Nejlika

Kul att ni tittade in och tack för pepp, blir riktigt glad ?

Hehe jag önskar jag vore modigare på krogen, försökte vid ett tillfälle besvara ett leende jag fick av en söt kille, varav han då sökte kontakt och stannade till nära mig -vad gjorde jag då tror ni? Jo låtsades som jag uppfattat att han stannade för att släppa förbi mig så jag log och gick rakt förbi, efteråt antagligen illröd i ansiktet och med ett töntigt leende ? Haha, så fjantigt! Nej hörrni, jag har blivit en fegis på den fronten! ?
Får se med tiden, nästa gång kanske jag vågar lite mer :) Ser mig som i en ny inlärningsprocess haha. Har ju nog aldrig flirtat nykter med någon jag träffat för första gången, det var iallafall länge sen!! Är så himla rädd att bara säga fel saker och göra bort mig ? Men lite kul ändå, om jag vågar utmana mig med tiden :) Får hålla er uppdaterade ;)

Jaa PimPim gud så härligt det ska bli med vår! Värme och sol gör så mycket och visst ska det bli härligt att låta tillnyktrandet och återkommandet av våren komma hand i hand? ☘️

Återigen tack alla fina för pepp och hoppas det går bra för er i er egen kamp, kikar in hos er alla inom kort ☺️

Nejlika

Som du skrev Vinäger, helt rätt och försöker göra det :) Ser fram emot allt jag kommer kunna göra som nykter som jag inte klarade av under missbruket ☘️

Allterbra

Vi får väl gå på en dejtingskurs tillsammans ?
En ting är säkert, det går smidigare med lite rödvin.. På första dejten, god mat och vin.
Men va fan, vatten och mat kan väl fungera det med ??

Fibblan

..i de utmaningar det innebär att vara nykter?! Du är modig! Inte konstigt att det känns ovant att flirta nykter, Hur många lyckas med en nykter kväll på krogen..(?!) Och du både dansade loss och besvarade leenden..??! Härligt med lite uppskattning och bekräftelse från det manliga hållet och du bevisade för dig själv att det går att ha roligt och få njuta av detta, även utan alkohol i blodet.. Fantastiskt bra jobbat?!
Heja dig!
Lite trötta kan vi va. Men nyktra är vi?!
Nu ägnar vi resten av veckan åt att ta ut glädje i förskott, tycker jag?!

Stor kram!
/Fibblan ?.

Nejlika

Till dig och mig Allterbra ?

Tack Fibblan, ja jag är faktiskt oerhört nöjd med prestationen att klara en nykter kväll på krogen, och dessutom haft kul och druckit goda alkoholfria drinkar i fina färger och njutit av det! (Så glad att utbudet på alkoholfritt blivit bättre!).

Du kämpar också på oerhört bra Fibblan, och du med Allterbra med för den delen, jajjemen nu njuter vi av framstegen och är stolta över oss själva! ☀️ ?

Nejlika

Och allt rullar på. Men i trötthetens tecken. Tröttheten jag kommit in i är inte av den här världen ? Har senaste dagarna tagit små powernaps på jobbet på golvet på en större toalett i brist på bättre ytor ??Känns som galen grej att göra men vart desperat! ?
Hoppas det ger sig någon gång för det här håller inte :P Men jag är glad att vara nykter, snart helg igen och då ska jag sova så oerhört mycket, gud så skönt ??

Wow! 46 dagar.
Powernaps på toaletter var något nytt ?
Men allt utan a är ju bra tänker jag?

Allterbra

Sover på toan, den va ny.
Kanske inget vi borde tala om på dejtingskursen ??
Eller iofs det finns ju alla möjligt varianter på folk

Vi ör två! ??‍♀️ Så skönt att sova... och att sova mycket och läääänge! Ingen klicka ställd imorgon. Vila och återhämtning är vad min kropp behöver just nu för att orka allt annat. Har även dubblat mina vitamindoser... pollensäsongen är på intåg också så antihistaminerna påverkar ju tröttheten med.
Hoppas du får en underbar nykter helg och Grattis till dina 47 dagar ??⭐️?

Kram PimPim ☀️?

Nejlika

Något piggare var jag allt och inatt har jag haft en låååång och skön sömn. Valde att skippa alltför mycket aktiviteter denna helg pga tröttheten, ska vara göra exakt det jag känner för och orkar.

Hoppas din sömn var bra PimPim ?
Är inte avundsjuk på dig gällande pollenallergi ? Verkar jobbigt att behöva möta våren trött pga pollen och antihistaminer. Hoppas nykterheten blir en stark motpol som ändå gör att du orkar mer denna våren ??

Kram till alla från Nejlika

Nejlika

Något piggare var jag allt och inatt har jag haft en låååång och skön sömn. Valde att skippa alltför mycket aktiviteter denna helg pga tröttheten, ska vara göra exakt det jag känner för och orkar.

Hoppas din sömn var bra PimPim ?
Är inte avundsjuk på dig gällande pollenallergi ? Verkar jobbigt att behöva möta våren trött pga pollen och antihistaminer. Hoppas nykterheten blir en stark motpol som ändå gör att du orkar mer denna våren ??

Kram från Nejlika

Nejlika

Hade aldrig trott. Min sinnesstämning har alltid vart i för skarp kontrast till det rofyllda meditativa så det har nästan känts som ett hån i mina öron när jag tidigare testat. Idag känns det härligt och mysigt. Ljud inspelat från en regnskog. Fågelkvitter och cikador. Avkopplande och härligt.

