Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

En helt egen dag. En riktig vilodag. Fick till och med tillbaka smaken någon timme. Detta behövdes.

Tack ödet ?
Fridens ?

Snor, Host och snörvel. Samt en förbannad ihållande mega huvudvärk som typ poppar ut mitt öga. Har tillslut tagit kontakt med vårdcentralen för att kolla upp om detta är en bihåleinflammmation. För alltså Fuck Me vad ont det gör.
Förhoppningvis får jag eventuellt antibiotika eller liknande.

Fortsätter lägga fokus på sömn och rutiner. Sömn vid senast 23. Och upp innan 08 ish.
Jag stannade hemma från jobbet igår, ja och idag då. I morgon får vi se. Antagligen stannar jag hemma. Måste bli frisk(are).

Även börjat googla på olika imunboostande födor etc för att hjälpa mitt försvar. Eftersom jag tvättar händerna ofta, använder handsprit ganska regelbundet, sover la helt okej nu och dricker en del vatten. Tar extra vitaminer och stor dos D-vitamin. Det känns lite orättvist att mina föekylningar ska komma så ofta och bli så hårda. Varje jävla gång.

Men livet är väl inte rättvis i suppose. Kanske ligger svaret i ”balans”, att jag måste hitta den för att ge immunförsvaret en redig chans. Ja och sluta röka på riktigt en gång för alla. Rökningen är nog oxå en stark bidragande faktor.
Jag ska sluta. Jag ska.

In other news, gick vidare från 3/4 Intervjuer so far i fredags. Inväntar svar från det 4e företaget. Magkänslan säger att jag kan vara för junior för den rollen, men intervjun var kul och gav en kul inblick i hur min framtid skulle kunna se ut.

Idag ska jag vila, gå till doktorn, packa och städa mer. Kanske till och med fönstershoppa lite (om jag orkar efter läkarn).

Hoppas ni får en fin dag!
Fridens ?

Så det visade sig vara en grov bihåleinflammation. Jag fick antibiotika. Gick runt lite i butikerna efteråt, men det gjorde för ont så drog hem ganska omgående.

Idag har jag börjat packa på riktigt.
Det är ganska otroligt hur mycket som kan rymmas på såhär lite plats. Lär behöva köpa fler flyttlådor.

Gick en halvlång, väldigt långsam, promenad med vovven. Det var vackert. Snart kommer jag inte gå runt i detta området längre. Det känns lite Melankolisk nästan.
Jag hittade instruktionerna från aborten i gömmorna. Log lite när jag slängde dem. Jag är fri från det nu. Hittade även polisanmälan mot våldtäksmannen, de papprena sparar jag. Känns som att det eventuellt kan vara bra av någon anledning att spara.

Hittade även 3 kärleksbrev från tidigare kärlekar. De får oxå följa med. De var fina, trotts allt. Triggade igång mitt guldfiskminne. Hoppas de mår bra idag. De gör jag Verkligen.

Det börjar närma sig på riktigt nu. Nästa vecka öppnar sig en helt ny dörr. Det gör mig väldigt nervös, förväntansfull, lite rädd och osäker men mest glad. Hoppas det inte spökar där. Jag brukar inte hantera förändringar så bra, men denna ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot. Som jag längtat ❤️

Nu tar jag och min monsterbihåleinflammation natt.
I morgon ska jag på viktig intervju.

Fridens ?

Jag har lite ångestpåslag. Inget som tar över tankarna men det sitter i kroppen, händerna skakar lite och olustkänsla i kroppen. Yrseln är påtaglig.
Det blir så ibland. Ångest är ju trotts allt bara en känsla, av många.

Jag reflekterar kring varför den hoppade på mig idag och inser att jag har lite svårt att vara här, i nuet.

Jag planerar inför flytten. Mina tankar ligger framför mig. Ser mig själv nästa vecka istället för idag, här, nu. Jag ser mig i en annan tjänst. I ett ”annat” liv.
Jag är medveten om att jag kommer vara densamma även i en annan lägenhet. Jag kommer fortfarande få ångestpåslag vissa dagar, där med.

