NewLifeNow

Varit här inne till och från under 5 år. Tom glömt min gamla tråd , skriver inte jätteofta. Men mitt nya rubrik beskriver mig, jag har GLÖMT mig själv. Så nytt försök, jag dricker morgon till kväll och ska försöka ta tag i det här ordentligt nu ( även om jag inte tror mina egna ord. ) Depprimerad, separerad och mitt i livet... gömt mig själv i vin och nu måste det få ett slut. Beställt happypills och köpt vitaminer. klockan är 13:40 , jag har druckit säkert en flaska vin men det blev förhoppningsvis den sista på ett bra tag. Pepp mottages( och ges såklart). Tack

Fredde

Trist att du mår dåligt men det är bra att du kommit till insikt att du vill förändra ditt liv till det bättre det är ju ett första steg till ett bättre mående och ett bättre och mer värdefullt liv:) Du hade glömt bort din gamla tråd men om du klickar på ditt nickname och sen på spåra så hittar du ditt gamla inlägg:) Styrkekram!

NewLifeNow

Snälla Fredde! Jag har bokat tid hos vc. Så förbereder mig för två helt vita veckor tills dess. Livrädd för vad jag gjort mot min kropp och är helt medveten om att min depression blivit värre pga av alkohol. Livslusten är borta. Under vinrus kan livet kännas lite lättare, men när alkoholen går ut kroppen blir det ännu värre. Ond cirkel som måste brytas!