Det låter bra. ” Jag tänker att varje gång jag står emot ett sug så blir beroendet svagare och jag blir starkare.” Det här tankesättet ska jag komma ihåg. Det verkar som att du har läget under kontroll och du verkar väldigt motiverad.

Var försiktig med järn eftersom det inte är bra att ta järntillskott om man inte har en brist. Det är därför bäst att först kolla upp värdena innan man vidtar åtgärder. Oj, det är tråkigt att höra. Jag hoppas att din ångest kommer att mildras framöver. Träning har hjälpt mig mot min ångest. Du kan testa att gå i rask takt nästa gång du är ute med hunden.

Var inte orolig (om det är nån som bryr sig) jag har inte druckit och planerar inte att dricka heller.

Idag känner jag mig bakis, groggy. Tog ett par ångestmediciner igår för att somna, det är det enda det gör för mig. Gör mig sömnig. Känns som ett skämt ibland, som att jag är med i en placebo trial där alla mina piller är sockerpiller. För de gör fan ingenting mot ångesten i alla fall. Anledningen till att jag tog dem var för att jag hade tagit några andra piller under dagen. Ska väl inte skriva ut namnet, men jag får dem inte skrivna av min doktor utan jag köper dem online. De är en typ av låg stimulants för "alertness, wakefulness and concentration". Inte olagligt att ha, men egentligen ska man ha recept på det. Jag är så jääääävla trött hela tiden så tänkte att jag skulle testa. De funka väl sådär, blev lite piggare och så men problemet för mig var att jag "förväntade" mig att bli lite hög, och blev besviken när det aldrig hände. Om inte det är en varningsflagga så vet jag inte... jag vill alltid känna något. Annorlunda än de normala. men mest av allt vill jag väl bli fri från ångesten.

Ni kan väl skamma mig för detta men tänkte att jag skulle vara ärlig i alla fall... jag ska träffa min psykiatriker om några dagar. Vet inte om jag ska berätta för henne om det här eller inte. Jag vill ju bara må bra. I hemlighet hoppas jag att hon skulle kunna skriva ut stimulants till mig, men det är nog inte bra heller. Fan, jag orkar inte.

Ps. Rekommenderar inte att köpa piller online!!

Sannah

Har nu läst hela din tråd, tack för att du delar med dig! Känner igen stora delar av det du skriver. Vissa dagar går utmärkt och andra dagar är tuffa och jobbiga. Precis som livet är. Acceptans inför sig själv, allt är okej! Du är super duktig som håller ut och belöningen är på sikt! Njut av saker du gillar! Har du mediterar något? Jag gör det regelbundet och det hjälper!
Använd någon meditationsapp med vägledda meditationer om du är ovan.
Stor kram till dig?

Så sant... vissa dagar är bättre än andra. Men det det känns som att det är typ varannan dag för mig?! En dag är bra, nästa dålig, sen en bra, nästa dålig. Det är jobbigt och jag fattar inte varför? Kanske är det vanligt, vad vet jag. Eller att mitt humör kan ändras på 5 minuter.
Jag är väldigt intresserad av meditation men har inte försökt än... vet inte varför faktiskt. Kanske är det någon sorts skepticism inblandat. Men kan ju testa i alla fall.
Kram tillbaka!