Jag drömmer om resor till tropiska länder. Om att ha råd att gå till frisören. Drömmer om en ekonomisk trygghet.
Dagdrömmer mig bort, samtidigt som jag oroar mig i nuet. Som vanligt. Sedan jag började gå till Kbt:n har jag insett att jag ororar mig mycket. För det mesta nästan alltid, samtidigt som jag ändå hanterar saker ganska lugnt.

Kanske var det därför Jag drack så ofta tidigare? För att hantera oroskänslan? Istället för att dagdrömma bort nuet så valde jag (medvetet som ickemedvetet) aktivt att leva snabbt.

Slippa nuet?

Det är inte bara visioner om nästa vecka lixom. Jag ser vad jag gör om en timme, vad jag behöver göra då. Lägger upp tidsplaner. ”Klockan 09:00 ska jag börja rensa i badrummet” etc etc.

Nu när jag äe medveten om det tankesättet och beteendet kan jag aktivt välja att landa i nuet. Här, nu.
Så jag tar ett djupt andetag. Skriver här. Får ner mina tankar. Landar.
Klappar lite på vovven. Känner hur lakanen känns mot min kropp.
Lägger ingen värdering i yrseln eller ångesten. Den kommer gå över.

Det är svårt att vara medveten i nuet. Jag är nästan aldrig det.
Vill bli bättre på det.

Fridens ?

Huuuuur mycket får man plats med på 20kvm egentligen? Jag är imponerad. Undercover horder delux ?‍♀️
Idag har jag skruuuubbat och tvättat och svabbat och packat och stånkat och bråkat med teknik.
Till och med tvättat väggarna. Aldrig förstått att väggar kan bli dammiga och skitiga. Ni vet när man verkligen tittar tittar på skiten?
Well det är borta nu iaf ?

Gick på intervjun. Mitt i Stockholm centrum sitter dem. In i ett Fancy jäkla mötesrum med glasväggar och fokus. Europachefen verkade nervös, kanske obekväm med att behöva sitta med rekrytering? Det är ju inte hennes grej, egentligen.
Hon sken upp när jag började prata lite lätt om min vovve, han är ju en sådandär adopterad hemlös hund.
Hon hade nära vänner som oxå adopterat en vovve.

Intervjun gick bra iaf, jag fick redan där och då i slutet av intervjun veta att jag gått vidare till sista steget.
Så nu ska jag uppdatera mitt cv till engelska och börja lyssna på engelska poddar om arbeten (så jag får in den typen av jargong naturligt). Nästa vecka blir det skypeintervju med VD:n.

Detta är på riktigt. Jag har seriöst gått vidare till sista steget!!
Mer fokus på mindfullness och snälla tankar. Jag äääääär bra på mitt jjobb, jävligt bra.
Inte låta osäkerheten och självtvivel få fäste. Jag känner hur den står och petar på min axel.
Men nej. 2019 är mitt år.
Jag fixar detta.
Så länge jag tar hand om mitt känslomässiga mående så fixar jag nog tamefan allt (förutom teknikfanskap ?).

Imorgon är ytterligare en viktig intervju. Ser fram emot den :)

Nu natt!
Sov sött alla ni där ute i cybervärlden ?
Fridens ?

Ägde intervjuerna idag. Den första gav mig så mycket energi. Vill och hoppas och önskar att jag får möjligheten till att arbeta med dem. Jag känner mig lixom hemma där.
Hela kontoret är nyfiket. De har till och med två enorma hyllor med böcker. En liten minigolf grej och fina färger. Det är lekfullt. Annorlunda.

Andra intervjun var ocå kul, den tjänsten kommer vara mer krävande. Säkert 50-60h veckan. Men den ekonomiska tryggheten som eventuellt skulle kunna komma med den tjänsten är lockande.

Så i dont know. I dont know. Men håller tummarna för ena företaget mest ?

