhet. Jag har längtat efter ett kök. Längtat efter en annan typ av framtid. Varit tacksam över att jag faktiskt har ett tak över huvudet, att jag är bortskämd med att få bo själv ändå. Den har svalt mängder med stålars som jag inte egentligen har. Den har fått mig att bli mer ekonomiskt medveten.
Att växa upp.

Kanske var det precis såhär det skulle vara.
Kanske är det såhär det ska vara?

Jag vill pausa tiden. Stanna upp. Njuta av känslan över att i sommar kommer jag kunna sitta på min balkong med en kopp kaffe och titta ut på träden och löven som rör sig i vinden.

Lägenheten som snart är min är mer än vad jag vågat be om. Inte ens i min fantasi har jag vågat se mig i en 2a, själv. Att kunna stänga dörrar. Ta hem folk på middagar. Att kunna frysa in mat, storkok.

Det känns som att mitt liv startar på riktigt nu. Min självständighet.
Ett riktigt hem.

Tack igen ödet. Tack för detta❤️

Fridens ❄️

mulletant
Så fint Studenten

Allt, allt det bästa önskar jag dig ❤️🌿
/ mt

Studenten
Kontrakt

Taaaaack mulletant❤️

Nuuuuu har jag skrivit på kontraktet för min lägenhet. I morgon säger jag upp denna. Hurra!

Har gett mig ut på arbetsmarknaden nu också. Eller i måndags, och är nu med i 3 processer. Förra jobbet gick till en annan med mer spetskompetens, vilket jag kan förstå ifs ^^ no hard feelings.
Att söka jobb är lite som att dejta ändå, och dejta är jag ju bra på 🤷‍♀️😂

Så nu kör vi livsprojekt nummer två; ”hitta nytt jobb med högre lön” 🤘

Fridens 🌸

Studenten
Veckan som gått

Intensiv och beslutsam.

Haft 4 telefonintervjuer och gått vidare på alla. Nästa vecka har jag Däeför 4 personliga intervjuer att delta i. Tog ledig på fredagen och bokat in två tillfällen där.
En ska jag föesöka dra på lunchen och en efter jobbet.

Det är spännande och det hör mig glad att jag är eftertraktad. Samtidigt ligger oron i bakhuvudet och gnager, tänk om de ser att jag är en bluff? Kommer jag klara av en mer senior roll? Tänk om om jag gör fel? Tänk om de sparkar mig under provanställningen.

Jag förstår att dessa är katastroftankar och osäkerhet. Kanske är de nödvändiga att reflektera kring, för att kunna utvecklas? Tänk om jag krashar igen?

Fortfarande fast beslutsam om att jag måste ifrån nuvarande. Jag går bakåt i utvecklingen där, så enkelt är det. Dragit på rövslickeri 2.0 nu också. Kommer in tidigare än alla och går sist. Överpresterar och är äckligt glad. Refferenser here i come. Here i come!

Fokus på sömn och mat. Dragit på mig en förkylning (ovanligt...) så träningen ligger på is igen.
Mest fokus på sömn faktiskt.

Fridens 🌸

Studenten
Helt

Jävla mega förkyld. Why immunförsvar? Whyyyyyy???

Nu checkar jag ut från denna veckan ordentligt. Har verkligen bara vilat i helgen. Var på en mysig tjejmiddag igår, börjat packa inför flytten idag. Tvättat och myst med vovven.

Nu kör vi folks, 2 heldagar med utbildning, 4 intervjuer, 2 läkarsamtal och rövslickeriAB. Längtar redan till fredag 18:00 när jag får ta helg igen.

Fokus på sömn mer sömn och vatten. Håll tummar och tår att något av jobben är menade för mig. Jag är redo ödet, här kommer jag!! Snällaaaaaaaa låt mig få byta arbetsplats.