Snart ta itu med dagen. Bara härliga saker ska jag göra ☀️

Nejlika

Plötsligt händer det. Dammsugaren fick jobba igen, inte en dammråtta har gått säker här i helgen. Så här rent har inte mitt hem vart sen jag blev nykter, har skjutit upp all städning så det har sett förjäkligt ut rent ut sagt. Väntat på orken och den här helgen kom den tydligen!

Känt mig lite piggare och träningen går framåt, jag har börjat se fram emot den på ett sätt jag inte gjort förut. Stress och ångest släpper åtminstone tillfälligt och tankar kan landa. Plus att jag känner hur gott det gör för kroppen, känner mig starkare och starkare varje vecka. Lite stolt är jag nog ändå.

Igår kväll sjönk humöret då många undanträngda tankar åter hälsade på. Såna tankar som jag bedövat i hets med alkohol vid tillfällen. Fick svårt och sova och grubblade i timmar. Men lyckades ändå tillslut bredda perspektivet tillfälligt och inse att det är dags att gå vidare. Även om det kommer ta tid är jag lite mer redo att bearbeta vissa saker. Gjorde ont innan jag somnade men vaknade ändå utvilad och muntrare idag. Och det har vart en bra dag, känner mig lugn.

Kramar till er där ute ?

När hag har PMS får jag riktigt mycket energi och då blir de där sura sakerna gjorda som rengöring av kaklet i duschen, avfrostning av frysen, fönsterputs och sånt där surt och denna helg har varit en sån helg. Helt perfekt!
Känns så skönt när det är gjort! Ett bra sött att få uppåtkickar på!
Hoppas din söndag blir fortsatt bra! Och stort grattis till dina 7 VECKOR ??✨

Kram PimPim ?

Nejlika

Håller med, man blir verkligen upplyft av att ha det rent omkring sig, för mig själv har dessutom stöket hållt mig påmind om den tidvis misär jag levde i ? Nu blänker handfat och kläder ligger där de ska, känns SÅ skönt! ✨

Önskar dig med en fortsatt bra söndag fina du! ? Kramar Nejlika

Fibblan

Bra du känner dig stolt - för det ska du verkligen vara ?!
När jag läser ditt inlägg och det som du skrev i min tråd häromdagen, förstår jag att du förstår. Det går upp och ner - det gör verkligen det..energi så ingen dammråtta går säker..?, för att senare hamna i en helt annan sinnesstämning..med inte fullt så "goa" känslor..
Men du är så klok och lugn och stark i allt?! Fint att höra att det finns en grundstyrka som blir allt starkare för varje vecka som går..
Hejar på dig❤️!

Stor kram ?
/Fibblan ?.

Vad härligt att du fick uppleva den med råge. Känslan efter ett städrace är så himla skön.

Tänker också att du låter piggare totalt sett. Trots jobbiga tankar kunde du gå vidare. Det är stort.

Hoppas att du får fortsätta känna lugnet. ?

Kram

Nejlika

Känns som jag kanske gör någon besviken med att säga att den där energin redan är som bortblåst :/ Idag känner jag mig liten, ensam och rädd... Var tog allt jävlaranamma vägen? Vart sugen på vin, köpte till och med alkoholfritt för första gången, men vet inte, känns som det bara triggar mer. Är nog inte min grej. Tur att systemet nu är stängt så kan inte ens överväga att gå tillbaka.

Förlåt om mina tankar gör någon besviken ? Men känner att jag behöver vara ärlig med allt...
Tror det kanske är mycket som rörts upp från alla dessa nyktra dagar. Det har börjat bli lite överväldigande...

Längtar till semestern och resan jag bokat i april. Behöver vara ledig från jobbet känner jag. Kanske får perspektiv då.

Kram till alla kämpar därute ?

Jag gillar detta forum då det ger utrymme för både toppar och dalar. Mkt tankar och känslor släpps ju upp till ytan så det vore konstigt om man inte svajar med. Du var en av de viktigaste i början på mitt försök att bryta mig loss från helvetet som hittills har gått väldigt bra. Vi får turas om att vara starka och dra med varandra.
Kram

Fibblan

Inte gör du någon besviken här inte ?! Vill dock verkligen bekräfta dig i den känslan. Har också känt så..Det går på rätt håll. Glimmar till av energi och positiva känslor. Man glädjs, tror och hoppas att de tyngre känslorna är förbi, för att sedan upptäcka att nä då, det fanns mer där tydligen.. Precis som du säger, mycket som rörs upp iom nykterheten..sådant vi inte behövt ta i när vi kunnat gjuta olja på vågorna, med alkohol..så är det för mig iaf..
Känner så med dig❤️! Hoppas det kan skänka lite tröst och bidra till mindre känsla av ensamhet. Ibland känner man sig så liten och rädd. Det är okej. Det kommer att gå över. Just nu är det tufft. Jag finns här. Skriv på.
Om det du vill och behöver ?! Precis som du gjorde nu.
Jävlaranammat är inte borta - det har bara gått och gömt sig för en stund! Det finns i dig och det kommer tillbaka! Hoppas du kan hitta lite förtröstan i mina ord och våga lita på det. Jag vet.
Och jag vet att du vet?!

Kärlek och omtanke till dig?!
Kram
/Fibblan ?.