Sen kom jag hem och kraschade. Tänkte bara sova 45min. Blev 2h. Väldigt stressiga drömmar och lite mardrömsliknande. Stressdröm definitivt. Det händer mycket nu.
I kväll tänkte jag ta mig ut för att träffa folket, men jag vet att det lär bli sent då. Att jag antagligen lär dricka någon typ av alkohol och det kommer kosta pengar.
Att chilla hemma med vovven och hålla rutinen kring sömnen känns mer lockande, helt ärligt. Samt verkligeeeeeen försöka få bort det demonvirus som bosatt sig i min kropp.

Tänkte föesöka skaka av känslan från drömmen genom att gå runt sjön. Det blir nog sista gången jag kommer gå runt den. Jesus, min terapisjö. Så mycket jag bearbetat och tänkt runt den sjön.

Kanske lyxar till det lite i kväll med en påse godis istället. Mina smaklökar har kommit tillbaka!! ?? det är ett mirakel! Hurra!!

Fridens?

Verkar som att jag gjorde ett gott intryck förra veckan på den där intervjun som jag ej gick vidare på. Två ändra har hört av sig på Linkan nu på rekommendation från honom. Faaaan vad intressant ändå.
Blev en runda runt sjön, köpte en stor kaka till i kväll. Mailat lite angående jobb och konverterat mitt CV till engelska. Nu ska jag nog börja tacka nej till fler förfrågningar kring nya tjänster ett tag. Har två intervjuer nästa vecka där jag blivit headhuntad. Det blir intressant. men fler än dem tror jag inte jag kan hålla koll på. är ohyggligt trött idag, trotts powernap.

OCH I MORGON HÄMTAR JAG MINA NYA NYCKLAR!!! hallååååååelleeeer?! <3
Elvis ska hjälpa mig med de första lasset och handla lite krubb till lägeheten. Blir bra! Jag är så förväntansfull. Nästa jul kan jag köpa julgran. Bara en sådan sak folket, bara en sådan sak.

Nu natt, sov sött
Fridens ^^

Nu har jag fått in allt i lägenheten. I dagarna 3 har vi kämpat. Fortfarande imponerad över hur mycket grejer jag lyckats samla på mig.

I två nätter har jag sovit som en bäbis, i två nätter har jag bott där. Hemma. Mitt hem.

I dag har jag en lunchintervju för ett nytt företag, och i kväll har jag möte med VDn från USA. Min bihåleinflammation har äntligen lämnat mitt kropp och jag har återuppstått. Lite tilltufsad men ändå stark.

Idag vill jag få ihop mitt köksbord och börja få in stuff i köksluckorna.
Snart kommer jag kunna sitta och titta på soluppgången med en tidning och kaffe från köket. Det är bättre än vad jag visualiserat. Köket är jättefint ❤️

Men nuuuuuu buttlick på nuvarande arbetsplats.✌️

Fridens ?

Att jag har kontroll över mitt egna liv igen. Jag orkar saker.

Precis kommit ut från en ny intervju, en lite mjukare roll. Oklart om jag går vidare där, tror de söker en gul personlighet. Jag är ganska rödgul.
Men det var ett kul möte. Lärde mig lite nya saker :) fick en Combucha, alltid värt ?

?

Börjar verkligen verkligen förstå hur viktig återhämtning och sömn är, för mig.

Helgen vart intensiv. Flytta tar mer energi än vad jag trodde. Så sömnen blev lite lidande lixom.
Märkte igår på jobbet att jag var lite off, att jag levt sådär off och haft det som normalläge är häpnnsväckande. Att man kan bli så hemmablind i sitt egna mående.

Det är inte kul att behöva säga nej till saker. Men att pririoritera min återhämtning först kommer nog (antagligen) bara gynna mig.
Igår släckte jag lampan 22:00, tror jag sov 22:01.

Jag får bara acceptera för mig själv att mina dygn kommer vara kortare änn tidigare. Fasten det känns lite kvävande, för det är det som är bäst för mig långsiktigt.

Vuxenpoäng ☝️(Eller nått ?)