Fridens 🌸

Studenten
Tisdag

Gårdagens intervju kändes bra, hade feber men tror att jag svarade sammanhängande iaf🤷‍♀️ Den tjänsten verkar intresssant, så jag hoppas jag går vidare. När jag satt på intervjun ringde ett annat företag och ville boka in intervju (hade såklart på ljudlöst, de lämnade ett voicemail). De kan oxå vara av intresse. Jag vet att de har en väldigt grnuin personalpolitik.

Somnade redan vid 21:30. Tror jag ska köra på samma melodi i kväll. Det funkade bra att ta sömnpillz redan vid 20, så varför inte. försvinn från min kropp förkylningsdemon.

Nu ligger jag och hostar och försöker samla kraft till att börja bege mig mot utbildning. Ska bli så himla kul att slippa en heldag på kontoret. Hoppas det finns roliga människor där.

Hoppas jag går vidare i processen från igår. Hade jag fått den tjänsten hade jag lönebumpat upp min lön med 7500kr i månaden. Så håll tummar och tår folks.
Kan lixom inte sjukskriva mig just nu för jag har inte råååååååd. Helt jävla sjuuuuuuuuukt. Jaja 🤧🤷‍♀️

Fridens 🌸

Studenten
Utbildningen

Var sådär. Mycket somnjag redan visste om från tidigare studier. I morgon ska vi prata om bland annat rekrytering och mångfald, det verkar kul. Så det ser jag framemot.

Haft lock för öronen hela dagen. Redan gått och lagt mig. Grönt snor är tydligen ett tecken på att kroppen är i fullt krig med immunförsvaret. Så mina damer och herrar och ickebinära, ni kan kalla mig 3e världskriget🦖

Och nu släcker jag äntligen ned denna dagen.
Sov sött där ute i cybervärlden.

Fridens 🌸

Studenten
Kvällsreflektion

Verkar som jag trillar in här oftare igen. Har nog ett behov av att få ner mina tankar i text och ut från min egna tankebubbla.

Utbildningen gick bra idag. Rösten var nästan tillbaka men känner fortfarande ingen smak. Mat är bra tråkigt utan smak. Jag känner ju bara om det är kallt eller varmt eller torrt etc. ser fram emot när denna demonförkylning ger med sig.

Eftersom utbildningen var nära beläget min lägenhet kunde jag gå hem på lunchen. Slängde av mig skorna, och trillade ner i sängen i djup sömn i 30 min tills jag var tvungen att dra till jobbet igen.
Det var ett bra beslut. Mådde lite bättre efter powernapen.

Att somna vid 20 är för tidigt, vaknade vid 02 i natt och kunde inte somna om förens 04. Så nu hat jag tvingat mig att ligga uppe tills nu. Ska strax släcka.

I morgon har jag en ny intervju, den ska bli väldigt intressant. Är faktiskt lite nervös, kanske för att han var så rakt på, på förra intervjun? Vet inte. Men den rollen känns klart intressant, iaf just nu.

Fick ett mail från ett annat företag idag som ville ses också, en mjukare roll tror jag. Ska svara dem i morgon. Och ett annat företag vill ses på en ”fika”. De skrev att de inte hade någon aktiv roll för mig just nu, men jag tror de vill ha mig redo som kandidat när det kommer en tjänst som passar min profil.

Sist men inte minst hörde Europachefen för företaget från måndagens intervju av sig, hon vill ses nästa vecka. Jag gick vidare. Dra på trissor, Steg 3, here i come! Går jag vidare till sista steget så kommer jag sitta i intervju med VDn inom en snar framtid. Utmaningen här är att de endast talar på engelska. Visst är jag väl bekväm på engelska, men bussiness engelska är väl kanske inte min starkaste melodi (just nu, för jag har ju aldrig behövt använda det som verktyg i mitt arbetsliv.) säger som Pippi sa ish ”det har jag aldrig testat så det klarar jag nog”.
Det klarar jag nog. Bör ju finnas lättare kurser på youtube kring specifika ord som är lämpliga att använda på intervjun. Såklart jag kan arbeta på engelska. 😅

Det är ganska mycket nu, men jag följer min plan med fokus på sömn och mycket vatten. Denna förkylningen har kommit något så jävulskt olägligt. Och jag saknar mina vänner lite. Tiden finns ju lixom inte till där, visst har vik intakt via telefon och sms och så, men jag saknar dem. Fokus just nu måste ligga på att byta jobb (och mentalt börja förbereda mig för flytten nästa vecka).