Nu rövslickeri en dag till. Snaaaaaaart snart snart snart är jag fri därifrån. Snart ?
Kom igen nu ödet!

Fridens ?

Plötsligt öppnade det sig en till ny möjlighet. Min chef tog in mig på möte igår och berättade om en ny typ av tjänst inom mitt nuvarande företag. Väldigt liknande den jag har sökt mig utåt till. Chefen vet självklart inte att jag aktivt söker nytt. Men detta tåls att tänka på. Jag kommer sitta i ett nytt team på en annan avdelning, med nya arbetsuppgifter MEN behålla min fasta anställning. Frågan lyder isf om detta kommer påverka min lön.

Tåls att tänka på. Tåls onekligen att tänka på. Om inge annat är det en trygg plan B. Jag ska träffa den andra nya chefen i början på nästa vecka för att få mer information.

Idag har jag tagit på mig ett uppdrag i samarbete med ett annat stort företag och kommer tillbringa eftermiddagen med dem. Det ska bli riktigt roligt, jag ser fram emot det :)
Och i kväll ska jag äntligen träffa vänner.

Det är lite intressant hur livet rullar på. Jag får så mycket nya erfarenheter (för jag tar vara vid dem när de kommer) för tillfället och det är jag så sjukt tacksam för.

Onsdag! Nu kör vi.
Fridens ?

Hela friden. Sitter hemma och ser lite fram emot att gå till jobbet i morgon.
Börjar jag faktiskt hjärntvätta mig själv att jobbet är roligt? Stockholmsyndrom?
Personlighetsförändring?

Oklart som fan. Men Hey ?‍♀️ Om jag slipper avlida vid tanken av att behöva gå dit så är väl det en liten vinst i sig själv.

Vet att det blir mycket jobbprat här i min lilla dagbokjudt nu. Men det är detta jag tänker på lixom. This is My life now.
Ska vi dra in en alkoholrelaterad tanke så drack jag en alkoholfri öl både igår och i förregår efter jobbet. Käkade jordnötter till och det kändes riktigt Göttigt! Som att ha kakan och äta den.
Vill verkligen inte bli berusad jöverhuvudtaget. Känns bara som att jag skulle skjuta mig själv i foten typ. Och att behöva halta just nu har jag ingen tid med, eller energi eller lust. Det hade inte funkat med visionen om vem jag vill vara eller är, eller behöver vara i livet för tillfället.

Så nej det är verkligen lugnt på den fronten. Aint got no time fo that.

Nu sömnpillz och dags att sova för att orka morgondagen.

Friiiiideeeeeens ?

Vaknade med en fet obehaglig känsla, mardrömmarna var fortfarande på min näthinna.
Ibland förundras och fascineras jag över hur obehagliga frekvenser min hjärna själv kan producera.

Jag minns ju oftast mina drömmar i detalj också. Inte alltid skitkul. Men en dröm är en dröm är en dröm, det är ju inte på riktigt. Eller så är drömmen verklighet och den verklighet vi tror leva i egentligen är en dröm :o ooooh Matrix! ?

Torsdag! Inga intervjuer eller annat inplanerat idag. Bara ren och skär köttning. Ska iväg och fixa mina fransar i kväll också, äntligen. Lite vardagslyx. Har skjutit på min tid till henne pga livet ni vet.
Det blir fint, ser fram emot det.

I morgon är det äntligen fredag! Och jag kan lägga lite fokus på alla flyttkartonger hemma! Yay ?

Ta hand om er,
Fridens ?

Älskade fredag❤️

Skulle ha varit hos psykologen i morse, men det blev inställt. Tog tillfället i akt och tog tiden jag avsett dit till en lugn morgon hemma istället. Psst berätta inte för chefen ;)
Skriksjungit till gamla hits medans jag gjort mig i ordning och hann dricka en hel kopp kaffe innan jag var gick hemifrån.
Älskar min lägenhet.
Jag älskar den så himla mycket. #storlekenharvisstbetydelse ?