Rent psykiskt mår jag ganska bra ändå. Var hos läkaren i måndags och insåg att depressionen med största sannolikhet faktiskt är väldigt mild eller rent utav borta.
Inga självskade tankar eller suicidala tankar som hälsat på sedan november typ. Det är bra. Det gör mig glad.
Jag vet att de kommer tillbaka.
De kommer alltid tillbaka, men just nu är det bra. Kul va? :)

Nä, nu måste jag släcka ned här. Stor dag i morgon! Och jag anmälde mig på en tidig morgonutbildning också. Gratis frukost är alltid bra och kunskap är attraktivt. 🤷‍♀️

Snälla ödet, ge mig ett kul jobb snart? Jag längtar, som jag längtar ❤️

Fridens 🌸

Studenten
Lärorikt

Så dagen kom äntligen till sin ända, ligger och tittar på dokumentärserien om r Kelly. Finns på SVT play, obehaglig men bra. Älskar ju allt med människor som manipulerar änd shit. Serien tar upp det. Just för att det är så fascinerande med beteenden.

Dagens intervju var förbannat intressant, jag tackade nej till tjänsten på plats. Fick göra ett case, och det var som på grekiska för mig. Förstod nada. Hade inte kunnat göra ett bra jobb där, överhuvudtaget. Men det var lärorikt, jag tar med mig några nya uttryck ifrån idag och ska försöka implementera dem i mitt språk till nästa veckas intervju. Funderar även på om jag ska höra av mig till personen som höll intervjun och fråga om hen vill ta en kaffe, för jag tror att det skulle kunna vara jävligt intressant. Gillar inte uttrycket ”mentor” men jag tror jag kanske skulle kunna behöva en sådan. Iallafall om jag väljer den vägen som detta företaget är på.
Jag är i dagsläget way för junior.
Fick nummret till hens tidigare chef, så det var väl ett bra tecken tror jag. Alltid bra med nya kontakter 👌
Jag måste bli bättre på att nätverka.

Det ringde en annan person idag igen från ett nytt företag, han ville oxå ha intervju. Så jag bokade in honom till i morgon.

När klockan slog 16 idag så var det precis som att någon slog mig i huvudet. Pang sa det och tror fan att jag 1, har fått bihåleinflammation 2, migrän. Något av dem är det. Gör så jävla ont. Trodde först migrän, men nu lutar det mer åt bihålorna igen.
Snälla sluta jävlas med mig kroppen, det finns ingen ekonomi att vara sjuk just nu. Det går lixom inte. Staph...

I morgon är det äntligen fredag.
Snart är det helg. Snart vila❤️

Blir inte en sen kväll idag heller. Kommer med största sannolikhet släcka innan 22 idag oxå. Försöker ge kroppen vila så mycket jag kan på min fritid. Pratade i telefon med polare under kvällen, säkert 2h. Han är bra. Det stillade lite av min sociala längtan. Kanske borde försöka hinna träffa någon i helgen.

Och jag borde antagligen skaffa el och hemförsäkring i dagarna till nästa lägenhet. Göra klart läxan till morgondagens psykologtid (tror ni jag har påbörjat den?... Nä). Maila den där chefen. Maila personen från idag. Det kan jag ifs göra i helgen.

I morgon är det 3 intervjuer inbokade. Kommer fan vara proffs på detta snart. Det som jag tycker är så kul är hur olika alla är. Det är verkligen sjukt intressant, och lärorikt.

Fick mig en bra funderare idag också, vart vill jag vara i framtiden? Vad har jag för mål? Jag svarade faktiskt att jag inte vet. Säkert helt fel svar, men ärligt. Det var ifs efter vi kommit överens om att jag inte skulle gå vidare. Så murarna var lite lägre.

Jag vet inte vart jag vill, men jag vet vart jag inte vill vara. Samt fundera på varför jag faktiskt vill jobba med det jag vill jobba med. Vad är det som driver mig? Mina svar känns så inövade på just den frågan. Jag vill inte vara inövad, jag vill veta. Vad tusan är det som driver mig?
Behöver sova på saken.

Sov sött!
Fridens 🌸

Studenten
Oh lord

Have mercy. Denna huvudvärken kommer försvåra dagen. Den lixom sitter bakom ena ögat och ba tryyyyycker. Påminner om huvudvärken jag brukar få i mars/april varje år (jävligt oklart vad det är, men är återkommande. Allergi kanske? 🤷‍♀️). Gjorde ett test som sa något om hortsson? Ish.

Just det, ni kanske funderar på om det år bakisvärk? It aint. Sist jag drack var dagen jag skrev på mitt lägenhetskontrakt, 1st glas prosecco. Innan det minns jag inte. Det var ett tag sedan.
Jag kan inte dricka just nu, det hade förstört way för mycket. Har varken tid eller kan vara full/bakfull. Måste pria min sömn så vardagslivet fungerar. Den ni....

Nu en liten klagosång;
Ont det gör ont det gör ont en stund på natten men inge på daaaaaan ååååååh allaaaaaa omkriiing de märker ingentiiiiiiing det gör OOONT ååååh så ont! - Lena pH.

Fredag nu kör vi!
Fridens 🌸

Studenten
Det är

Garanterat bihåleinflammation. Garanteeeeert!

Jag fick ihop alla intervjuer igår, slog till och med in en extra intervju. Så 6/5 gjorda, med bihåleinflammation och utan röst typ 😂

Jag vill verkligen ifrån mitt jobb☝️

Intervjuerna gick bra, jag tror jag skötte dem snyggt. Om inge annat börjar jag bli väldigt bekväm och trygg i den typen av situation, och det är ju kul ^^
Och det är förbannat intressant att se hur andra företag arbetar, hur deras kultur är och vad de kämpar för. Det är som dejting, det är verkligen det.
Avslutade dagen med att få se bio med exmannen. Det var välbehövligt. Behövde lite socialsamvaro.

Idag kommer mamma förbi med lite flyttlådor, annars har jag planerat in VILA hela dagen. Behöver nog ge mig ut och köpa nassonex och nya alvedon. Kanske behöver någon typ av krubb oxå men mat är förbannat tråkigt när man inte känner någon smak. 🤷‍♀️

Nästa vecka har jag vad jag vet 3 intervjuer inbokade, än så länge. Och så ska jag hämta nycklarna till mitt nya hem på fredag!!!❤️❤️❤️

Nu lite mer Java.
Vill nog läsa lite bok idag oxå. Riktigt vilodag❤️
Lutar lite åt att bjuda över Mr klick i kväll med. Fast vet faktiskt inte om jag orkar, hade varit mysigt att skeda lite dock.

Trevlig helg!
Fridens 🌸

Studenten
Det blev

En helt egen dag. En riktig vilodag. Fick till och med tillbaka smaken någon timme. Detta behövdes.

Tack ödet 💕
Fridens 🌸

Studenten
Läkarn

Snor, Host och snörvel. Samt en förbannad ihållande mega huvudvärk som typ poppar ut mitt öga. Har tillslut tagit kontakt med vårdcentralen för att kolla upp om detta är en bihåleinflammmation. För alltså Fuck Me vad ont det gör.
Förhoppningvis får jag eventuellt antibiotika eller liknande.

Fortsätter lägga fokus på sömn och rutiner. Sömn vid senast 23. Och upp innan 08 ish.
Jag stannade hemma från jobbet igår, ja och idag då. I morgon får vi se. Antagligen stannar jag hemma. Måste bli frisk(are).