Insåg idag i mina tankar att det skett en förändring. Jag ser frammåt, inte längre bakåt.
Ältar inte saker. Tänker på mål jag vill nå. Hur jag tar mig dit.
Tidigare har mycket av min fokus legat på det som varit. Fastnade i tiden, fastnade i kriserna. Kanske är det så man hanterar dem. Kanske har jag gått vidare nu.
Jag känner mig så jodad, så stabil just nu. Så medveten och stark i mig själv. Väljer aktivt bra val, helt utan dåligt samvete, bara för mig.
Har tagit bort lite personer i livet som jag insåg tog mer än de gav. Bort med dålig energi. Orkar inte, vill inte bära dem.

Idag vill jag säga grattis till alla kvinnor här på sidan och i världen egentligen, eller er som läser detta.
Kom ihåg att du är stark, du är värdefull och endast du har makten över ditt liv. Skrik, kämpa och ge inte upp om du möter motstånd (även om motståndet är du själv).

Äntligen fredag!
Fridens ?

Jag föll på mållinjen över min ens referens. Jag visste att jag inte skulle använda henne, ändock hade jag ingen annan i chefsposition att ge ut.
I referensen inte bara blandade hon ihop mig med en annan kollega hon gav oxå fel information kring mig. Företaget (vilket jag verkligen kan förstå) litar ju på chefens ord pga högre auktoritet. Jag är så himla ledsen och besviken på henne. På företaget i stort. Men mest på henne.

Det visade sig senare att hon fått sparken. Det visste inte jag.

De sa att de ville anställa mig, men med en sådan illavarslande referens kan de inte göra det. Så de måste gå med en annan.

Sa jag att jag är besviken?
Främst på henne. ledsen lixom.
Hon ville oxå att jag skulle komma in till jobbet samma dag som jag gjorde abort btw. Man kan väl göra det på jobbet? Idiot... virriga jävla idiot.

Jag måste därifrån.
Jag behöver komma där i från.
Men allt händer av någon anledning och detta kommer nog vara något bra i framtiden. Det var nog inte meningen att jag skulle jobba där. Och nu har jag lärt mig (åter igen) att jag inte kan lita på den chefen. Fan.

Drog till min exkollega efter jobbet och kraschade deras AW, bytte lite kontakter med nya människor och ena tjejen nappade och skulle höra av sig kring en tjänst där de söker ny personal. Kanske var det dit jag ska istället?

Vi märker folks, vi märker ?
Nuuuuu hemgång och fredagskväll, äntligen. Fast jag känner mig lite ensam.

Fridens ?

Så gårkvällen blev ändå bra. Satt i telefon och ventilerade med kompis ända till 00, sent för studenten nu för tiden.

Vaknade upp med en liten bismak av besvikelse i munnen men rationaliserade lite för mig själv.
Jag har varit med om way mycket värre än att en gamal chef väljer att virra runt och stabba mig i ryggen. Vad än hennes orsak är, så hoppas jag att hon får ett jobb hon kan hantera i framtiden. Ej på ledar/chefs nivå.

Drog ihop mitt gamla team på fb och berättade situationen med hennes referens, och nu har jag 5nya referenser jag kan använda. Som jag vet är bra. De har min rygg, Fasten knivenhugget fortfarande känns. Well Well ?‍♀️
Det förundrar mig fortfarande hur fan man kan göra så? Hon vet hur viktig en referens kan vara, avgörande i en process ibland.
Hon vet.
Jag vet att hon vet, kanske därför jag blev/är så besviken på henne.

Men livet fortsätter!
Jag ligger i min säng i min nya lägenhet och sippar på kaffe, nyhetsmorgon i bakgrunden. Det är ganska bra nu ändå. Känner mig så tacksam. (Hatar ordet tacksam, men det är ändå den känslan jag bär med mig). (Och jag hanterade sveket utan alkohol, Fasten jag har det hemma. Varför jag har det hemma? För att jag kan helt enkelt. Köpte champagnen när jag fick beskedet att jag fick lägenheten. Så den ligger där i kylen och chillar).