Även börjat googla på olika imunboostande födor etc för att hjälpa mitt försvar. Eftersom jag tvättar händerna ofta, använder handsprit ganska regelbundet, sover la helt okej nu och dricker en del vatten. Tar extra vitaminer och stor dos D-vitamin. Det känns lite orättvist att mina föekylningar ska komma så ofta och bli så hårda. Varje jävla gång.

Men livet är väl inte rättvis i suppose. Kanske ligger svaret i ”balans”, att jag måste hitta den för att ge immunförsvaret en redig chans. Ja och sluta röka på riktigt en gång för alla. Rökningen är nog oxå en stark bidragande faktor.
Jag ska sluta. Jag ska.

In other news, gick vidare från 3/4 Intervjuer so far i fredags. Inväntar svar från det 4e företaget. Magkänslan säger att jag kan vara för junior för den rollen, men intervjun var kul och gav en kul inblick i hur min framtid skulle kunna se ut.

Idag ska jag vila, gå till doktorn, packa och städa mer. Kanske till och med fönstershoppa lite (om jag orkar efter läkarn).

Hoppas ni får en fin dag!
Fridens 🌸

Studenten
Landa

Så det visade sig vara en grov bihåleinflammation. Jag fick antibiotika. Gick runt lite i butikerna efteråt, men det gjorde för ont så drog hem ganska omgående.

Idag har jag börjat packa på riktigt.
Det är ganska otroligt hur mycket som kan rymmas på såhär lite plats. Lär behöva köpa fler flyttlådor.

Gick en halvlång, väldigt långsam, promenad med vovven. Det var vackert. Snart kommer jag inte gå runt i detta området längre. Det känns lite Melankolisk nästan.
Jag hittade instruktionerna från aborten i gömmorna. Log lite när jag slängde dem. Jag är fri från det nu. Hittade även polisanmälan mot våldtäksmannen, de papprena sparar jag. Känns som att det eventuellt kan vara bra av någon anledning att spara.

Hittade även 3 kärleksbrev från tidigare kärlekar. De får oxå följa med. De var fina, trotts allt. Triggade igång mitt guldfiskminne. Hoppas de mår bra idag. De gör jag Verkligen.

Det börjar närma sig på riktigt nu. Nästa vecka öppnar sig en helt ny dörr. Det gör mig väldigt nervös, förväntansfull, lite rädd och osäker men mest glad. Hoppas det inte spökar där. Jag brukar inte hantera förändringar så bra, men denna ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot. Som jag längtat ❤️

Nu tar jag och min monsterbihåleinflammation natt.
I morgon ska jag på viktig intervju.

Fridens 🌸

Studenten
Jag har lite ångestpåslag.

Jag har lite ångestpåslag. Inget som tar över tankarna men det sitter i kroppen, händerna skakar lite och olustkänsla i kroppen. Yrseln är påtaglig.
Det blir så ibland. Ångest är ju trotts allt bara en känsla, av många.

Jag reflekterar kring varför den hoppade på mig idag och inser att jag har lite svårt att vara här, i nuet.

Jag planerar inför flytten. Mina tankar ligger framför mig. Ser mig själv nästa vecka istället för idag, här, nu. Jag ser mig i en annan tjänst. I ett ”annat” liv.
Jag är medveten om att jag kommer vara densamma även i en annan lägenhet. Jag kommer fortfarande få ångestpåslag vissa dagar, där med.

Jag drömmer om resor till tropiska länder. Om att ha råd att gå till frisören. Drömmer om en ekonomisk trygghet.
Dagdrömmer mig bort, samtidigt som jag oroar mig i nuet. Som vanligt. Sedan jag började gå till Kbt:n har jag insett att jag ororar mig mycket. För det mesta nästan alltid, samtidigt som jag ändå hanterar saker ganska lugnt.

Kanske var det därför Jag drack så ofta tidigare? För att hantera oroskänslan? Istället för att dagdrömma bort nuet så valde jag (medvetet som ickemedvetet) aktivt att leva snabbt.

Slippa nuet?

Det är inte bara visioner om nästa vecka lixom. Jag ser vad jag gör om en timme, vad jag behöver göra då. Lägger upp tidsplaner. ”Klockan 09:00 ska jag börja rensa i badrummet” etc etc.

Nu när jag äe medveten om det tankesättet och beteendet kan jag aktivt välja att landa i nuet. Här, nu.
Så jag tar ett djupt andetag. Skriver här. Får ner mina tankar. Landar.
Klappar lite på vovven. Känner hur lakanen känns mot min kropp.
Lägger ingen värdering i yrseln eller ångesten. Den kommer gå över.

Det är svårt att vara medveten i nuet. Jag är nästan aldrig det.
Vill bli bättre på det.

Fridens 🌸

Studenten
Kväll.

Huuuuur mycket får man plats med på 20kvm egentligen? Jag är imponerad. Undercover horder delux 🙋‍♀️
Idag har jag skruuuubbat och tvättat och svabbat och packat och stånkat och bråkat med teknik.
Till och med tvättat väggarna. Aldrig förstått att väggar kan bli dammiga och skitiga. Ni vet när man verkligen tittar tittar på skiten?
Well det är borta nu iaf 👌

Gick på intervjun. Mitt i Stockholm centrum sitter dem. In i ett Fancy jäkla mötesrum med glasväggar och fokus. Europachefen verkade nervös, kanske obekväm med att behöva sitta med rekrytering? Det är ju inte hennes grej, egentligen.
Hon sken upp när jag började prata lite lätt om min vovve, han är ju en sådandär adopterad hemlös hund.
Hon hade nära vänner som oxå adopterat en vovve.

Intervjun gick bra iaf, jag fick redan där och då i slutet av intervjun veta att jag gått vidare till sista steget.
Så nu ska jag uppdatera mitt cv till engelska och börja lyssna på engelska poddar om arbeten (så jag får in den typen av jargong naturligt). Nästa vecka blir det skypeintervju med VD:n.

Detta är på riktigt. Jag har seriöst gått vidare till sista steget!!
Mer fokus på mindfullness och snälla tankar. Jag äääääär bra på mitt jjobb, jävligt bra.
Inte låta osäkerheten och självtvivel få fäste. Jag känner hur den står och petar på min axel.
Men nej. 2019 är mitt år.
Jag fixar detta.
Så länge jag tar hand om mitt känslomässiga mående så fixar jag nog tamefan allt (förutom teknikfanskap 😂).

Imorgon är ytterligare en viktig intervju. Ser fram emot den :)

Nu natt!
Sov sött alla ni där ute i cybervärlden 💕
Fridens 🌸

Studenten
Tors

Ägde intervjuerna idag. Den första gav mig så mycket energi. Vill och hoppas och önskar att jag får möjligheten till att arbeta med dem. Jag känner mig lixom hemma där.
Hela kontoret är nyfiket. De har till och med två enorma hyllor med böcker. En liten minigolf grej och fina färger. Det är lekfullt. Annorlunda.

Andra intervjun var ocå kul, den tjänsten kommer vara mer krävande. Säkert 50-60h veckan. Men den ekonomiska tryggheten som eventuellt skulle kunna komma med den tjänsten är lockande.

Så i dont know. I dont know. Men håller tummarna för ena företaget mest 🙏

Sen kom jag hem och kraschade. Tänkte bara sova 45min. Blev 2h. Väldigt stressiga drömmar och lite mardrömsliknande. Stressdröm definitivt. Det händer mycket nu.
I kväll tänkte jag ta mig ut för att träffa folket, men jag vet att det lär bli sent då. Att jag antagligen lär dricka någon typ av alkohol och det kommer kosta pengar.
Att chilla hemma med vovven och hålla rutinen kring sömnen känns mer lockande, helt ärligt. Samt verkligeeeeeen försöka få bort det demonvirus som bosatt sig i min kropp.