Nu blir det lite frulle och sen ska jag börja packa upp flyttlådor ?

Fridens ?

Helgen har gått alldeles för fort.
Inflytt och upppack tar way mycket längre tid än vad jag trott.
Trätrall är dyrt när mam har stor ballkong. Men fan vad fint det blev ❤️

Myst med vovve och polare idag. Fick upp en gardin tack vare exman. Äntligen?
Sakta men säkert.

(Kan ha dumpat Mr klick idag. Not sure.) (lång historia ?‍♀️).

Nuuuu Nanna.
Hoppas ni haft en fin helg.

Fridens ?

Verkligen. Swooosh sa den så var det måndag igen Finalisa ?

Så nu är det dags att uppa gasen igen, som en påfågel visar sina fina färger ska jag veckla upp min ubersociala personlighet.
Det är lite kul ändå, som det stod på ett tidigare jobb till mig på dörren ut i butiken ”på med leendet, butiken är din scen”. Det är inte helt osanningsenligt, det är en scen.

Idag har jag en intervju med systerbolaget angående den interna tjänsten. Jag är redo. Mer än redo?

Har ett möte efter jobbet angående lite kuligare saker, privata. Det blir kul. Oklart hur jag ska smita från jobbet för att hinna dit, men jag löser det ?
Onsdag och torsdag är oxå inbokade intervjuer. Fredag psykolog och i morgon är en helt vanlig arbetsdag.

Fokus denna veckan blir som vanligt sömn. Pillz vid 20 så jag somnar 22. Ska försöka puscha mig att komma upp tidigare på morgonen för att vara först på plats varje dag.

Min klocka ringde vid 05 i morse och tanken slog mig att det var då jag brukade somna. Skönt att det inte är så länge. Så jävla skönt!

I morse kunde jag lyssna på fåglarna i skogen och sakta dricka min kopp kaffe i morgonsolen på balkongen. Så vacker, så tacksam för Min lägenhet. Tack ödet ❤️
Tacktacktack ❤️❤️❤️!

Nu påfågeltime!
Fridens ?

Ibland hänger jag knappt med själv alltså ?
Essade gårdagens intervju tydligen, för jag fick tjänsten på plats och sattes genast i tjänst. Såååååatteeee jag har en ny tjänst nu. Inte vad jag hade föreställt mig i huvudet, men om jag tar ett steg tillbaka och tittar objektivt på detta så är detta nog tamefan det mest logiska. Eftersom jag nu kan samla på mig erfarenheten jag behöver för att kunna ta en mer senior roll senare i ett annat företag.
Fördelen nu är att jag kan fucka ur totalt och om jag inte kan leverera så gör det inte så väldigt mycket eftersom jag behåller min fasta tjänst = svårt att sparka mig och jag får fortfarande 6v semester i sommar.

Så när jag tänker efter är detta nog faktiskt så det borde vara. Nu kan jag lära mig grunderna ordentligt i lugn och ro (tror jag). Kommer iaf få sitta i ett nytt team! ^^

Kommer ändå gå på intervjuerna i veckan för att utveckla mitt nätverk. Man vet aldrig vem som känner vem och kontakter är alltid ALLTID bra att ha. Ni vet detta där med att man är ett varumärke ”jag AB” och så, behöver jobba mer med det.

Företaget som jag satt med i onsdags måste fått ett gott intryck å, de frågade mig igår om jag ville representera mitt företag på en livesändning. Sjuuuuuukt läskigt! Sjuuuuuukt kul och utmanande. Om jag får chansen av chefen kommer jag säga ja. ?

Körde på favvorit i repris i morse och kom upp i god tid för att chilla med frulle och nyhetsmorgon. Tände lite ljus och drack kaffe långsamt. Älskar fan frukost. Älskar min soffa. Älskar att ha ett vardagsrum. Har jag sagt att jag älskar min lägenhet? ;)

Nu påfågeltime och utbildning för nya tjänsten ??

Fridens ?