Tänkte föesöka skaka av känslan från drömmen genom att gå runt sjön. Det blir nog sista gången jag kommer gå runt den. Jesus, min terapisjö. Så mycket jag bearbetat och tänkt runt den sjön.

Kanske lyxar till det lite i kväll med en påse godis istället. Mina smaklökar har kommit tillbaka!! 😍🙌 det är ett mirakel! Hurra!!

Fridens🌸

Studenten
hmmmm

Verkar som att jag gjorde ett gott intryck förra veckan på den där intervjun som jag ej gick vidare på. Två ändra har hört av sig på Linkan nu på rekommendation från honom. Faaaan vad intressant ändå.
Blev en runda runt sjön, köpte en stor kaka till i kväll. Mailat lite angående jobb och konverterat mitt CV till engelska. Nu ska jag nog börja tacka nej till fler förfrågningar kring nya tjänster ett tag. Har två intervjuer nästa vecka där jag blivit headhuntad. Det blir intressant. men fler än dem tror jag inte jag kan hålla koll på. är ohyggligt trött idag, trotts powernap.

OCH I MORGON HÄMTAR JAG MINA NYA NYCKLAR!!! hallååååååelleeeer?! <3
Elvis ska hjälpa mig med de första lasset och handla lite krubb till lägeheten. Blir bra! Jag är så förväntansfull. Nästa jul kan jag köpa julgran. Bara en sådan sak folket, bara en sådan sak.

Nu natt, sov sött
Fridens ^^

Studenten
2 nätter

Nu har jag fått in allt i lägenheten. I dagarna 3 har vi kämpat. Fortfarande imponerad över hur mycket grejer jag lyckats samla på mig.

I två nätter har jag sovit som en bäbis, i två nätter har jag bott där. Hemma. Mitt hem.

I dag har jag en lunchintervju för ett nytt företag, och i kväll har jag möte med VDn från USA. Min bihåleinflammation har äntligen lämnat mitt kropp och jag har återuppstått. Lite tilltufsad men ändå stark.

Idag vill jag få ihop mitt köksbord och börja få in stuff i köksluckorna.
Snart kommer jag kunna sitta och titta på soluppgången med en tidning och kaffe från köket. Det är bättre än vad jag visualiserat. Köket är jättefint ❤️

Men nuuuuuu buttlick på nuvarande arbetsplats.✌️

Fridens 🌸

Studenten
Inser

Att jag har kontroll över mitt egna liv igen. Jag orkar saker.

Precis kommit ut från en ny intervju, en lite mjukare roll. Oklart om jag går vidare där, tror de söker en gul personlighet. Jag är ganska rödgul.
Men det var ett kul möte. Lärde mig lite nya saker :) fick en Combucha, alltid värt 👌

🌸

Studenten
Get it together

Börjar verkligen verkligen förstå hur viktig återhämtning och sömn är, för mig.

Helgen vart intensiv. Flytta tar mer energi än vad jag trodde. Så sömnen blev lite lidande lixom.
Märkte igår på jobbet att jag var lite off, att jag levt sådär off och haft det som normalläge är häpnnsväckande. Att man kan bli så hemmablind i sitt egna mående.

Det är inte kul att behöva säga nej till saker. Men att pririoritera min återhämtning först kommer nog (antagligen) bara gynna mig.
Igår släckte jag lampan 22:00, tror jag sov 22:01.

Jag får bara acceptera för mig själv att mina dygn kommer vara kortare änn tidigare. Fasten det känns lite kvävande, för det är det som är bäst för mig långsiktigt.

Vuxenpoäng ☝️(Eller nått 😂)

Nu rövslickeri en dag till. Snaaaaaaart snart snart snart är jag fri därifrån. Snart 🙏
Kom igen nu ödet!

Fridens 🌸

Sidor